Mens en Dier

Huisarts uit Leeuwarden weigert prikken te zetten: ‘Zinloos en gevaarlijk’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het prikken van tieners is volstrekt zinloos en vaccinatie van ouderen is in de meeste gevallen onnodig, zegt huisarts Huib Rutten uit Leeuwarden in het Reformatorisch Dagblad. Hij voegt toe dat vaccinatie het risico op hartontsteking, eenzijdige aangezichtsverlamming en mogelijk een verminderde vruchtbaarheid verhoogt.

Rutten wijst er verder op dat nanodeeltjes in de vaccins de bloed-hersenbarrière kunnen passeren. “Het is onbekend wat deze deeltjes aanrichten,” zegt de huisarts, die bij zijn werkgever heeft aangegeven geen prikken te willen zetten. Hij benadrukt dat er al sinds mei vorig jaar geen sprake meer is van een pandemie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Bedankt

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Rutten eerder op LinkedIn.

Niet de enige

Hij is niet de enige huisarts die weigert coronaprikken te zetten. Ook huisarts Ramdas uit Lelystad weigert om zelf coronavaccins toe te dienen aan patiënten. “Omwille van de eed die ik heb afgelegd kan ik u deze injectie niet geven. Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat ik u hiermee niet zal schaden,” schreef Ramdas in een brief aan patiënten die in aanmerking komen voor de prik.

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
2 jaren geleden

Leve deze arts! Help de schapen.
Het is ons nu wel bekend dat chronische complot-ontkenners alles geloven wat op televisie wordt gezegd en zeker door een NOS medewerker of iemand in een witte jas.
Ik vraag me altijd af. Als het OMT had beweerd dat het virus via hoofdhaar werd overgedragen, en ons vervolgens had opgedragen om iedere maand het hoofd kaal te laten scheren en om voor de zekerheid buiten een badmuts op te zetten…. Zouden de gehersenspoelden dat dan ook hebben gedaan?
Ergens denk ik van niet!

Helga
Helga
2 jaren geleden

Dit is een voorbeeld van verantwoording nemen voor je daden en nadenken over de gevolgen. Als iedereen dat zou doen en niet als bange juffershondjes achter bullies aan huppelden, zouden wij nu geenn zgn. pandemie meer hebben. Maar ja, domheid heeft n naam…

Sizu_Sun
Sizu_Sun
2 jaren geleden

Als ik straks geen supermarkt meer in kom, mogen de geprikten boodschappen voor mij halen. Je doet het voor een ander!

Sonja
Sonja
2 jaren geleden

Wat een helden!!!!! Hier krijg ik kippenvel van. Hoop dat er meer huisartsen naar voren zullen stappen en inderdaad weer bewust worden van de eed die ze afgelegd hebben.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x