CoronaBuitenland

Luchtvaartautoriteiten voeren stilletjes grote verandering door: ‘We moeten ons ernstig zorgen maken’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

In de luchtvaartwereld is iets opmerkelijks gebeurd. Er is bovendien vrijwel geen ruchtbaarheid aan gegeven. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft de criteria voor ECG-afwijkingen aanzienlijk verruimd. ECG staat voor elektrocardiogram, in de volksmond ook wel een ‘hartfilmpje’ genoemd.

Dat houdt in dat piloten met hartschade gewoon mogen vliegen. De FAA heeft de grote verandering in oktober vorig jaar stilletjes doorgevoerd, kort nadat het vaccin werd verplicht. Waarom?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verbijsterend

Vliegerarts Theresa Long waarschuwde in de show van Tucker Carlson dat de verandering er niet voor gaat zorgen dat vliegen veiliger wordt. Sterker nog: mensen lopen nu meer gevaar als ze gaan vliegen, stelde Long. “Het ondermijnt de luchtvaartveiligheid.”

“Dit is verbijsterend,” reageerde Carlson. Hij vroeg de FAA om een reactie en kreeg te horen: “Wij volgen standaardprocedures gebaseerd op data en wetenschap.” Wat dat ook moge betekenen.

50 miljoen

Carlson verwees naar een artikel dat techondernemer Steve Kirsch hierover heeft geschreven op Substack. Volgens Kirsch moeten we ons ‘ernstig zorgen maken’. “Dit is buitengewoon. De FAA had gehoopt dat niemand het zou merken.”

In de ogen van Kirsch geeft de Amerikaanse overheid hiermee stilzwijgend toe dat het coronavaccin de harten van veel piloten heeft beschadigd. Hij schat dat tenminste 50 miljoen Amerikanen hartschade hebben opgelopen als gevolg van de coronaprik.

“Zo kun je cardiale problemen bij piloten ook aanpakken,” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Het genocide plan gaat kennelijk niet voortvarend genoeg. Ze willen nu gewoon hele vliegtuigladingen met mensen laten neerstorten…..

IFF
IFF
1 jaar geleden

Rustig, ze zijn altijd met tweeën. De kans dat beide piloten ter zelfde tijd een hartstilstand, of wat dan ook, krijgen is vrijwel verwaarloosbaar.

Niels
Niels
1 jaar geleden

Ga in maart massaal naar de stembus en stem op fvd en word lid van fvd de enigste partij die door heeft dat de vaccins gevaarlijk zijn alleen daarom al moet je lid van ze worden hoe meer leden des te beter en stem op fvd

Jip
Jip
1 jaar geleden

Dan is het vast ook niet zo’n probleem als wij weer normale hoeveelheden doucheschuim of andere vloeistoffen meenemen in het vliegtuig.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x