Homepagina » Buitenland » Schop onze mannen eruit en stuur ze naar huis, we hebben ze hier nodig. Syrische vrouwen doen oproep aan EU
Schop onze mannen eruit en stuur ze naar huis, we hebben ze hier nodig. Syrische vrouwen doen dringende oproep aan EU

Schop onze mannen eruit en stuur ze naar huis, we hebben ze hier nodig. Syrische vrouwen doen oproep aan EU

Vanwege de oorlog in Syrië is er een tekort aan mannen in het land. Syrische vrouwen willen hun mannen terug en hebben de EU gevraagd om ze ‘eruit te gooien’ zodat ze naar huis kunnen om te helpen bij de wederopbouw.

Het conflict in Syrië is bijna voorbij. Donald Trump heeft gezegd dat IS verslagen is en beloofd om alle Amerikaanse troepen uit de regio terug te trekken.

Zelfs Israël stelde dat de oorlog voorbij is, terwijl RT beelden liet zien van kerstvieringen in Damascus.

Alleen maar vrouwen

De oorlog heeft een diepe impact gehad op de demografische samenstelling. Een verslaggever ter plaatse merkte op dat hij vooral jonge vrouwen tegenkomt op straat.

“Kijk om je heen, je ziet alleen maar vrouwen,” zeiden studentes Safaa en Sheima. “Op de universiteit, op straat, in cafés, alleen vrouwen. De meeste jonge mannen hebben Syrië verlaten.”

Een andere vrouw, Lina, zei dat president Assad soldaten die zijn gedeserteerd amnestie moet verlenen.

Schop ze eruit

Dat is precies wat de Syrische regering onlangs heeft gedaan. Alle mannen die de afgelopen jaren zijn gedeserteerd is amnestie aangeboden.

Lina heeft ook een voorstel gedaan aan landen die veel mannen uit Syrië hebben opgenomen:

“Schop ze eruit en stuur ze terug naar Syrië zodat ze kunnen beginnen met de wederopbouw van het land,” zei ze.

Foto: John Cummings Wikimedia Commons

[Voice of Europe]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Probleem is alleen dat de Syrische mannen die hier in Europa en elders zijn nagenoeg allemaal landverraders zijn die de kant van de oproerkraaiers en huurmoordenaars kozen. Wie wil dat soort laf gespuis nou terug ? Nee, daar blijven wij hier mee opgescheept.

  35 likes
  • Laf gespuis? Om oorlog (geweld) te ontvluchten? Ik spreek je nog wel als het hier medio jaren twintig ook weer terugkeert.
   Is jouw gedachtegang een mening die je uit de bijbel kunt afleiden Exegese?

   25 likes
   • En toch heeft Eksegese een punt.
    Als vent je land in de rotzooi achterlaten en de vrouwen en kinderen idem, terwijl je door je bijdrage de oorlog zou kunnen verkorten en op z’n minst je familie zou kunnen verdedigen,toont een zekere lafheid.
    Ik kan je verzekeren dat als ik de leeftijd van die kerels had in de 2de wereldoorlog, ik gegarandeerd bij het verzet had gezeten.
    Maar ja, daarvoor dien je wel uit het juiste hout gesneden te zijn, een patriot.
    Nu is dat tegenwoordig natuurlijk een vies woord.
    Laat ik het zo stellen als ik tijdens de 2de wereldoorlog bij het verzet zou hebben gezeten en ik zag dat mijn leeftijdsgenoten ‘m smeerden, dan zou ik na die oorlog en bij hun terugkeer hen op z’n minst vragen wat ze kwamen doen?

    26 likes
    • Das dan wel de rotzooi die “WIJ” als vrije westen daar hebben aangericht. Ben jij met een Oezi naar de 2e kamer en het torentje gegaan toen ze de bombardementen lieten uitvoeren? Laf van je hoor Infoo-tje… Maar goed je krijgt de kans nog wel om je te bewijzen in de jaren twintig.

     https://www.encyclo.nl/begrip/exegese

     12 likes
    • ik zag ook in een documentaire,dat men in Syrie zat te schreeuwen om bouwvakkers en lagere technici.
     de vrouwen hebben gelijk ,laat de mannen terugkeren en hun land weer opbouwen.
     deden de nederlanders ook in 1945
     alles beter dan duizenden syrische handophouders hier maar laten rondhangen.
     dit partijkartel wist ze zo snel binnen te halen, waarom niet snel terug?
     of hebben Baudet en Bosma dan toch gelijk met hun omvolkingstheorie

     11 likes
    • Oké, als Rutte oorlog wil gaan voeren met een land en jij bent het daar niet mee eens.
     Wat doe jij dan, wachten tot je kogel of kanonnenvoer wordt…door zo een lullo?
     Of ga je weg?
     Ik wist het wel, land is een grond en zand… we hebben niet eens grenzen meer…

     7 likes
   • @Rikk, mijn gedachtegang heeft absoluut niets met de bijbel van doen, en met geen enkele andere sekteachtig gedoe. Exegese betekent niets anders dan zoektocht naar de waarheid. Niet meer en niet minder. Er is niets ter wereld waar zoveel bloed en geweld aan kleeft dan religie. Zo wil nu de Christen Unie de strijd weer oppakken. Hoe christelijk is dat ?

