Buitenaards

Ancient Aliens 5: Voorbij Nazca (video)

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ancient Aliens 5In zijn boek Waren de goden kosmonauten? besteedt Erich von Däniken aandacht aan de mysterieuze Nazcalijnen.

In een afgelegen woestijn in Peru strekken honderden gigantische lijnen in de vorm van dieren, geometrische patronen en vreemde wezens zich uit over een gebied van vele kilometers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Onderzoekers kunnen niet met zekerheid zeggen wie de lijnen hebben achtergelaten en met welke reden. Sommige theoretici menen dat het fenomeen verband houdt met buitenaards bezoek. Ze denken dat oude volkeren de enorme figuren maakten als eerbetoon aan de goden door wie ze waren bezocht.

Kan het zijn dat buitenaardse wezens in een ver verleden mijnbouw bedreven in Nazca? In het gebied kan namelijk één van de grootste nitraatreserves ter wereld worden gevonden. Nitraten vormen een belangrijk ingrediënt van raketbrandstof.

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrit
Gerrit
11 jaren geleden

De volgende is er ook al op de nieuwsgroepen. Zoek op “Ancient.abductions”.

Wetenschapper
Wetenschapper
11 jaren geleden
Wetenschapper
Wetenschapper
11 jaren geleden

Moeten we onverklaarbare dingen steeds meteen aan buitenaardse of bovenaardse krachten toeschrijven? Zijn de voorlopig onverklaarbare positiespecifieke soortverschillen bij de schimmels die ik als onderzoeker-mycoloog bestudeer veroorzaakt door buitenaards tuig? Dienen we een onbekende lichtstraal in de lucht te verklaren als een UFO? Het verzinnen en – vooral – voortvertellen van piratenverhalen is leuk, maar misschien moeten we, vooraleer grootse uitspraken te doen, ons eerst een keer verdiepen in enige vakliteratuur en zo wat meer informatie opdoen over het onderwerp ter zake. Enkel op die manier kunnen we een bijdrage leveren aan de wetenschap.

http://www.scientias.nl/wetenschap-met-de-natte-vinger/69769

AwE130
AwE130
11 jaren geleden

Ook worden er melding gemaakt van lijnen en zelfs gebouwen op de maan en andere planeten. Ik heb op dit moment geen scans van Mars pers photo’s online, maar de volgende pers foto is van de 1966 Lunar Orbiter II. Zijn er twee gebeeldhouwde gezichten zichtbaar? Ongeveer 1/3 van rechts onder een oude farao gezicht? en 2/3 naar links van daar een kleiner ander gezicht? Oordeel zelf of het een schaduw effect is of niet. Een vraag voor iedereen hier als de buitenaardse op aarde zijn geweest, zou het dan niet aannemelijk zijn dat ze ook op de maan zijn geweest en andere planeten?
http://awe130.nl/index.php/press-photos/78-crater-1.html

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x