Buitenland

In de mist van de verwoestende oorlog in Oekraïne liggen 3 lagen verborgen, dit zijn ze

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

In de mist van de verwoestende oorlog in Oekraïne liggen drie lagen verborgen, zei Arnold Karskens in zijn column voor Ongehoord Nieuws.

De eerste laag is de geopolitiek. In Oost-Oekraïne woedt een proxy war tussen Rusland en de Verenigde Staten om de wereldmacht, aldus Karskens. “Rusland verliest die oorlog niet. Daar zorgt Poetin met hulp van China, India en half Afrika wel voor. De VS verliest evenmin. President Joe Biden smeert de eigen wapenindustrie en incasseert hoge energieprijzen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

De opmaat naar een communistische Great Reset

De pijn van de nederlaag zit in de tweede laag en is voor de West-Europeaan, legde Karskens uit. “Een dichtgedraaide gaskraan betekent dat u deze winter in de kou zit, eenmaal per week mag douchen en opdraait voor de kosten van de gierende inflatie.”

De oorlog in Oekraïne kent ten slotte een derde, nog diepere laag: de linkse droomwens van een heilstaat gebouwd op de puinhopen van onze huidige beschaving. De strijd vormt namelijk een uitgelezen excuus om de energietransitie door te drukken. De opmaat naar een communistische Great Reset.

Dictatoriaal, straatarm derdewereldcontinent

Wie pleit voor de continuering van de bloedige strijd in Oekraïne is niet alleen de spreekwoordelijke lafaard achter het front, maar ook de sloper van onze welvaart, de stichter van een diepzwarte, linkse, ijskoude tirannie, benadrukte Karskens.

“Laat u niet opzwepen door de oorlogstrom van politici en BN’ers, die zelf nooit zullen zweten of bloeden. Roep een halt toe aan de oorlog voordat het fijne Europa verandert in een dictatoriaal, straatarm derdewereldcontinent.”

4.8 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Ik ben blij met de waardevolle mensen om mij heen. We gaan elkaar hard nodig hebben. De steun vinden we in onze naasten.

Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Niemand gaat dit stoppen.
Europa is done!

Julia
Julia
1 jaar geleden

En zo is het!

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

To little To late.
ik heb geen vertrouwen meer.
sorry 😢

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x