Buitenland

Horrorverhaal: wereldwijd sterfgevallen en besmettingen kort na prik

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen weken en maanden kwamen er talloze berichten voorbij over mensen die waren overleden nadat ze de prik hadden gekregen. Meestal ging het om één of enkele sterfgevallen, waardoor het misschien lastig is om een totaalbeeld te krijgen.

De reguliere media strooien ook nog eens zand in de ogen door alleen maar juichberichten te schrijven over de vaccinatiecampagne. Een verband tussen ernstige bijwerkingen zoals allergische reacties of overlijdens en de prikken wordt ontkend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Overal is het beeld hetzelfde

Mensen maken zich terecht zorgen. De vaccinatiecampagne heeft al na enkele weken geresulteerd in een eindeloze reeks ernstige complicaties, ziekte-uitbraken en sterfgevallen. Het gaat vooral om mensen uit risicogroepen, zoals ouderen en kwetsbaren. Dit zijn juist de mensen die men wilde beschermen.

Overal is het beeld hetzelfde: er wordt eerst gevaccineerd in verpleeg- en verzorgingstehuizen, vervolgens treden er uitbraken op en enkele dagen later sterft een aanzienlijk deel van de bewoners.

Frankrijk en Noorwegen zijn een onderzoek gestart

In Frankrijk heeft de regering op 20 januari een onderzoek laten instellen nadat er vijf doden waren gevallen. Ook vroeg zij zorginstanties om extra waakzaam te zijn. Noorwegen ging nog een stap verder: nadat daar 23 ouderen waren gestorven na vaccinatie liet de regering 13 autopsies uitvoeren. Noorwegen veranderde de vaccinatierichtlijnen voor hoogrisicopatiënten, die bij twijfel niet gevaccineerd mogen worden. Andere westerse landen bagatelliseren de aantallen.

Coronacluster Oostenrijk

In de Oostenrijkse gemeente Gänserndorf zorgde een coronacluster voor onrust. Daar werden bewoners en medewerkers van zorgcentra kort voor het begin van het nieuwe jaar ingeënt. Begin februari bleek een tiental gevaccineerden corona te hebben. Sommige patiënten hadden ernstige klachten. Inmiddels zijn zes bewoners overleden.

Bijwerkingen en overlijdens in Zwitserland

In Zwitserland spelen de zorginstanties mooi weer. De Zwitserse medicijnautoriteit Swissmedic meldde begin februari 63 gevallen van ‘ongewenste bijwerkingen’. Dat klinkt onschuldig, maar in 26 van die gevallen ging het om ‘ernstige’ bijwerkingen. Daarnaast deed zich in Zwitserland één van de eerste sterfgevallen in Europa na coronavaccinatie voor. Het ging om een 91-jarige man uit Luzern die verder geen klachten had. Experts en autoriteiten buitelden over elkaar heen om een oorzakelijk verband tussen het overlijden en de toediening van het Pfizer-vaccin te ontkennen.

21 doden in België, 15 in Nederland

Toen er 21 doden werden gemeld in België als gevolg van de coronavaccinatie, ontkenden de autoriteiten elk verband. De Duitse staatsomroep Deutsche Welle kwam zelfs met een factcheck waarin beweerd wordt dat er geen verband is en dat het allemaal oude mensen waren met onderliggende aandoeningen. Tot nu toe zijn er in Nederland 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het betreft ouderen die binnen één tot negen dagen na de vaccinatie zijn overleden.

Besmettingen en sterfgevallen in Italië

Ook in Italië zijn er meldingen gedaan van sterfgevallen door vaccinatie. In Adelfia in de Italiaanse provincie Bari raakten halverwege vorige maand 75 ouderen besmet nadat ze waren gevaccineerd. Drie van hen stierven. Ook nabij Corchiano in de regio Latium ging het mis: daar stierven eveneens drie mensen die waren ingeënt, waarna de lokale autoriteiten alarm sloegen. En afgelopen weekend maakten Italiaanse media melding van een ‘verontrustende stijging’ van het aantal coronasterfgevallen onder medewerkers van de Italiaanse gezondheidsdienst, kort nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen.

Spanje: 761 doden na vaccinatie

In Spanje houdt kennelijk niet alleen het virus huis, maar ook de vaccinatiespuit. Daar stierven tussen eind januari en begin februari binnen een week 761 ouderen in zorginstellingen, nadat ze waren ingeënt. De massale sterfte in een verzorgingstehuis in Los Barrios in de provincie Cádiz, waar 46 bewoners overleden na de eerste dosis, veroorzaakte veel opschudding. De Spaanse gezondheidsautoriteiten weigerden een verband te leggen met de vaccinaties, maar schortten de campagne in het tehuis wel op.

