Mens en Dier

Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation een rapport getiteld ‘Scenario’s voor de Toekomst van Technologie en Internationale Ontwikkeling’. In het rapport schetst de stichting hoe de wereld eruit zou komen te zien in diverse scenario’s en hoe die scenario’s de ontwikkeling van technologie zouden kunnen beïnvloeden. Eén van die scenario’s gaat over een pandemie.

Zo’n pandemie zou diverse uitkomsten kunnen hebben. Eén daarvan werd ‘Lock Step’ genoemd, een wereld waarin meer macht is weggelegd voor de overheid, die meer gericht is op autoritair leiderschap en waarin burgers in toenemende mate in verzet komen. In het Rockefeller-rapport uit 2010 raakt 20 procent van de wereldbevolking besmet met H1N1 en sterven er in 7 maanden tijd 8 miljoen mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen begin dit jaar de coronapandemie uitbrak, begonnen sommige nationale leiders al gauw autoritaire trekjes te vertonen, zogenaamd om de burgers te beschermen. Het begon met verplichte mondkapjes en het meten van de lichaamstemperatuur. Toen de coronacrisis voorbij was, bleven de autoritaire maatregelen opmerkelijk genoeg van kracht.

Veel mensen gaven zomaar hun hard bevochten vrijheden op. Volgens het Lock Step-scenario zullen mensen er rond 2025 spijt van hebben dat ze hun vrijheden hebben opgegeven. Hoewel het rapport 10 jaar geleden is geschreven, kun je veel parallellen trekken met de wereld waarin we nu leven.

Fun fact: de Rockefeller Foundation financierde het onderzoek van ‘engel des doods’ Josef Mengele voordat hij naar Auschwitz ging.

De eerste in zijn soort

Dan Andrews, de premier van de Australische deelstaat Victoria, deed in november 2017 een opmerkelijke uitspraak. Victoria is vanwege de zeer strenge coronamaatregelen veranderd in een soort gevangenis. Andrews schreef destijds op Facebook: “Elke baby die in 2020 en 2021 geboren wordt, zal uitgenodigd worden om deel te nemen aan de grootste klinische studie uit onze geschiedenis. Het zou een gamechanger kunnen zijn voor de strijd tegen ziekte – de eerste in zijn soort. En het gebeurt allemaal hier in Victoria.”

Hij linkte naar een artikel over het zogeheten ‘Gen V’-project, waarbij mensen hun hele leven nauwgezet worden gevolgd.

Daarnaast is er nog de Bill & Melinda Gates Foundation, die al geruime tijd waarschuwt voor een dodelijke pandemie. In 2018 voerde Bill Gates bijvoorbeeld een simulatie uit waarbij 33 miljoen mensen overleden tijdens een pandemie. Een jaar later organiseerde zijn stichting samen met het Johns Hopkins Center for Health Security Event 201. Tegelijkertijd werden in de Chinese stad Wuhan de Militaire Wereldspelen gehouden. Toeval? Diezelfde Bill Gates stopt nu heel veel geld in de ontwikkeling van coronavaccins.

De media zullen hier in ieder geval geen kritische geluiden over laten horen, aangezien onlangs uit onderzoek is gebleken dat Gates alle grote media en ‘factcheckers’ heeft omgekocht. Heb jij toestemming gegeven om je te laten gebruiken als proefkonijn? Hoogstwaarschijnlijk niet. En toch gebeurt het.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

heb er maar twee woorden voor , opzouten allemaal.
ik heb ook nog een gezegde , opsodemieteren allemaal.

dit is ook een leuke , loop naar de bliksem allemaal.

deze vind ik nog leuker , kruip ergens in waar het donker is.

Ron Swart
Ron Swart
3 jaren geleden

Het ultieme meestergetal 33 speelt weer een prominente rol. Het blijft als leek onbegrijpelijk dat deze niet-medicus de hele medische wereld op sleeptouw neemt.
Zoals bekend heeft Gates meer dan eens Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James bezocht.
Wereldwijd worden momenteel allerlei pedonetwerken opgerold en de grote vissen komen geheid aan bod.

Veterans_Existance
Veterans_Existance
3 jaren geleden

Opzet.
Vanaf dag 1.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 jaren geleden

Feitelijk zouden de maatregelen die de politici en overheidsdienaren moeten nemen van de Bilderberg meesters nog vele malen erger moeten worden. Zo erg, dat de mens geen moment nergens meer rust krijgt in z’n leven. Misschien pas dan, heel misschien dan bestaat er kans dat men met fakkels, knuppels en hooivorken eindelijk de straten zal opgaan of collectief weigeren nog langer ook maar een cent aan de bewapende machthebbers/aflersers belastingen over te maken.

Denk niet dar het wat gast worden, want de mens (watjes, zoetpraters en politiek correcten) is graag slaafs, onderdanig, angstig en bereid leven en bezit ter beschikking te stellen en zich voor ‘vluchtelingen’ tot aan koningen en meesters hoog in de piramide te geven en op te offeren.

Een volk wat zich zo gewillig laat uitwonen, voorliegen, bestelen, ziek- of doodmaken en zelfs bereid is (z’n eigen) onschuldige kinderen te overhandigen aan satanisten, sadisten en ander smerig volk als zio puppet en Epstein pedo’s als bijv. Bill Gates en ook nog eens goedgelovig knielt als lammeren voor de deep state, de Kosher Nostra, verdient geen genade, maar vraagt om veel en diepe ellende en uiteindelijk de stille guillotine (= roundupvaccinatie).

….enough is enough, zou je denken, maar de slaaf is hardleers. En wie nu nog niet wil weten en beseffen wat er in de wereld van de machtige drekzwijnen zich afspeelt, vooral in hun judaskoppen, zal zeker verloren zijn. De verplichte gifinjectie van “het Beest” zal leiden tot helse pijnen en slapeloze nachten en beter verdienen doet de goedgelovige, slaafse aanbidder van “het Beest” dan ook niet.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x