Buitenland

FVD stelt Kamervragen aan minister Hoekstra: ‘Beschouwt het kabinet dit als een oorlogshandeling?’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

De gerenommeerde journalist Seymour Hersh komt met een uiterst gedetailleerde constructie van de aanslag op de Nord Stream-pijpleidingen. Hij concludeert dat de Verenigde Staten het hebben gedaan. FVD stelt vragen.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen vraagt minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken of het gezien dit artikel volgens de regering aannemelijk en mogelijk is dat de VS betrokken waren bij de aanslag op de Nord Stream-gasleidingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Geen genoegen

Van Houwelingen zegt geen genoegen te nemen met het antwoord ‘we wachten het onderzoek af’. Hij wijst erop dat het onderzoek gecompromitteerd wordt zodra een land dat mogelijk deze aanslag heeft gepleegd onderdeel uitmaakt van het onderzoek.

Het Kamerlid vraagt ook aan de minister of het kabinet bereid is er in internationaal verband op aan te dringen dat de VS, als mogelijke dader van deze brute aanslag op Europese bodem, zich terugtrekken uit het onderzoek dat nu wordt verricht.

Oorlogshandeling

Verder vraagt hij of het kabinet het opblazen van deze voor de Europese energievoorziening zo belangrijke pijpleidingen door een statelijke actor beschouwt als een oorlogshandeling.

Rusland wil dat de waarheid achterhaald wordt over de bomaanslagen eind september op de twee gaspijpleidingen op de bodem van de Oostzee. President Poetin heeft gezegd dat hij ‘alle informatie wil achterhalen’ over de explosies.


5 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Hoekstra is handlanger van het Biden NWO biowapen medisch terreur regime.

Wat denk je dat zijn antwoorden zijn?

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

De laatste jaren regeerde de angst binnen de bevolking. Nu gaat de angst over de angstveroorzakers werken!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wipke Hoekstra van het zogenaamde Christelijke CDA zal deze Amerikaanse daad van terreur proberen goed te praten. want wat die laffe Amerikanen doen is in de ogen van deze Wipke Hoekstra geoorloofd. Onthou dit goed in het stemhokje, hoe deze landverraders ons naar een 3e WW willen leiden. 15 MAART stem ze naar huis of nog liever naar het huis van bewaring. OORLOGMISDADIGERS CDA, VVD, D66 en CU.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Goed zo, Pepijn. Als Hoekstra deze vragen ziet, zal hij niet zo lachen als op de foto. Eerder chagrijnig nadenken hoe hij, en zijn baas Rutte, hier toch weer onder uit zouden kunnen komen. En daarbij rekent hij natuurlijk weer op hulp van de MSM.
En zo gaat het maar door. Liegen, liegen en nog eens liegen, zogenaamd voor de goede zaak en ze nemen op de koop toe dat het funest is voor het vertrouwen, dat al historisch laag is. Nog even en dan kunnen we deze lieden hopelijk afschrijven (hoewel ze dan natuurlijk voor hun wanprestaties een mooie baan in het bedrijfsleven voor de boeg hebben!).

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x