Homepagina » Buitenland » “Hoeveel leugens nog?” Franse media halen officiële versie aanslag Nice onderuit
"Hoeveel leugens nog?" Franse media halen officiële versie aanslag Nice onderuit

“Hoeveel leugens nog?” Franse media halen officiële versie aanslag Nice onderuit

De Franse politie heeft er niets aan gedaan om de vrachtwagen tegen te houden waarmee in juli 86 mensen werden doodgereden in Nice. Het voertuig remde af, zo blijkt uit een Frans tv-programma, waarin ook werd gesteld dat de dader vier minuten lang zijn gang kon gaan en niet 45 seconden, zoals de autoriteiten zeggen.

De officiële versie van de gebeurtenissen werd onderuitgehaald tijdens het programma Quotidien, uitgezonden op de Franse zender TMC. Journalist Azzeddine Ahmed-Chaouch zei dat de politie de vrachtwagen niet tegenhield, maar dat het voertuig afremde.

Vier minuten en 17 seconden

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve zei eind juli dat de politie de vrachtwagen had weten te onderscheppen, waardoor er een einde kwam aan de dolle dodemansrit. Uit notulen blijkt echter dat de vrachtwagen begon af te remmen.

Burgemeester Christian Estrosi zei vlak na de aanslag dat er 45 seconden zaten tussen het tijdstip waarop de terrorist het afgesloten gebied binnenkwam en het moment waarop hij werd gedood. Volgens Quotidien heeft de politie op basis van bewakingsbeelden echter geconcludeerd dat de chauffeur vier minuten en 17 seconden bleef doorrijden.

Slechts één politieauto

De beelden toonden bovendien dat er slechts één politieauto stond geparkeerd op de Promenade des Anglais. Het programma heeft geleid tot veel verontwaardiging. “Na deze onthullingen moeten Estrosi en Cazeneuve hun functie snel neerleggen,” schreef iemand op Twitter.

“We zijn gewend aan de leugens van Estrosi en Cazeneuve. Maar bravo jongens, jullie hebben een sterk punt gemaakt,” sprak iemand lovend. “Hoeveel leugens nog?” vroeg een ander.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[TF1]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PeterdJ
PeterdJ
4 jaren geleden

Je ziet maar weer dat de waarheid boven water komt, sooner or later. Anominous heeft info laten zien hoe de Elite te werk gaat, met false flag evenementen inclusief crisis actors, maar dat wisten we al. Er gaan meer van deze dingen gebeuren ook in Amerika, die Sorros heeft geld gepompt in de beweging Black lives matters, zodat er een rassen opstand tot stand kan komen. En de reguliere media onder hun controle liegt er maar op los. De meest regeringen in de wereld en EU zijn puppets voor Amerika. Nu zijn ze ook in Afrika begonnen met het bouwen van een basis in Niger.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  PeterdJ
4 jaren geleden

Ook in Nederland probeert men nu dezelfde sprookjes leven in te blazen. De politie is opeens een racistische boeman en sinterklaas een slavendrijver. Het zou mij niet verbazen dat de vn en Soros daar ook achter zitten. De nederlander slikt het als zoete koek.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Ook hier zet de Vrijmetselarij wel wat in elkaar met hun eigen mensen als acteur en andere technieken om het realiteit te kunnen lijken. We worden iedere dag in de zeik genomen door die geheime groepjes.

Faith
Faith
4 jaren geleden

Alles gaat tegelijk gebeuren heb ik eens gehoord, de financial crash, de massa arrestaties met onmiddellijke overname van de media, alle foute figuren eruit gooien anders blijft er misschien nog een rat over die weer kan gaan opstoken aan argeloze mensen, dat ze zo bijzonder zijn en dat ze rijk kunnen worden.
Alles in een dag. En meteen aankondigingen daarvan op de nieuwe media.

jos
jos
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Je hebt van mij een plus gekregen maar de mensen zijn niet meer 1 ook met dank aan de staatsmedia krijg die maar op 1 lijn. Verdeel en heers en dat werkt nog steeds. Pro Poetin en anti Poetin’s. Pro islam en anti islam types. Dan de massa imigranten de eu laten binnen lopen zodat die omgeving daar mee bezig is en zich zorgen daarom maakt en niet meermet andere zorgen bezig is om die op te lossen en wie tegen deze islamitisering is als fout mensen bestempelen. Ook al hebben ze betere oplossingen om deze mensen te helpen. Dan heb je nog wijken waar het niet meer prettig is om te wonen en die mensen die daar wonen hebben weer andere zorgen en zijn daar mee bezig. Op deze manier blijven ze aan de macht. Want wie in zo’n wijk woont word ook gezien als minderwaardig en daar wilt men ook niet mee samenwerken om de oorzaak op te lossen op de manier die jij beschreef. De elite weten heel goed wat ze aanrichten en de media en op die manier weten ze aan de macht te blijven. Nujij hebben ze ook niet voor niks opgedoekt want daar zou men samen plannetjes knunnne smeden. Zie ook powned die men een nieuw jasje heeft gegeven zodat men niet meer zo goed met elkaar kan babbelen en veel lezers de reacties niet meer zo rap lezen. Nu is er nieuwskoerier plaats van nujij en daar zijn de roverheids trollen die goed betaald worden weer aanwezig. Maar nu is er nujouwnieuws.nl die pas gestart is en daar zijn de staatstrollen nog niet aanwezig. Daar kan men heerlijk babbelen met elkaar net als nujij. Maar de tempo zit er NOG niet erin omdat er weinig mensen daar komen maar wie weet komt er rap verandering erin daar.

