Het Complot

Hooggeplaatste CIA-medewerker zet alles op het spel om schaduwmacht te ontmaskeren. Bekijk hier zijn onthullende presentatie

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kevin Shipp, schrijver van het boek From The Company of Shadows, is een ex-CIA-agent die het criminele gedrag van de overheid niet langer kon verdragen.

Eind juli gaf hij tijdens een bijeenkomst een schokkende presentatie over gruwelijke overheidsmisdaden tegen het volk.

Ook deed hij uit de doeken dat eenieder die het aandurft om de waarheid te vertellen over deze overheidstirannie, wordt vervolgd.

Manipuleert

Onze wereld is gebouwd op misleiding en de duisterse agenda van de machtselite.

“De schaduwmacht stuurt de diepe staat aan en manipuleert onze overheid achter de schermen,” waarschuwde Shipp.

Hij onthulde onder meer dat Google Earth was opgezet door het National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) en In-Q-Tel.

En inderdaad, het bedrijf dat Google kocht om Google Earth te kunnen maken was eigendom van de CIA en NGA.

Geheim leger

Shipp onthulde verder dat de president een geheim leger heeft, het Joint Special Ops Command (JSOC), dat hij kan gebruiken om in het geheim mensen om te leggen, overheden af te zetten en andere dingen te doen waar het Amerikaanse volk niets van weet.

Hij zei dat de CIA zonder goedkeuring van het Congres was opgezet via de Council on Foreign Relations (CFR), die nauw verweven is met de mainstream media.

De ex-CIA-agent legde uit dat de CIA het hart van de schaduwmacht vormt en alle 16 andere inlichtingendiensten aanstuurt.

Valse vlag-aanvallen

“Het agentschap beïnvloedt politieke beslissingen en heeft de macht om oorlogen te starten, te martelen, staatsgrepen te plegen en valse vlag-aanvallen uit te voeren,” zei hij.

Shipp onthulde dat er meer dan 10.000 geheime sites in de VS zijn gebouwd na 9/11 en dat er 1291 geheime overheidsagentschappen zijn.

Hij vertelde ook dat het Congres in handen is van het militair-industrieel complex. Congresleden krijgen veel geld in ruil voor goedkeuring van het defensiebudget.

Waarschuwde

Wijlen congreslid Daniel Inouye, die betrokken was bij de Iran-Contra-onderzoeken, waarschuwde in 1987 al voor de schaduwmacht.

Indertijd zei hij dat ‘de schaduwmacht zijn eigen financieringsmechanisme en schaduwmarine en -luchtmacht heeft om buiten de wet om zijn eigen agenda te kunnen nastreven’.

Op de website Accuracy in Media valt te lezen welke hooggeplaatste posities Shipp heeft bekleed. De New York Times wijdde al eens een artikel aan hem.

Bekijk zijn presentatie hieronder:

[Activist Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
4 jaren geleden

Zijn geweten knaagde zeker aan hem ,maar goed beter laat dan nooit.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Weten hoe ziek ze daar zijn in de VS? https://youtu.be/Ffyyi6p-jsQ

Deze ziekte en velen meer kunnen of zullen ongetwijfeld ook voor de EU (slaaf van de VS) gaan gelden en anders wel in een soortgelijke wijze.

salvar
salvar
4 jaren geleden

in principe is het hier niet anders.
misschien in wat kleinere vorm maar toch.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x