CoronaBuitenland

Historisch debat in Britse parlement over vaccinschade, maar er werden smerige spelletjes gespeeld

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Donderdag vond in het Britse parlement op verzoek van Andrew Bridgen een historisch debat plaats. Er werd namelijk gedebatteerd over de schade die de coronavaccins hebben veroorzaakt en de oversterfte die daar het gevolg van is. Opmerkelijk genoeg was de zaal grotendeels leeg. Slechts een handvol parlementsleden kwam opdagen.

De publieke tribune was goed gevuld en juichte Bridgen toe, tot woede van de voorzitter, die het publiek meermaals tot kalmte maande en zelfs een laatste waarschuwing gaf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tijdens corona werd elke positieve test met veel fanfare aangekondigd, maar nu mensen daadwerkelijk massaal sterven, blijft het oorverdovend stil.

Bekijk de hele speech terug:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Smerige spelletjes

Er werden tijdens het debat smerige spelletjes gespeeld. Zo probeerden ze Bridgens spreektijd te halveren, 10 minuten voordat hij aan de beurt was. Dat lukte niet en het parlementslid kreeg alsnog 30 minuten spreektijd in plaats van 15.

“De mainstreammedia zullen met geen woord reppen over dit debat,” zei Bridgen na afloop buiten het parlementsgebouw. “Alles wat ik heb gezegd, wordt gestaafd door wetenschappelijke studies en dus kunnen ze het niet aanvallen en moeten ze het doodzwijgen.”

Het parlementslid zei tijdens zijn speech onder meer dat we getuige zijn van het grootste medische schandaal ooit in dit land. De oversterfte in 2022 en 2023 is dat schandaal en het wordt grotendeels veroorzaakt door het ongeteste coronavaccin, benadrukte Bridgen, die zelf is beschadigd door dit vaccin en dus allesbehalve een ‘antivaxxer’ is.

Luister naar de reactie van de voorzitter:

Luid gejuich

Hij riep de overheid op om het gebruik van alle mRNA-producten onmiddellijk op te schorten, waarna luid gejuich klonk vanaf de tribune en buiten het parlementsgebouw. De aanwezige parlementsleden keken zwijgzaam toe.

Bridgen zei verder nog dat data worden achtergehouden en dat niemand daarvoor wordt gestraft.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Publiekstribune vol, goed teken. Zekere gebeurtenissen in Duitsland zijn ook jarenlang verborgen geweest. Maar uitgekomen.
Er is veel te veel fysiek bewijs om dit onder de pet te houden.

Annette
Annette
1 maand geleden

OVERAL wordt hetzelfde smerige spelletje gespeeld.

Dat er geen parlementsleden komen opdagen, is iets, dat de afgelopen jaren met de regelmaat van de klok in veel landen, is gebeurd.

Ik vind dit absoluut onaanvaardbaar, omdat uiteindelijk parlementsleden vertegenwoordigers HOREN te zijn van de bevolking. Door simpelweg niet te komen opdagen, steken ze hun middelvinger op naar diezelfde bevolking.

Ook in dit geval kun je dus spreken van een georkestreerd gebeuren. Van bovenaf, de demonen van het World Economic Forum, wordt opgedragen om vooral niet te verschijnen.

Andrew Bridgen is een fantastische man, die, héél duidelijk, onafhankelijk is van het WEF. En dat willen “ze” natuurlijk helemaal niet.

Helemaal fantastisch vind ik het, dat er zo ongelooflijk veel publiek op de tribunes zat.

DAT is dan tenminste een mooie opsteker.

Ik ben het volkomen eens met de schrijver, dat er geen degelijk antwoord komt op de beschuldigingen over de enorme schade van de experimentele gentechinjecties.

Natuurlijk niet. Want er is ook geen eerlijk antwoord mogelijk.

En dan rest hun dus maar één ding: DOODZWIJGEN. En “dankzij” de compleet geïnfiltreerde mainstream media, lukt dat ook nog.

Weten jullie wat een goede zet was geweest? Om al het publiek van de tribunes op de plaatsen van de parlementariërs te zetten. En dan vervolgens mensen van de straat een plaats op de tribunes aan te bieden.

DAT was nog eens een statement van jewelste geweest.

zona
zona
1 maand geleden

Een woord:smeerlappen, ook hier in Nederland zijn ze dat. Ze houden hun oren en ogen dicht en willen hun verantwoordelijkheid niet nemen want ze weten dat ze gestraft worden.Ze blijven weg als er over gedebatteerd wordt want anders krijgen ze rode oortjes.Laffe mensen die de waarheid niet onder ogen willen zien.Bah…geen woorden voor.

William
William
1 maand geleden

Uit de lege zaal blijkt dat alle afwezigen medeplichtig zijn aan genocide

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x