Mens en Dier

Waarschuwing van een Auschwitz-overlever: ‘Herken de signalen’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Forum voor Democratie-leider Baudet heeft mensen die niet gevaccineerd zijn ‘de nieuwe Joden’ genoemd. In een Twitterbericht schrijft hij dat de situatie van nu door de coronamaatregelen te vergelijken is met de jaren dertig en veertig. De wegkijkende uitsluiters zijn de nazi’s en NSB’ers, aldus Baudet.

Het establishment reageerde verbolgen. “Hij verwondt mensen met zijn woorden,” zei D66-fractievoorzitter Kaag. “En hij brengt het gezag en de waardigheid van de Kamer ernstige schade toe. Ik voel daar schaamte bij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook vanuit de oppositie klonk kritiek. SP-voorvrouw Lilian Marijnissen twitterde: “Bespaar ons – en zeker de nabestaanden van een oorlog waarin miljoenen mensen werden gedood – dit soort walgelijk geblaat.”

Auschwitz is niet uit de lucht komen vallen

Over die nabestaanden gesproken: waarom luisteren de politici die Baudet de maat menen te moeten nemen niet naar de Holocaust-overlevenden?

Begin vorig jaar gaf Auschwitz-overlever Marian Turski een toespraak ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van het concentratiekamp. De Pool, die in 1944 in het kamp werd opgesloten, had een waarschuwing: “Herken de signalen. Auschwitz is niet uit de lucht komen vallen. Het gaat sluipend.”

Dat is het begin

“Eerst is het een bankje waarop staat: hier mogen geen Joden zitten. Dan is het een zwembad waar geen Joden mogen zwemmen. En elke keer denk je misschien: maar er zijn toch ook zwembaden waar ze wel mogen zwemmen? Er zijn toch ook winkels waar ze wel mogen winkelen? Het gaat stapje voor stapje,” benadrukte Turski.

“En dat is het begin en dat leidt uiteindelijk tot wat er hier gebeurd is,” zei de Auschwitz-overlever.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Willem
Jan Willem
2 jaren geleden

Bereid uzelf voor. Niet alleen met voedsel maar bewapen uzelf en uw familie ook.
Dit gaat niet goed eindigen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Nou ik herken die Signalen nou zo’n jaar of tien….ze waren toch best wel Duidelijk Zichtbaar…Ik vind het eerder verbazingwekkend dat de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Schapen het nu ook pas gaat zien…oOPSiE…JAMMER JÔH! Net iets te LAAT….die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Fucksi-Nazi zit nu al in jullie Systeem, tot in het Kleinste Strengetje DNA…Beter hadden jullie gewoon geluisterd toen we jullie probeerden te WAARSCHUWEN….Alle Ongevaccineerden ZIEN de Bui allang hangen…en Zullen zich adequaat VOORBEREIDEN op Kristallnacht 2.0…voorbereid zijn op Razzia’s….Verraad door de Buren van de NSB…Onderduiken…Partizanen worden…Want Levend & Wel afgevoerd worden naar één van Führer Rüttler’s Vaxxi-Nazi-Macht-Frei-Vernichtungslager behoort Zéker NIET tot de Opties

Loire
Loire
2 jaren geleden

Wanneer begrijpt men, het volk, nu eens dat juist Kaag, Marijnissen, Bruls, Grapperhaus, de Jonge, Rutte en alle andere voorstanders van vaccinatieplicht en G2 het probleem zijn, landverraders zijn en onrechtmatig handelen en niet Thierry en zijn partij? Als het te laat is?
Hij en zijn partij zijn de enige die iets voor ons doen!!!

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

De uitspraak van deze auswitchoverlever zou met hoofdletters aan kabinet en Tweede Slaapkamer uitgereikt moeten worden. Opdat het straks niet te laat is …

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x