Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!
bill gates
Foto: Kuhlmann /MSC CC BY 3.0 DE

Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation een rapport getiteld ‘Scenario’s voor de Toekomst van Technologie en Internationale Ontwikkeling’. In het rapport schetst de stichting hoe de wereld eruit zou komen te zien in diverse scenario’s en hoe die scenario’s de ontwikkeling van technologie zouden kunnen beïnvloeden. Eén van die scenario’s gaat over een pandemie.

Zo’n pandemie zou diverse uitkomsten kunnen hebben. Eén daarvan werd ‘Lock Step’ genoemd, een wereld waarin meer macht is weggelegd voor de overheid, die meer gericht is op autoritair leiderschap en waarin burgers in toenemende mate in verzet komen. In het Rockefeller-rapport uit 2010 raakt 20 procent van de wereldbevolking besmet met H1N1 en sterven er in 7 maanden tijd 8 miljoen mensen.

Toen begin dit jaar de coronapandemie uitbrak, begonnen sommige nationale leiders al gauw autoritaire trekjes te vertonen, zogenaamd om de burgers te beschermen. Het begon met verplichte mondkapjes en het meten van de lichaamstemperatuur. Toen de coronacrisis voorbij was, bleven de autoritaire maatregelen opmerkelijk genoeg van kracht.

Veel mensen gaven zomaar hun hard bevochten vrijheden op. Volgens het Lock Step-scenario zullen mensen er rond 2025 spijt van hebben dat ze hun vrijheden hebben opgegeven. Hoewel het rapport 10 jaar geleden is geschreven, kun je veel parallellen trekken met de wereld waarin we nu leven.

Fun fact: de Rockefeller Foundation financierde het onderzoek van ‘engel des doods’ Josef Mengele voordat hij naar Auschwitz ging.

De eerste in zijn soort

Dan Andrews, de premier van de Australische deelstaat Victoria, deed in november 2017 een opmerkelijke uitspraak. Victoria is vanwege de zeer strenge coronamaatregelen veranderd in een soort gevangenis. Andrews schreef destijds op Facebook: “Elke baby die in 2020 en 2021 geboren wordt, zal uitgenodigd worden om deel te nemen aan de grootste klinische studie uit onze geschiedenis. Het zou een gamechanger kunnen zijn voor de strijd tegen ziekte – de eerste in zijn soort. En het gebeurt allemaal hier in Victoria.”

Hij linkte naar een artikel over het zogeheten ‘Gen V’-project, waarbij mensen hun hele leven nauwgezet worden gevolgd.

Daarnaast is er nog de Bill & Melinda Gates Foundation, die al geruime tijd waarschuwt voor een dodelijke pandemie. In 2018 voerde Bill Gates bijvoorbeeld een simulatie uit waarbij 33 miljoen mensen overleden tijdens een pandemie. Een jaar later organiseerde zijn stichting samen met het Johns Hopkins Center for Health Security Event 201. Tegelijkertijd werden in de Chinese stad Wuhan de Militaire Wereldspelen gehouden. Toeval? Diezelfde Bill Gates stopt nu heel veel geld in de ontwikkeling van coronavaccins.

De media zullen hier in ieder geval geen kritische geluiden over laten horen, aangezien onlangs uit onderzoek is gebleken dat Gates alle grote media en ‘factcheckers’ heeft omgekocht. Heb jij toestemming gegeven om je te laten gebruiken als proefkonijn? Hoogstwaarschijnlijk niet. En toch gebeurt het.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 maanden geleden

heb er maar twee woorden voor , opzouten allemaal.
ik heb ook nog een gezegde , opsodemieteren allemaal.

dit is ook een leuke , loop naar de bliksem allemaal.

deze vind ik nog leuker , kruip ergens in waar het donker is.

Ron Swart
Ron Swart
5 maanden geleden

Het ultieme meestergetal 33 speelt weer een prominente rol. Het blijft als leek onbegrijpelijk dat deze niet-medicus de hele medische wereld op sleeptouw neemt.
Zoals bekend heeft Gates meer dan eens Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James bezocht.
Wereldwijd worden momenteel allerlei pedonetwerken opgerold en de grote vissen komen geheid aan bod.

Veterans_Existance
Veterans_Existance
5 maanden geleden

Opzet.
Vanaf dag 1.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Existance
5 maanden geleden

Soms geef je weleens een reactie waarvan je achteraf denkt: die was toch best wel overbodig. Dit was er zo1.

nou en!
nou en!
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

zelfreflectie,heerlijk!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  nou en!
5 maanden geleden

@nou en!

