Homepagina » Het Complot » Hooggeplaatste CIA-medewerker zet alles op het spel om schaduwmacht te ontmaskeren. Bekijk hier zijn onthullende presentatie
Hooggeplaatste CIA-medewerker zet alles op het spel om schaduwmacht te ontmaskeren. Bekijk hier zijn onthullende presentatie

Hooggeplaatste CIA-medewerker zet alles op het spel om schaduwmacht te ontmaskeren. Bekijk hier zijn onthullende presentatie

Kevin Shipp, schrijver van het boek From The Company of Shadows, is een ex-CIA-agent die het criminele gedrag van de overheid niet langer kon verdragen.

Eind juli gaf hij tijdens een bijeenkomst een schokkende presentatie over gruwelijke overheidsmisdaden tegen het volk.

Ook deed hij uit de doeken dat eenieder die het aandurft om de waarheid te vertellen over deze overheidstirannie, wordt vervolgd.

Manipuleert

Onze wereld is gebouwd op misleiding en de duisterse agenda van de machtselite.

“De schaduwmacht stuurt de diepe staat aan en manipuleert onze overheid achter de schermen,” waarschuwde Shipp.

Hij onthulde onder meer dat Google Earth was opgezet door het National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) en In-Q-Tel.

En inderdaad, het bedrijf dat Google kocht om Google Earth te kunnen maken was eigendom van de CIA en NGA.

Geheim leger

Shipp onthulde verder dat de president een geheim leger heeft, het Joint Special Ops Command (JSOC), dat hij kan gebruiken om in het geheim mensen om te leggen, overheden af te zetten en andere dingen te doen waar het Amerikaanse volk niets van weet.

Hij zei dat de CIA zonder goedkeuring van het Congres was opgezet via de Council on Foreign Relations (CFR), die nauw verweven is met de mainstream media.

De ex-CIA-agent legde uit dat de CIA het hart van de schaduwmacht vormt en alle 16 andere inlichtingendiensten aanstuurt.

Valse vlag-aanvallen

“Het agentschap beïnvloedt politieke beslissingen en heeft de macht om oorlogen te starten, te martelen, staatsgrepen te plegen en valse vlag-aanvallen uit te voeren,” zei hij.

Shipp onthulde dat er meer dan 10.000 geheime sites in de VS zijn gebouwd na 9/11 en dat er 1291 geheime overheidsagentschappen zijn.

Hij vertelde ook dat het Congres in handen is van het militair-industrieel complex. Congresleden krijgen veel geld in ruil voor goedkeuring van het defensiebudget.

Waarschuwde

Wijlen congreslid Daniel Inouye, die betrokken was bij de Iran-Contra-onderzoeken, waarschuwde in 1987 al voor de schaduwmacht.

Indertijd zei hij dat ‘de schaduwmacht zijn eigen financieringsmechanisme en schaduwmarine en -luchtmacht heeft om buiten de wet om zijn eigen agenda te kunnen nastreven’.

Op de website Accuracy in Media valt te lezen welke hooggeplaatste posities Shipp heeft bekleed. De New York Times wijdde al eens een artikel aan hem.

Bekijk zijn presentatie hieronder:

[Activist Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Justin schreef:

  Zijn geweten knaagde zeker aan hem ,maar goed beter laat dan nooit.

  20 likes
 • Johandenhaag schreef:

  Het is al groter geworden dan de duivel zelf, onomkeerbaar dus

  Dus de Twannetjes, de Jeroen Pauwtjes de Martijn van de Nieuwkerkjes , de Jinekjes

  plus de hele krantenkliek en de NOS droom zacht verder en blijf ons maar voorliegen

  Hopelijk vinden jullie niet erg dat ik jullie al een jaar niet meer beluister en lees.

  16 likes
 • salvar schreef:

  in principe is het hier niet anders.
  misschien in wat kleinere vorm maar toch.

  15 likes
 • weg met ons schreef:

  Weten hoe ziek ze daar zijn in de VS? https://youtu.be/Ffyyi6p-jsQ

  Deze ziekte en velen meer kunnen of zullen ongetwijfeld ook voor de EU (slaaf van de VS) gaan gelden en anders wel in een soortgelijke wijze.

  10 likes
 • Defixiones schreef:

  Geen whistleblower, Typisch een co-intel CIA agent. (niet “former”)
  De waarheid vertellen (wat we allemaal al weten) en een rookgordijn optrekken voor de werkelijke puppetmasters: Israëls Zionisten.
  En vervolgens de meest gebruikte methode weglaten in welke zij zoveel mensen in hoge posities rekruteren, chanteren en corrumperen: Pedofilie.

  Een hoop mensen kunnen wel wat van zijn betoog opsteken, het is immers de waarheid, echter
  wanneer je de woorden Israël en pedofilie weglaat in zo’n betoog en nog leeft, ben je geen echte klokkenluider. (Snowden ook niet, hij doet ook nog steeds of 9/11 geen inside job was)

  4 likes
  • Defixiones schreef:

   NB: Ik heb hem ook niet gehoord over hun netwerk. Geheime/gesloten genootschappen en broederschappen. (Daar had JFK het namelijk ook over in diezelfde speech)

   3 likes
 • Richard schreef:

  En nu weer verder. Er is niets gebeurd, en er gebeurd ook niets.

  5 likes
 • Minute Repeater schreef:

  Ik zou weleens iemand in Nederland zie opstaan, het Nederlandse defensie/intelligence budget is natuurlijk veel kleiner; ik weet zeker dat wij hier in Nederland ook grootschalig genaaid geworden.

  Door de jaren heen zijn er wel wat dingetjes naar buiten gekomen zoals:

  . Dat Nederland in 2005 een wetsartikel uit de EU grondwet haalde wat “corruptie” definieerde, omdat anders de hele Nederlandse senaat vervolgt zou kunnen worden omdat het allemaal vrijwel allemaal beroeps lobbyisten zijn.

  – Dan zijn er nog de onthullingen wat betreft het financiële systeem van Arno Wellens, Sven Hullemans, Ewald Engelen etc etc.

  – Heeft VPRO “Tegelicht” en “Haagse Lobby” vaak wel goede informerende reportages.

  Natuurlijk zijn er ook nog door de jaren heen diverse politieke/groot bedrijf schandalen geweest, waarvoor helaas nooit voldoende exposure voor bovengenoemde zaken is geweest. Alleen zover ik weet is er in Nederland nog niet iemand opgestaan die het hele “Nederlandse systeem” met de daarbij behorende lijntjes in kaart heeft gebracht. In Nederland (ook in de rest van Noord-(west) Europa) gaat men veel geraffineerder te werk ten opzichte van de US en de corruptie in Zuid-Europa.

  5 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >