Mens en Dier

Huisarts uit Leeuwarden weigert prikken te zetten: ‘Zinloos en gevaarlijk’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het prikken van tieners is volstrekt zinloos en vaccinatie van ouderen is in de meeste gevallen onnodig, zegt huisarts Huib Rutten uit Leeuwarden in het Reformatorisch Dagblad. Hij voegt toe dat vaccinatie het risico op hartontsteking, eenzijdige aangezichtsverlamming en mogelijk een verminderde vruchtbaarheid verhoogt.

Rutten wijst er verder op dat nanodeeltjes in de vaccins de bloed-hersenbarrière kunnen passeren. “Het is onbekend wat deze deeltjes aanrichten,” zegt de huisarts, die bij zijn werkgever heeft aangegeven geen prikken te willen zetten. Hij benadrukt dat er al sinds mei vorig jaar geen sprake meer is van een pandemie.

Bedankt

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Rutten eerder op LinkedIn.

Niet de enige

Hij is niet de enige huisarts die weigert coronaprikken te zetten. Ook huisarts Ramdas uit Lelystad weigert om zelf coronavaccins toe te dienen aan patiënten. “Omwille van de eed die ik heb afgelegd kan ik u deze injectie niet geven. Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat ik u hiermee niet zal schaden,” schreef Ramdas in een brief aan patiënten die in aanmerking komen voor de prik.

4.8 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
1 jaar geleden

Leve deze arts! Help de schapen.
Het is ons nu wel bekend dat chronische complot-ontkenners alles geloven wat op televisie wordt gezegd en zeker door een NOS medewerker of iemand in een witte jas.
Ik vraag me altijd af. Als het OMT had beweerd dat het virus via hoofdhaar werd overgedragen, en ons vervolgens had opgedragen om iedere maand het hoofd kaal te laten scheren en om voor de zekerheid buiten een badmuts op te zetten…. Zouden de gehersenspoelden dat dan ook hebben gedaan?
Ergens denk ik van niet!

Helga
Helga
1 jaar geleden

Dit is een voorbeeld van verantwoording nemen voor je daden en nadenken over de gevolgen. Als iedereen dat zou doen en niet als bange juffershondjes achter bullies aan huppelden, zouden wij nu geenn zgn. pandemie meer hebben. Maar ja, domheid heeft n naam…

Sizu_Sun
Sizu_Sun
1 jaar geleden

Als ik straks geen supermarkt meer in kom, mogen de geprikten boodschappen voor mij halen. Je doet het voor een ander!

Sonja
Sonja
1 jaar geleden

Wat een helden!!!!! Hier krijg ik kippenvel van. Hoop dat er meer huisartsen naar voren zullen stappen en inderdaad weer bewust worden van de eed die ze afgelegd hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x