Kort daarvoor waren 78 bewoners van een verzorgingstehuis in Toledo, ten zuidwesten van Madrid, ernstig ziek geworden na de eerste dosis van het vaccin. Zeven van hen stierven.

Groot-Brittannië: 143 doden gemeld

In Groot-Brittannië kon men dankzij noodgoedkeuringen al in december beginnen met vaccineren. Al snel doken verschillende horrorberichten op over ernstige vaccinatieschade en sterfgevallen. Er was vooral veel aandacht voor fotomodel Katie Price, die zich zorgen maakte over haar zoon Harvey. Hij behoorde tot één van de risicogroepen en belandde na de vaccinatie in het ziekenhuis. Harvey begon nadat hij was ingeënt hevig te stuiptrekken, zei Price.

Ook in Groot-Brittannië is het weer hetzelfde liedje. Daar stierven 143 mensen na vaccinatie, maar dat heeft volgens de autoriteiten natuurlijk niets te maken met de inenting.

Talloze doden in de Verenigde Staten

Sinds de machtswisseling in de VS zijn officiële instanties en de gevestigde media opeens erg terughoudend met negatieve krantenkoppen over corona. Maandenlang probeerden ze Trump alle coronadoden in de schoenen te schuiven, maar kritiek op Biden is uit den boze. Deze zelfcensuur leidt hoogstwaarschijnlijk ook tot het achterhouden van informatie over meldingen van sterfgevallen na vaccinatie.

Via diverse kanalen komt er toch de nodige informatie naar buiten. Zo zegt een verpleeghulp in een filmpje dat Amerikaanse bejaarden na toediening van de vaccinaties ‘bij bosjes sterven’. Het totale aantal sterfgevallen ligt inmiddels op 653, blijkt uit gegevens van de CDC, het Amerikaanse RIVM.

16 overleden zorgmedewerkers in India

In India ontwikkelen de gezondheidsautoriteiten hun eigen vaccins in samenwerking met lokale farmaceutische bedrijven. Sommige zijn al goedgekeurd voor noodgebruik. De regering in New Delhi keurde het Pfizer-vaccin opmerkelijk genoeg af omdat het ‘mogelijk gevaarlijk’ is.

Eerder waren er problemen met de prik van AstraZeneca. Volgens de krant The Hindu stierven er kort na vaccinatie 16 Indiase zorgmedewerkers, waarna een onderzoek werd ingesteld.

Wat gebeurt er in Duitsland?

In Duitsland zijn sterfgevallen na vaccinatie schering en inslag. We kunnen onmogelijk alle gevallen afzonderlijk bespreken. Het zijn er inmiddels veel, en natuurlijk wordt elk verband betwist. Het Paul-Ehrlich-Institut spreekt in een rapport over ‘vermoedelijke gevallen van bijwerkingen na vaccinatie’ van 113 sterfgevallen in Duitsland. Het gaat om mensen van 46 jaar en ouder. De Duitse rechterlijke macht toont zich wel sceptisch over de gevallen. Het parket in Keulen heeft bepaald dat er een autopsie moet worden uitgevoerd bij drie mensen die na vaccinatie zijn overleden.

De verantwoordelijke patholoog wil dat er in alle gevallen autopsie wordt gepleegd, zowel bij gevaccineerden als ongevaccineerden. Het zou dan in ieder geval duidelijk worden wie echt ‘aan’ of alleen ‘met’ corona is overleden. We zouden dan ook eindelijk te weten komen of een experimenteel vaccin dat haastig is ontwikkeld en door politici wordt opgedrongen een zegen is voor de mensheid of een vloek.

[Wochenblick]

Volg ons op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Schapen in de rij voor een CoronaVaccine.. COVID-19 Depopulatie agenda werkt perfect !!

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

U staat nog steeds te dringen en springen en vindt ook dat iedereen zich moet vaccineren dan zou u zich toch eens meer moeten verdiepen in die hele propaganda en angst zaaierij door de overheid, omt, rivm en de reguliere media en dan vooral op de TV.. 

Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

In mijn gezonde lichaam geen dodelijk carona spuit echt niet ???????????

antje
antje
3 jaren geleden

ik snap niet waarom mensen zich nog steeds laten vaccineren
gaat dan niemand uit op onderzoek?

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x