Ik vond het zelf nogal een ‘open deur’ comment, maar gezien de duimpjes omhoog is niet iedereen het daar mee eens.
En zelfreflectie……tuurlijk!
Niet alleen je fouten toegeven, maar daar ook om kunnen lachen!

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Feitelijk zouden de maatregelen die de politici en overheidsdienaren moeten nemen van de Bilderberg meesters nog vele malen erger moeten worden. Zo erg, dat de mens geen moment nergens meer rust krijgt in z’n leven. Misschien pas dan, heel misschien dan bestaat er kans dat men met fakkels, knuppels en hooivorken eindelijk de straten zal opgaan of collectief weigeren nog langer ook maar een cent aan de bewapende machthebbers/aflersers belastingen over te maken.

Denk niet dar het wat gast worden, want de mens (watjes, zoetpraters en politiek correcten) is graag slaafs, onderdanig, angstig en bereid leven en bezit ter beschikking te stellen en zich voor ‘vluchtelingen’ tot aan koningen en meesters hoog in de piramide te geven en op te offeren.

Een volk wat zich zo gewillig laat uitwonen, voorliegen, bestelen, ziek- of doodmaken en zelfs bereid is (z’n eigen) onschuldige kinderen te overhandigen aan satanisten, sadisten en ander smerig volk als zio puppet en Epstein pedo’s als bijv. Bill Gates en ook nog eens goedgelovig knielt als lammeren voor de deep state, de Kosher Nostra, verdient geen genade, maar vraagt om veel en diepe ellende en uiteindelijk de stille guillotine (= roundupvaccinatie).

….enough is enough, zou je denken, maar de slaaf is hardleers. En wie nu nog niet wil weten en beseffen wat er in de wereld van de machtige drekzwijnen zich afspeelt, vooral in hun judaskoppen, zal zeker verloren zijn. De verplichte gifinjectie van “het Beest” zal leiden tot helse pijnen en slapeloze nachten en beter verdienen doet de goedgelovige, slaafse aanbidder van “het Beest” dan ook niet.

Jan
Jan
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Volgens een site, ik weet niet of deze site de voorspelling juist weergeeft, gaat het kwaad morgen een meditatie houden. Dit moet ervoor zorgen dat het kwaad de vrijheid krijgt om draconische maatregelen te treffen.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

@Jan

Astrologisch gezien zou het best wel eens kunnen, wereldleiders en machthebbers (ook de beurzen en banken), maken nu eenmaal veelvuldig gebruik van duistere krachten en astrologie. Vandaag een bijzondere wassende maan in waterteken schorpioen en zon in aardeteken. Wie weet!? Vuur- en luchttekens hebben vaak niet de voorkeur bij westerse machtbbers.

Over lucht gesproken, wie geen mondkapje draagt op sommige plekken en in landen soms verplicht en zonder mondkap zuurstof wil ademen, moet hiervoor belasting betalen. Boete is namelijk belasting. Wie had ooit gedacht belasting te moeten betalen op ademhalen. Gekscherend werd dit nog wel eens zo gezegd dat de tijd komt en we belasting op ademen moeten betalen. En nog gekker, bijna iedereen accepteert het verbieden adem te halen, zonder al te veel protest.

Ruud
Ruud
Reactie op  Het leugentijdperk
4 dagen geleden

We zijn een laf volk en daarom krijgen we wat we verdienen!

jenne
jenne
5 maanden geleden

Viese gore geldwolf die over lijken gaat !

John
John
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

Geld maakt niks meer uit als alles wat je hebt niet meer op 1 bankrekening past.
Macht, daar gaat het om.
Macht om te doen wat je wil, en te beschikken over leven en dood.

berry
berry
5 maanden geleden

Ik weet het niet, wie is er nou slechter , Gates en z’n vriendjes of de regeringen die het hele circus uitvoeren. Ik hou het op het laatste, het is gewoon tuig waar je door geregeerd wordt. En daar kunnen we wel wat aan doen, al zal er wel meer voor nodig zijn dan er nu gebeurd.

salvar
salvar
Reactie op  berry
5 maanden geleden

juist berry.
als regeringen niet meewerken had je dit gekloot niet gehad.
dus rutte en co jullie zijn schuldig en behoren voor het tribunaal gesteld te worden , schuldig dus.