    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/12/29/christenen-willen-doorvechten-in-syrie/

    En nogmaals Syrië was voordat het westen er gebruik makend van I.S. doelbewust rotzooi ging trappen en het land in een oorlog rommelde, een seculier, rijk en welvarend land waar school en zorg geheel gratis was, waar verschillende religies vredig naast elkaar leefden, waar niemand iets te vrezen had. Als je er later reden had om te vluchten was dat niet om reden van het regiem, maar omdat je het regiem verraden had, omdat je de kant van de vijand gekozen had. Assad werd en wordt op handen gedragen door het volk. Dat heeft een reden die voor ons krampachtig geheim wordt gehouden. Want dan klopt het verhaal niet meer wat ze ons voorschotelen.

    19 likes
    • inderdaad, met de kerstdagen werd het kerstfeest uitbundig gevierd in damascus,syrie.
     niets vernomen bij ons eenzijdig en vooringenomen nos journaal .

     1 likes
   • Ja, als je vrouw en kind achterlaat dan ben je laf gespuis, ongeacht de achtergrond

    5 likes
   • Jongen, please, haal je dikke deugnek eens uit die valse rooie utopische zandbak en face the facts….

    1 likes
  • @Eksegese

   Merk op dat de landverraders kozen om wel te vechten, maar dan juist tegen hun eigen volk. Verder zijn er veel mannen (uiteraard ook vrouwen) naar Europa ‘gevlucht’ die zich hebben voorgedaan als Syriërs en in Nederland een prinsheerlijk leven hebben met van alles gratis + ongestraft mogen kopschoppen, steken, schieten, verkrachten en moorden en aks bonus geld mogen scheppen uit drugsdealen, wapenhandel en vrouwen uitwonen voor geld. Dat alles ten koste van ons allen, van (hard werkend) Nederland.

   We mogen echter diep respect tonen voor degenen die zich aan de kant van Syrië en Rusland hebben verzet in deze nazi zio proxy oorlog tegen overlopers en VS/ISR/SA huurmoordenaars en daarvoor hun leven hebben gegeven of zwaar gewond zijn geraakt.

   14 likes
 2. “Schop ze eruit en stuur ze terug naar Syrië zodat ze kunnen beginnen met de wederopbouw van het land,” zei ze.

  Geweldig idee, en schop dan gelijk die marxistische landverraders hier er gelijk achteraan, duw ze een schep in hun handen en laat ze daar werken aan het herstel van b.v. het wegennet, leren ze meteen wat werken is.

  27 likes
 3. Strijdervoorvrijheid

  Ik heb begrepen dat Nederland weer op missie gaat daar naar toe 🙁

  5 likes
 4. En nu de realiteit al 30 jaar trouwens : ze blijven hier, krijgen opvang.papieren geregeld oh ja, kunnen niet terug want ze worden vervolgd, ( zielig) als de verblijfs vergunning er is , huisje ,uitkering , oh ik vergeet ze hebben pak weg 6 kinderen, dat is een leuk bedrag en niet te controleren ..aan kinderbijslag ….zoeken een leuk Hollands meisje, gaan trouwen oh jeetje nou dat gaat niet goed, scheiden dan maar, dan kan je even terug om een echte moslima te halen, wat later komt de rest van de familie , en zij leefde nog lang en gelukkig…. Zo zijn er velen hier in het Westen… Als liegen een religie was hadden we nog meer religieuze ……….Moraal van het verhaal , iedereen weet dit ook alle instantie’s…….

  9 likes
 5. je denkt toch niet dat rutte ze terug stuurt?
  weet je nog ze zijn hier nodig om de blanke te overheersen.
  zie maar de malloten die gaan ze nog ophalen,proberen dan.

  6 likes
 6. EURABIË !!

  5 likes
 7. Dus als dit laffe gedrag van die ‘mannen’ een soort karaktertrek is van die zandrukkers uit het MO, wat zijn hun vrouwen dan eigenlijk waard? Eerst vluchten en de vrouwen en kinderen achterlaten, laffe honden. Dan is het voorbij, maar en masse weer terug? Nou ik hoor er weinig over. Echt misselijkmakend dit gedrag, dat zijn toch geen mannen met barmhartige, respectvolle normen en waarden? En ik kan maar één conclusie trekken, dit is een gevolg van het geloof, dit is hun levensvisie. Daar is geen ruimte voor in het Westen!
  En die zogenaamde politici, de heren en dames van goed gedrag en onze volksvertegenwoordiging, snappen jullie het dan echt niet? Waarom zit die psychose ook in jullie gedrag, een leven lang jezelf verraden, ons normale mensen kapot maken? Zijn ze allemaal sadistisch en zelfdestructief, want het duurt niet lang meer en die Hofvijver kleurt rood, wat ik je brom.
  Wat ik eigenlijk hoop, is dat die vrouwen daar zeggen; blijf gvd weg waardeloze mannen, en ze gaan het land opbouwen, mooier dan ooit. En dan krijgen die rukkers toch spijt, gaan terug, kloppen aan, worden door de vrouwen in kampen gestopt in de woestijn om er in de brandende zon te sterven. Te streng, te mensonterend? Denk na, die mannen zijn geen mensen maar parasiteren op de wereld.

