Buitenland

Wonderen bestaan: kind ongedeerd na bizar auto-ongeluk (video)

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Braziliaanse vrouw en haar kleinzoon zijn op miraculeuze wijze ontsnapt aan de dood. De twee werden meermaals overreden door een auto, maar het jongetje staat nadien op alsof er niets is gebeurd.

Vilma Nascimento en haar kleinzoon Joao wandelden hand in hand in de stad Anápolis in de staat Goiás toen een auto met hoge snelheid kwam aangereden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Beveiligingscamera’s legden vast hoe de auto op een geparkeerde auto botste, die door de klap achteruit schoot en de twee overreed. Het hele lichaam van de 5-jarige jongen kwam onder de wagen terecht, maar tot ieders verbazing staat de jongen onmiddellijk weer overeind alsof er niets gebeurd is.

De vrouw bleef nog even liggen, maar liet achteraf aan verschillende media weten dat het goed met haar gaat. Ze heeft alleen een paar lichte verwondingen. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten oma en kleinkind weer naar huis om aan te sterken.

“Het lijkt wel of de twee beschermd worden door de hand van God,” was na het ongeluk een veelgehoorde reactie. Joao vindt het vooral erg stoer om de schrammen die hij opliep te laten zien op televisie.

Bron: Knack.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emile
Emile
10 jaren geleden

Als je het rechter voorwiel over het ventje z’n hoofd en nek ziet gaan dan moet je toch wel enige schade hebben dacht ik en met zo’n gewicht, maar het is alsof ie heel even van rubber was.

Geen woorden voor verder, simpelweg een wonder !!!

marcel
marcel
10 jaren geleden

tsja,ik geloof zeker in wonderen maar met al die fakefilmpjes op internet is het lastig te bepalen wat echt of nep is,de auto rijd over het hoofd van het jongetje heen,als ik er zelf bij was geweest en had zien gebeuren had het in ieder geval een verpletterende indruk op mij gemaakt.

NT
NT
10 jaren geleden

Als dit filmpje echt is, kan men hier van een wonder spreken…

Maar als je in het filmpje goed oplet, zie je op 0:19 dat de man die ter hulp komt aanlopen (Rechts in beeld) plots uit het niets te voorschijn komt. Dit doet mij sterk vermoeden dat dit filmpje slecht is gemonteerd uit 2 verschillende opnames, wat dus zou willen zeggen dat het fake is.

devios
devios
10 jaren geleden

[quote name=”NT”]Als dit filmpje echt is, kan men hier van een wonder spreken…

Maar als je in het filmpje goed oplet, zie je op 0:19 dat de man die ter hulp komt aanlopen (Rechts in beeld) plots uit het niets te voorschijn komt. Dit doet mij sterk vermoeden dat dit filmpje slecht is gemonteerd uit 2 verschillende opnames, wat dus zou willen zeggen dat het fake is.[/quote]

Dat komt omdat er een slow motion tussen is geplakt en daarna net niet helemaal aansluit .Dit filmpje is zeker wel echt.

Dat kind heeft gewoon erg veel geluk gehad.Pech dat die 2 bestuurders totaal niet opletten.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x