Buitenland

Gouverneur over verkiezingen: ‘Er is wél bewijs voor omvangrijke fraude’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdag riepen de media Joe Biden uit tot winnaar van de verkiezingen. Volgens schrijver Leon de Winter is Biden officieel geen president-elect. “Mediabedrijven doen dat op eigen gelegenheid, zij hebben geen wettelijke bevoegdheid dat te doen. Het is een loze kreet,” twittert hij.

Denk even terug aan de verkiezingen in 2000 tussen Al Gore en George W. Bush. Toen riepen media Gore uit tot president, terwijl Bush 35 dagen na de verkiezingen won door ingrijpen van het Hooggerechtshof en na diverse hertellingen in de staat Florida. In 1948 maakte de Chicago Daily Tribune een speciale overwinningseditie voor presidentskandidaat Thomas Dewey. Zittend president Harry Truman won echter tegen de verwachting in.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zelfs gouverneurs mengen zich nu in de discussie. Zo zei gouverneur van South Dakota Kristi Noem in het ABC-programma This Week dat er nog steeds stemmen worden geteld. Er zijn staten die nog niet zijn toegewezen, zei ze. Ook zij verwees naar de verkiezingen in 2000, toen Al Gore naar de rechter ging. Trump zou die kans ook moeten krijgen, aldus gouverneur Noem. Ze benadrukte dat verkiezingen eerlijk en transparant moeten verlopen. “We moeten er zeker van zijn dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen voordat we beslissen wie er de komende vier jaar in het Witte Huis mag zitten.”

Op de vraag of ze bewijs heeft dat de verkiezingen oneerlijk zijn verlopen, antwoordde ze: “Mensen hebben verklaard dat ze getuige zijn geweest van illegale activiteiten. Daarom moet de rechter zich hierover buigen. De New York Times heeft gezegd dat er administratieve fouten zijn gemaakt. Als gevolg van computerstoringen veranderden Republikeinse stemmen in Democratische stemmen. In Pennsylvania hebben overleden mensen gestemd.”

Het is verschrikkelijk dat ze zoiets kunnen doen

Sidney Powell, de advocate van oud-generaal Michael Flynn, zei daarnaast op Fox Business dat Biden in bepaalde staten als gevolg van een storing in het computersysteem opeens veel meer stemmen had dan ervoor. Ze zei verder dat er sterke aanwijzingen zijn dat speciale software is gebruikt om de uitslagen van de verkiezingen tussentijds aan te passen. Het gaat om software die ook gebruikt wordt om buitenlandse verkiezingen te verstoren, zei Powell. “Het is verschrikkelijk dat ze zoiets kunnen doen.”

Er verschenen ook vanuit het niets honderdduizenden stemmen die allemaal naar Biden gingen. “Dat is statistisch gezien onmogelijk.”

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Biden zal het wel blijven want Pinokkio heeft hem al gefeliciteerd. ?

RayOflight
RayOflight
3 jaren geleden

Als de lieve kindervriend en zijn vrouwelijke zwarte knecht echt President worden dan lijkt het me dat de pleuris uitbreekt (!)
Er zijn nog wat militia’s die de stoom uit de oren komt en zeker na de opmerkingen van AOC dat ze ‘ausradiert’ worden (purge?). En daarmee bedoelde ze niet de ballots maar de voters.
Heel duidelijk dat we hier het einde van een partij zien welke is mij nog niet duidelijk.

Rooting for trump !

rop
rop
3 jaren geleden

Dit is maar Een onderwerp van fraude plegen en duidelijk een daad van beïnvloeding, dat gebeurt natuurlijk in Alles wat men in maatschappij zich voordoet, beïnvloeding, manipulerend, ook fysiek en lichamelijk heeft mensen een manipuleerden gedrag, de hele democratisch westen en alle menselijke werken bestaat eruit, maar dan ook op elk gebied wat vorm is, beïnvloeding en manipulatie, noem er maar eens EEN op ,wat niet word beïnvloed, probeer het maar Eens, wedden dat het niet lukt, zonder ook maar een vorm te bedenken, want zodra men begint te spreken of te denken is dat er al. denken zelf is al een beïnvloeden al is het al tegenover zichzelf.

linda bakker
linda bakker
3 jaren geleden

Ik heb dagenlijk contact met fam. uit California, Biden aanhangers, en met fam. uit Oklahoma Trump aanhangers. Geen van beide kanten durft te zeggen wie de off. president is. Ze weten het gewoon niet zeker. In de USA is alles dus nog steeds onduidelijk. Hoe komt het dan dat de NOS en de Nederlandse pers al juicht dat Biden gewonnen heeft? Puur bedrog. Persoonlijk vind ik, dat als dit duidelijk uit komt dat er door de media bedrog word gepleegd, er van overheidswege maatregelen moeten worden genomen tegen deze lieden, met name de NOS, ultra links nep nieuws op kosten van de belasting betaler.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x