  5 likes
 8. Dat gaat nooit gebeuren ijdele hoop Syrische vrouwen.
  De Rutteclub heeft de opdracht meegekregen van de Bilderbergclub om Nederland zo snel mogelijk om te volken en daar bij elke vorm van tegenwerking racistisch op populistisch te noemen.
  Dus ijdele hoop Syrische vrouwen.

  5 likes
 9. Met alle respect, als je vluchten moet dan doe je dat met je hele gezin. Alles wat hier naartoe gevlucht is en zijn gezin daar heeft gelaten kan wat mij betreft zonder pardon terug. Jonge mannen die nog niet getrouwd zijn en hier fortuin komen zoeken en lak hebben aan de wetten mogen wat mij betreft zonder pardon in werk kampen opgesloten worden tot hun kosten voor terug zenden betaald zijn. Gratis huis, tuin en eten met een zakcent? Fuck it! Werken met je luie botten! Moeten wij ook.

  4 likes
 10. Ooit was de afspraak met ons dat wij alleen politieke vluchtelingen zouden opvangen en de bedoeling was eigelijk dat de gasten zodra het kon zich weer gingen inzetten voor het land van herkomst.Natuurlijk blijven er mensen achter die ingetrouwd zijn in hollandse familie’s maar een beetje nieuw bloed kan zowel voor hun als ons geen kwaad als bescherming tegen erfelijk ziekten e.d. Dit is het soort beleid waar bijna elke fatsoenlijke hollander zich in kan vinden natuurlijk.De vervanging in de grote steden van ons voor iedereen op deze wereld is dat niet omdat het gevolg is dat zelfs onze stads dialecten en cultuur tegen de wil van de oorspronkelijke bevolking verdwijnen en vervangen worden ,door wat eigelijk?Een soort speeltuin van superrijken en heel veel bedienend goedkoop in clans verdeeld personeel dat geen binding meer heeft en die je makkelijk kan verplaatsen naar een nieuwe omgeving .Zoals de verenigde oost indische compagnie en haar nazaten al honderden jaren toepast over de hele wereld .Verdeel, steel en heers.De staat als in het buitenland [amerika]beurs genoteerde [aandelen] onderneming die behalve geld[belasting voordelen] als mensen steelt onder valse voorwendselen .
  Mvrg,Marcel
  P.S.Als we dat Amerikaanse bedrijf[ de Nederlandse staat] met al die schulden weg sturen moeten de aandeelhouders ervoor opdraaien en zij wij er lettelijk en figuurlijk van af.

  3 likes
  • Nou knappe mensen hebben we wel nodig in ons Nederig landje, man man wat is de mens veranderd in korte tijd.
   Onverzorgd e.d. Jammer hoor.
   Dus niets mis mee…vond het opvallend hoe all you need is love in feite aan propaganda doet…

   0 likes
 11. IS is militair verslagen, maar bestaat nog altijd. Dat blijkt onder meer uit de aanslagen die de terreurgroep nog steeds pleegt. We moeten daar niet lichtvaardig mee omgaan, dat kunnen we niet veronachtzamen.

  https://www.ad.nl/politiek/hennis-waarschuwt-trump-is-niet-verslagen~a776ecd3/

  3 likes
 12. Laat Mark en Hansje dit niet horen anders sturen de nietsontziende ME op je af. Wel van de pareltjes van de VVD afblijven hoor.

  3 likes
 13. Louise ben het helemaal met je eens !!!!!!!!!!!

  2 likes
 14. Ja stuur de planning van de n Nwo maar in het honderd!
  Je zou eerder vrede krijgen?

  1 likes
 15. Ze kunnen toch Russische, Iraanse en Turkse mannen nemen?

  1 likes
 16. Ik denk dat je pas kunt oordelen als je zelf voor zo’n beslissing komt te staan. Ik zeg ook altijd dat ik niet zou weten of ik nu onderduikers in nuis zou hebben gehad. in het verzet of fout in de oorlog zou zijn geweest ik hoop natuurlijk dat ik mijn behulpzame kant zou laten zegen vieren maar ik vind dit soort kwesties zo’n echt “de beste zeelui staan aan wal verhaal ” En ook vergeten mensen dat vluchtelingen uit sSerië Vrouw en Kind moeten achterlaten omdat dat slappe rubberbootje met dat zwemvest waarvan de drijfkracht ver te zoeken is meer kost dan een All in Cruise naar de Tropen , Ik zou er ook niet aan moeten denken dat mijn man of mijn 2 zoons een oproep zouden krijgen in tijd van oorlog .Of ikzelf ?? Alhouwel zo’n ADHD-er als ik ben die geven ze zelfs in de oorlog geen geweer in de handen (tenminste ik zou het afraden ik zou in alle chaos de hele bunker opblazen of de comandant in zijn kont schieten Nee dan kan ik maar beter soep uitdelen voor het rode kruis ofzo.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.