Homepagina » Buitenland » Gouverneur over verkiezingen: ‘Er is wél bewijs voor omvangrijke fraude’
verkiezingen
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Gouverneur over verkiezingen: ‘Er is wél bewijs voor omvangrijke fraude’

Zaterdag riepen de media Joe Biden uit tot winnaar van de verkiezingen. Volgens schrijver Leon de Winter is Biden officieel geen president-elect. “Mediabedrijven doen dat op eigen gelegenheid, zij hebben geen wettelijke bevoegdheid dat te doen. Het is een loze kreet,” twittert hij.

Denk even terug aan de verkiezingen in 2000 tussen Al Gore en George W. Bush. Toen riepen media Gore uit tot president, terwijl Bush 35 dagen na de verkiezingen won door ingrijpen van het Hooggerechtshof en na diverse hertellingen in de staat Florida. In 1948 maakte de Chicago Daily Tribune een speciale overwinningseditie voor presidentskandidaat Thomas Dewey. Zittend president Harry Truman won echter tegen de verwachting in.

Zelfs gouverneurs mengen zich nu in de discussie. Zo zei gouverneur van South Dakota Kristi Noem in het ABC-programma This Week dat er nog steeds stemmen worden geteld. Er zijn staten die nog niet zijn toegewezen, zei ze. Ook zij verwees naar de verkiezingen in 2000, toen Al Gore naar de rechter ging. Trump zou die kans ook moeten krijgen, aldus gouverneur Noem. Ze benadrukte dat verkiezingen eerlijk en transparant moeten verlopen. “We moeten er zeker van zijn dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen voordat we beslissen wie er de komende vier jaar in het Witte Huis mag zitten.”

Op de vraag of ze bewijs heeft dat de verkiezingen oneerlijk zijn verlopen, antwoordde ze: “Mensen hebben verklaard dat ze getuige zijn geweest van illegale activiteiten. Daarom moet de rechter zich hierover buigen. De New York Times heeft gezegd dat er administratieve fouten zijn gemaakt. Als gevolg van computerstoringen veranderden Republikeinse stemmen in Democratische stemmen. In Pennsylvania hebben overleden mensen gestemd.”

Het is verschrikkelijk dat ze zoiets kunnen doen

Sidney Powell, de advocate van oud-generaal Michael Flynn, zei daarnaast op Fox Business dat Biden in bepaalde staten als gevolg van een storing in het computersysteem opeens veel meer stemmen had dan ervoor. Ze zei verder dat er sterke aanwijzingen zijn dat speciale software is gebruikt om de uitslagen van de verkiezingen tussentijds aan te passen. Het gaat om software die ook gebruikt wordt om buitenlandse verkiezingen te verstoren, zei Powell. “Het is verschrikkelijk dat ze zoiets kunnen doen.”

Er verschenen ook vanuit het niets honderdduizenden stemmen die allemaal naar Biden gingen. “Dat is statistisch gezien onmogelijk.”

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Biden zal het wel blijven want Pinokkio heeft hem al gefeliciteerd. 😀

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  wolfje168
2 maanden geleden

Ho ho, niet te snel!

‘Joe Biden did everything in his power to slander Clarence Thomas & destroy his career. Thomas is now firmly in control of the Supreme Court majority. He is the new de-facto Chief Justice. 2020 election will most likely be decided at the Supreme Court. Biden, meet your master.’

https://twitter.com/bennyjohnson/status/1320904624149331969

RayOflight
RayOflight
2 maanden geleden

Als de lieve kindervriend en zijn vrouwelijke zwarte knecht echt President worden dan lijkt het me dat de pleuris uitbreekt (!)
Er zijn nog wat militia’s die de stoom uit de oren komt en zeker na de opmerkingen van AOC dat ze ‘ausradiert’ worden (purge?). En daarmee bedoelde ze niet de ballots maar de voters.
Heel duidelijk dat we hier het einde van een partij zien welke is mij nog niet duidelijk.

Rooting for trump !

Peter
Peter
Reactie op  RayOflight
2 maanden geleden

Mijn zege hebben ze.
Ze mogen wat mij betreft de straten schoonvegen van dat BLM en Antifa ongedierte,..

Donald
Donald
Reactie op  RayOflight
2 maanden geleden

Met die zwarte vrouw erbij zou blm en antifa wel lekker ongestraft hun gang blijven gaan,zieke mensen met veel macht op deze kutwereld.

pleiadian
pleiadian
Reactie op  RayOflight
2 maanden geleden

En dat noemt zich Ray of Light… erg duister licht dan.

rop
rop
2 maanden geleden

Dit is maar Een onderwerp van fraude plegen en duidelijk een daad van beïnvloeding, dat gebeurt natuurlijk in Alles wat men in maatschappij zich voordoet, beïnvloeding, manipulerend, ook fysiek en lichamelijk heeft mensen een manipuleerden gedrag, de hele democratisch westen en alle menselijke werken bestaat eruit, maar dan ook op elk gebied wat vorm is, beïnvloeding en manipulatie, noem er maar eens EEN op ,wat niet word beïnvloed, probeer het maar Eens, wedden dat het niet lukt, zonder ook maar een vorm te bedenken, want zodra men begint te spreken of te denken is dat er al. denken zelf is al een beïnvloeden al is het al tegenover zichzelf.

