Buitenland

Rapport: Ruim 200 mensen met hartproblemen op spoedeisende hulp na mRNA-prik

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gezondheidsdienst van Ontario heeft vorige week stilletjes een rapport gepubliceerd over het aantal mensen dat in de provincie in het ziekenhuis is opgenomen met hartproblemen na de mRNA-vaccinatie.

Tot 7 augustus waren er in Ontario 106 gevallen van myocarditis of pericarditis vastgesteld bij mensen jonger dan 25. Dat is iets meer dan de helft van alle incidenten, schrijft de Toronto Sun.

31 gevallen deden zich voor bij 12- tot 17-jarigen en 75 bij 18- tot 24-jarigen. Het grootste deel van de gevallen – 80 procent – is vastgesteld bij mannen.

146 ziekenhuisopnames

In het rapport valt verder te lezen dat er meer gevallen van myocarditis of pericarditis zijn gemeld na de tweede dosis van een mRNA-vaccin dan na de eerste, vooral na het Moderna-vaccin.

De gezondheidsdienst kreeg in totaal 314 meldingen binnen. Na onderzoek bleven er iets meer dan 200 over. Er belandden in Ontario 202 mensen met hartproblemen op de spoedeisende hulp na vaccinatie, waarvan 146 moesten worden opgenomen in het ziekenhuis. Drie van hen belandden zelfs op de IC.

Symptomen

Vorige maand liet het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) weten dat myocarditis (ontsteking van de hartspier) en pericarditis (ontsteking van het hartzakje) worden opgenomen in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerkingen.

Symptomen van de aandoeningen kunnen kortademigheid, een krachtige en eventueel onregelmatige hartslag en pijn op de borst zijn.

Het rapport:

[Toronto Sun]

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
elsjefiederelsje
elsjefiederelsje
1 jaar geleden

De malle molen draait maar door! Wanneer komt er nieuws van Reiner Fuelmich???

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Vooral de Mini-Bloedklonters die door de Spike-Eiwitten ontstaan, gaan in de Toekomst Véle…VÉLE Hartinfarcten & Herseninfarcten opleveren…deze Sterfgevallen zullen lijken op een Natuurlijke Doodsoorzaak…de Dader ligt geheel vrijwillig op het Kerkhof…

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

De ellende gaat nu echt beginnen.
Helaas voor velen al te laat.
Nog geen prik gehad, doe het dan ook niet!!!

jan
jan
1 jaar geleden

Nee het moet nog beginnen gaat nog jaren duren voordat stap voor stap miljoen en Miljoen doodde in de toekomst. Nieuwe beroep zijn begrafenisondernemer. 4
O9 2021

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x