Buitenland

“Hoeveel leugens nog?” Franse media halen officiële versie aanslag Nice onderuit

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Franse politie heeft er niets aan gedaan om de vrachtwagen tegen te houden waarmee in juli 86 mensen werden doodgereden in Nice. Het voertuig remde af, zo blijkt uit een Frans tv-programma, waarin ook werd gesteld dat de dader vier minuten lang zijn gang kon gaan en niet 45 seconden, zoals de autoriteiten zeggen.

De officiële versie van de gebeurtenissen werd onderuitgehaald tijdens het programma Quotidien, uitgezonden op de Franse zender TMC. Journalist Azzeddine Ahmed-Chaouch zei dat de politie de vrachtwagen niet tegenhield, maar dat het voertuig afremde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Vier minuten en 17 seconden

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve zei eind juli dat de politie de vrachtwagen had weten te onderscheppen, waardoor er een einde kwam aan de dolle dodemansrit. Uit notulen blijkt echter dat de vrachtwagen begon af te remmen.

Burgemeester Christian Estrosi zei vlak na de aanslag dat er 45 seconden zaten tussen het tijdstip waarop de terrorist het afgesloten gebied binnenkwam en het moment waarop hij werd gedood. Volgens Quotidien heeft de politie op basis van bewakingsbeelden echter geconcludeerd dat de chauffeur vier minuten en 17 seconden bleef doorrijden.

Slechts één politieauto

De beelden toonden bovendien dat er slechts één politieauto stond geparkeerd op de Promenade des Anglais. Het programma heeft geleid tot veel verontwaardiging. “Na deze onthullingen moeten Estrosi en Cazeneuve hun functie snel neerleggen,” schreef iemand op Twitter.

“We zijn gewend aan de leugens van Estrosi en Cazeneuve. Maar bravo jongens, jullie hebben een sterk punt gemaakt,” sprak iemand lovend. “Hoeveel leugens nog?” vroeg een ander.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[TF1]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PeterdJ
PeterdJ
7 jaren geleden

Je ziet maar weer dat de waarheid boven water komt, sooner or later. Anominous heeft info laten zien hoe de Elite te werk gaat, met false flag evenementen inclusief crisis actors, maar dat wisten we al. Er gaan meer van deze dingen gebeuren ook in Amerika, die Sorros heeft geld gepompt in de beweging Black lives matters, zodat er een rassen opstand tot stand kan komen. En de reguliere media onder hun controle liegt er maar op los. De meest regeringen in de wereld en EU zijn puppets voor Amerika. Nu zijn ze ook in Afrika begonnen met het bouwen van een basis in Niger.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Ook hier zet de Vrijmetselarij wel wat in elkaar met hun eigen mensen als acteur en andere technieken om het realiteit te kunnen lijken. We worden iedere dag in de zeik genomen door die geheime groepjes.

Faith
Faith
7 jaren geleden

Alles gaat tegelijk gebeuren heb ik eens gehoord, de financial crash, de massa arrestaties met onmiddellijke overname van de media, alle foute figuren eruit gooien anders blijft er misschien nog een rat over die weer kan gaan opstoken aan argeloze mensen, dat ze zo bijzonder zijn en dat ze rijk kunnen worden.
Alles in een dag. En meteen aankondigingen daarvan op de nieuwe media.

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

Dit soort idioten houd je niet tegen. Achteraf blijken er altijd dingen beter te kunnen. Ook proberen de veiligheidsdiensten hun straatje schoon te vegen. Feit is dat dit allemaal voorspelbaar is en voorkomen had kunnen worden. Decennia lange antifranse migratie politiek is het probleem. De rode elite in brussel, parijs, berlijn etc zijn verantwoordelijk. Het idee dat je dit kan voorkomen na het importeren van vijandige volksstammen is belachelijk. Wat denken de fransen? We leggen noordafrika in puin en gooien de grenzen open en dat gaat goed?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x