Het Complot

Russische majoor-generaal onthult waarheid over 9/11 en wereldelite

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De inmiddels overleden hooggeplaatste Russische officier Konstantin P. Petrov laat zien dat onze overheden niets te vertellen hebben op deze aardbol.

Waarom viel Adolf Hitler bijvoorbeeld Zwitserland niet binnen? Hij besefte zich heel goed dat zijn meerderen, de mensen aan wie hij verantwoording moest afleggen, woonachtig waren in dat land, aldus Petrov.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij vergelijkt de huidige wereldregering met het priesterschap in het oude Egypte dat de processen op planeet aarde aanstuurde. Petrov noemt de familie Rothschild, Morgan, Oppenheimer, Kuehn en Abraham. Hij legt ook uit waarom deze wereldwijde maffia de aanvallen op 11 september 2001 heeft georkestreerd.

Konstantin Petrov was majoor-generaal en werd in 1995 vervroegd uit dienst ontslagen. Hij werd vervolgens voorzitter van de Russische ‘Conceptuele Partij Eenheid’. Het Russische Hooggerechtshof verbood deze politieke partij in 2007. Nu staat de partij bekend als de ‘Beweging van Waarheid en Eenheid’. Dat de elite met de partij in de maag zat blijkt uit het feit dat de Conceptuele Partij Eenheid werd afgeschilderd als een neopaganistische religieuze cultus met een totalitaire politieke agenda.

Hoe werd de Sovjet-Unie verwoest? Men noemde het land een ‘gevangenis voor mensen’ en ‘een kwaad rijk’. Datzelfde scenario speelt zich opnieuw af, maar ditmaal met de Verenigde Staten in de hoofdrol, nadat eerst de ‘Amerikaanse droom’ tientallen jaren werd gepropageerd, aldus Petrov.

Zelfs als machtig staatshoofd wordt je nog gegijzeld door de wereldwijde maffia, betoogt hij. De Sovjet-Unie en de Verenigde Staten werden neergezet als machtsblokken, maar de elite brengt het wereldwijde beleid ten uitvoer. De familie Rothschild, Morgan en Oppenheimer hebben plannen voor de lange termijn, concludeert Petrov.

Bron: YouTube/toqtaqiya

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
11 jaren geleden

Ik lees op Niburu vaker; hij besefte ZICH. Dat is echt een taalfout. Het is gewoon; Ik besef, of anders; ik realiseer ME dat…

mb
mb
11 jaren geleden

… zou kunnen … zou ook niet kunnen.

Abel
Abel
11 jaren geleden

[quote name=”Peter”]Ik lees op Niburu vaker; hij besefte ZICH. Dat is echt een taalfout. Het is gewoon; Ik besef, of anders; ik realiseer ME dat…[/quote]

Incorrect. Hoewel het geen standaardtaal is, is het zeker geen taalfout.

rasecht berensiroop
rasecht berensiroop
11 jaren geleden

space future exopolitiek vlaanderen antwerpen
Waarom viel Adolf Hitler bijvoorbeeld Zwitserland niet binnen,de mensen aan wie hij verantwoording moest afleggen, woonachtig waren in dat land,juiste opmerkingen…
Rothschild, Morgan, Oppenheimer, Kuehn en Abraham, zwitserse bankgeheim en fraude bestrijding tgv zwart geld
Hoe staan ET tegenover dit geheel en de Aarde in het algemeen, ziet er niet rooskleurig uit voor zich opdringen als een wereldmacht

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x