John
John
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Regeringen werken altijd mee, want zij zijn uit hetzelfde hout gesneden.
Maar zonder medewerking van de media was het nooit gelukt.
En nog hoor je iedere dag horrorscenario’s over wat er zou kunnen gebeuren met corona.
In werkelijkheid gebeurt er helemaal niks.

Teun
Teun
Reactie op  berry
5 maanden geleden

Beste Berry,

Het is juist omgekeerd (de eerste groep staat onder controle van het laatste waar jij aan refereert).

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  Teun
5 maanden geleden

Teun.

Maar rutte en de jonge zijn de uitvoerende macht.
Dus, schuldig aan moord en poging tot moord.
Ik zie het niet anders, zij zijn de verantwoordelijke.
Maar die opgeblazen grappenhuis is mede verantwoordelijk, tezamen met het verrotte koningshuis, DE BEKENDE OPVRETERS.

Don.
Don.
5 maanden geleden

Ik lees een hoop onzin.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Don.
5 maanden geleden

Met oogkleppen op, een bord voor je kop en je kop in het zand, lijkt er inderdaad niets aan de hand.

John
John
Reactie op  Don.
5 maanden geleden

Lees meer de kranten en kijk meer televisie.
Dan hoor je de échte waarheid.
De overheid controleert de media geheel.
Dus de rest is gewoon nep-nieuws.
“Geen Cent Meer Naar Griekenland” – Rutte kun je vertrouwen.

Tony
Tony
5 maanden geleden

Bill Gates, ongeneselijk ziek, al vanaf de dag van zijn geboorte. Dan was zijn moeder waarschijnlijk al ingeent, voordat Bill geboren was. Het (verplicht inenten) moet toch ergens vandaan komen. Dan is dat dus genetisch bepaald!

Met als gevolg de waanzin om als belangrijkste man van de wereld en als redder van de mensheid uiteindelijk te sterven. Het tegendeel is waar. Zie de wereldwijde situatie. Wat een ellende heeft hij veroorzaakt.

Vandaar die neplach, die heeft een dubbele betekenis.

Is dat een aangeboren afwijking, een bijwerking van inentingen of de laatste stuiptrekking van iemand die in de hoek gedreven is en niet meer weet hoe en waar hij het zoeken moet, het verkeerde pad heeft gekozen en niet meer terug kan en zichzelf en de hele wereld voor de gek houdt?

Daar kan geen geneesmiddel of inenting nog redding brengen. Alleen die ene om iemand uit zijn lijden te verlossen. Dat is waar hij momenteel aan werkt en dat is geen geheim en hij heeft veel volgers die zijn gedachten uitdragen en in stand houden.

berry
berry
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

Gates was (is) lid van een groep die zich bezig houdt met vermindering van het aantal mensen op aarde. Dit deed zijn vader ook al voor WOII. Deze groep bestaat nog steeds, de Rockefellers maken hier ook deel van uit en nog een aantal rijke lieden. is informatie over te vinden, wel even zoeken.Ik bedoel maar, Gates is slechts de boodschapper, zit veel meer achter.

Rob
Rob
Reactie op  berry
5 maanden geleden

De Rockefellers zijn één van de Cabal bloedlijn families. B(e)ill Gates zijn vader werkte VOOR die familie als ik het me goed herinner en B(e)ill zelf ook.

Falderappes
Falderappes
Reactie op  berry
5 maanden geleden

Er zijn teveel mensen op aarde. Dit aantal dient gereduceerd te worden voor het welzijn van de mens. Dus wat is het probleem.

Tony
Tony
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

De nee stemmers zijn dus aanhangers van Bill Gates. Zijn jullie ook omgekocht? Meld je maar vast aan om als eerste ingeent te worden.

Don.
Don.
5 maanden geleden

Wij hadden op mijn werk laatst een brandoefening.
Maand later. Brand.
Toeval?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Don.
5 maanden geleden

Waar was jij toen die brand uitbrak?

Jan
Jan
5 maanden geleden

Geld is slechts een middel voor het kwaad en niet uitsluitend het doel. Met dat middel kan het doel worden gerealiseerd. We weten allemaal wat het doel van het kwaad is.

x

Check Also

corona

Bijwerkingen in Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) maakt ...

corona

Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

In zijn nieuwste boek ‘Corona Ontmaskerd’ geeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x