Gezondheid

Waarom we de Schumannresonantie nodig hebben

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurkundige en uitvinder Nikola Tesla experimenteerde in zijn laboratorium met een reusachtige transformator die bolbliksems produceerde. Door het enorme elektromagnetische veld kon Tesla lampen op honderden meters in de omtrek laten oplichten.

De bliksemflitsen produceerden ook radiogolven. Vanwege hun extreem lage frequentie konden deze golven gemakkelijk in de aarde doordringen. Tesla ontdekte de resonantiefrequentie van de aarde, maar hij was zijn tijd ver vooruit en zijn ontdekkingen werden niet serieus genomen.

In 1952 voorspelde de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann staande golven in de atmosfeer, tussen het aardoppervlak en de ionosfeer. Twee jaar later detecteerde hij in de atmosfeer resonanties met een frequentie van 7,83 Hz. In de jaren na deze ontdekking hebben verschillende onderzoekers de Schumannresonantie bestudeerd.

Op dit moment razen zo’n 2000 onweersbuien over de aarde, die samen ongeveer 50 bliksemflitsen per seconde produceren. Ze vormen de voedingsbron voor de ‘hartslag’ van onze planeet: extreem lange, resonerende elektromagnetische golven die met bijna 300.000 kilometer per seconde rondjes om de aarde draaien.

Hoewel het bestaan van de Schumannresonantie wetenschappelijk is aangetoond, zijn maar weinig onderzoekers op de hoogte van het belang van deze frequentie als een ‘stemvork van het leven’. Nadat Schumann zijn werk had gepubliceerd, legde de natuurkundige dr. Ankermüller gelijk een verband tussen de Schumannresonantie en alfagolven. Al snel werd een correlatie gevonden tussen de Schumannresonantie en hersengolven.

Dr. Wolfgang Ludwig kwam tot de ontdekking dat de Schumannresonantie in steden bijna onmogelijk is te meten vanwege de grote hoeveelheid elektromagnetische signalen in de atmosfeer. Hij besloot metingen te verrichten op zee en in mijnen. Tijdens zijn onderzoek stuitte hij op het yin-yangsymbool, de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid en yang mannelijkheid voorstelt.

Hij noemde het relatief sterke signaal van de Schumannresonantie rond onze planeet yang en de zwakkere geomagnetische golven vanuit het binnenste van de planeet yin. Een verstoring van de balans in de yin-yangverhouding kan ziektes veroorzaken.

Om dit te testen liet professor Rütger Wever van het Max Planck Instituut voor Gedragsfysiologie in Erling-Andechs een ondergrondse bunker bouwen die was afgeschermd tegen magnetische velden. Vrijwilligers vertoefden vier weken in de hermetisch afgesloten ruimte. Wever ontdekte dat de vrijwilligers last begonnen te krijgen van emotionele spanning en hoofdpijn of migraine. Toen ze na het experiment werden blootgesteld aan 7,8 Hz (de frequentie die werd tegengehouden) herstelden de vrijwilligers weer.

Moderne ruimteschepen hebben naar verluidt een apparaat aan boord dat de Schumannresonantie nabootst, zodat astronauten en kosmonauten in de ruimte geen last krijgen van gezondheidsproblemen. De mensheid lijkt afhankelijk te zijn van twee subtiele signalen, yin van onderen en yang van boven.

Dr. Neil Cherry heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het belang van de Schumannresonantie. Hij stelt in het tijdschrift Medical Hypotheses dat menselijke intelligentie afhankelijk is van de Schumannresonantie, die het brein continu stabiliseert.

[Waking Times]

Kijk hier voor Schumannresonantie-producten in de webwinkel van Niburu.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x