Faith
Faith
Reactie op  jos
4 jaren geleden

Er zitten commercieele jongens bij de publieken die speciaal overgelopen zijn om de boel op te hitsen en ook de publieken af te stompen, zodat er geen verschil meer is met de dommigheid van de commercieelen.
Ze zijn pro Amerika en dus satan aanhangers, je komt ze hier ook tegen.
De anti Poetin aanhangers moeten er dus uit.
Verder maakt een verandering in Nu.jij in nujouwnieuws.nl of Powned in een nieuw jasje geen enkel verschil. Ze zijn waarschijnlijk ook door de mand gevallen, zoals alle neo nzi´s door de mand vallen, want laten we eerlijk zijn,m echt slim zijn ze niet. Ik ken mensen in achterstanswijken die intelligenter zijn dan het halve Gooi bij elkaar.
Dat komt omdat ze niet met dit zieke systeem mee wilde werken, dus in de bijstand terecht kwamen, en zio ineens zeeen van tijd hadden om te gaan studeren wat ze interessant en belangrijk vonden. Dat er dan mensen zijn die zulin een a vielen door de mand en kregen minder bezoekers en nu proberen dezelfde mensen het met een andere naam. Zal niet gaan helpen. is of een nuanceverschil

Faith
Faith
Reactie op  jos
4 jaren geleden

Oeps, er ging iets fout. Dat er dan mensen zijn die intelligente mensen die toevallig niet rijk zijn minderwaardig vinden is nogal humor. En wie zegt dat die intelligente achterstandswijk mensen zin hebben om samen te werken om oorzaken op te lossen. Daar hebben we de politiek toch voor?
Het meerendeel van die types is levensgenieter, dus uitgesloten dat die de politiek in gaan.
Maar toch fijn dat er in elk geval nog gereageerd mag worden op de nieuwe nu.jij site een de nieuwe Powned. Niet dat het nog belangrijk is want hun invloed krimpt drastisch ondanks dat jij denkt dat de elite, chique naam voor neo nazi’s, ofwel de dominante dombo’s, aan de macht blijven.

Faith
Faith
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

”De elite weet heel goed wat ze aanrichten in de media, en op die manier weten ze aan de macht te blijven”.
Heb je dit zelf verzonnen of heeft iemand dit in je hoofd/mond gelegd?
Dat weet je maar nooit bij hielenlikkers, zelden hebben ze het zelf verzonnen van wat ze zeggen.
Want als de voltallige msm in de U.S. gearresteerd is, wat denk je dat de Nederlande commercieelen dan nog klaar maken? helemaal niets meer natuurlijk, want ze zijn niet veel meer dan zetbaasjes van de Amerikaanse duivels in schaapskleren.

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Dit soort idioten houd je niet tegen. Achteraf blijken er altijd dingen beter te kunnen. Ook proberen de veiligheidsdiensten hun straatje schoon te vegen. Feit is dat dit allemaal voorspelbaar is en voorkomen had kunnen worden. Decennia lange antifranse migratie politiek is het probleem. De rode elite in brussel, parijs, berlijn etc zijn verantwoordelijk. Het idee dat je dit kan voorkomen na het importeren van vijandige volksstammen is belachelijk. Wat denken de fransen? We leggen noordafrika in puin en gooien de grenzen open en dat gaat goed?

Nils
Nils
4 jaren geleden

Weet je echt niet dat Nice nep is? De hele aanslag was in scene gezet, er is niemand omgekomen.

Dolex
Dolex
4 jaren geleden

Wel veel kogelgaten in de voorruit.

En onderstaande snap ik niet:
‘De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve zei eind juli dat de politie de vrachtwagen had weten te onderscheppen, waardoor er een einde kwam aan de dolle dodemansrit. Uit notulen blijkt echter dat de vrachtwagen begon af te remmen.’

Afremmen is toch nodig om te stoppen? Hoe werkt onderscheppen van een vrachtwagen? Met een helikopter omhoogtrekken? Een kuil graven waar hij in rijdt?

x

Check Also

mars

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars ...

agent

Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’

Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x