linda bakker
linda bakker
2 maanden geleden

Ik heb dagenlijk contact met fam. uit California, Biden aanhangers, en met fam. uit Oklahoma Trump aanhangers. Geen van beide kanten durft te zeggen wie de off. president is. Ze weten het gewoon niet zeker. In de USA is alles dus nog steeds onduidelijk. Hoe komt het dan dat de NOS en de Nederlandse pers al juicht dat Biden gewonnen heeft? Puur bedrog. Persoonlijk vind ik, dat als dit duidelijk uit komt dat er door de media bedrog word gepleegd, er van overheidswege maatregelen moeten worden genomen tegen deze lieden, met name de NOS, ultra links nep nieuws op kosten van de belasting betaler.

Just me
Just me
Reactie op  linda bakker
2 maanden geleden

Ik zag Biden net een toespraak houden over welke koers hij gaat varen als President met een arrogantie alsof het officieel is. Nou niks van dat alles ,eerst de onderste steen boven .

Arnold
Arnold
Reactie op  linda bakker
2 maanden geleden

Goed gezegd, m.s.m. aanpakken wegens bedrog. Maar is de club van Rutte/de Jonge zelf wel zuiver van de graat ?? Aanpakken deze hap op 17 maart 2021 !!

Arieman.
Arieman.
Reactie op  linda bakker
2 maanden geleden

Het is één groot wereldwijd links propaganda monster, met dank aan de corrupte WHO, VN en de Bilderberg clan……

Q anon
Q anon
2 maanden geleden

Tot nu toe hebben mensen niets gezien, alleen maar “gehoord”. Er is nul bewijs overhandigd, en wat de rechters tot nu toe hebben gezien is afgewezen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

DE MAIN STREAM MEDIA HEEFT MEINEED GEPLEEGT.. HET IS EEN STRAFBARE FEIT!!
De media selecteren de president niet. Het kiescollege kiest de president. Biden IS GEEN Elect President. Hij is nog steeds kandidaat Biden. De verkiezing is nog niet beslist!
Biden is niet gecertificeerd als de winnaar van een staat!! Telling is nog niet gedaan !!

Sidney Powell laat een bom vallen: ‘We hebben 450.000 stembiljetten geïdentificeerd die op wonderbaarlijke wijze ALLEEN een stem hebben voor Joe Biden’.. IN ALLE STATEN ZIJN ER FRAUDE GEPLEEGT
Computer hack programma Hammer en Scorecard zijn ook gebruikt om Trump stemmen te stelen

Ana
Ana
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Ik hoop dat Trump met al het vindbaar bewijs naar de rechter stapt en dat men aldaar wel eerlijk naar alle stemmen en pogingen tot aangetoonde fraude kijkt, dan kan er pas zekerheid en een uitspraak komen. En ja, veel mensen, hoe hoger in de top hoe meer er sprake van is, proberen met diverse manipulatietechnieken invloed uit te oefenen op het leven van anderen. Helaas denkt men in de politiek en in de media dat alles maar is toegestaan. Ik hoop dat daar nu eens een einde aan komt als er meer mensen hun ogen open doen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

@ Anna

Er zijn veel rechtzaken nu bezig met goed bezwijzen. 70 milljoen hebben voor Trump gestemd!

Pieter
Pieter
2 maanden geleden

Iedereen die Biden nu feliciteerd met zijn frauduese overwinnen, behoren tot de volksonderdrukkers van de NWO.
Ook als iemand het heeft Build Back Beter dan heb je te maken met een NWO pion.

Gilles
Gilles
Reactie op  Pieter
2 maanden geleden

Laten we nu eens logisch nadenken. Stel dat er een NWO zou zijn, zou Trump dan niet de eerste zijn die daar lid van zou willen worden? Als we gewoon naar zijn karakter kijken? Toch?

Janssen
Janssen
2 maanden geleden

De waan van de dag en wishful thinking hebben nog steeds de overhand.

Alex
Alex
2 maanden geleden

Of course it’s a rigged election, they wanted to get rid of Trump the minute he became President. In fact, the minute he decided to run for President!

Reliable Liar
Reliable Liar
2 maanden geleden

Staat je land aan de vooravond van een tweede burgeroorlog, heb je een seniele oude man als president …. Nou, gefeliciteerd America!

Just me
Just me
Reactie op  Reliable Liar
2 maanden geleden

Om te gruwen..

x

Check Also

biden

Biden verbreekt meteen al zijn eerste verkiezingsbelofte

Maandenlang bekritiseerde Joe Biden tijdens zijn verkiezingscampagne ...

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x