Homepagina » Mens en Dier » Hoogleraar Pierre Capel: ‘Het coronavaccin is helemaal geen vaccin’
coronavaccin

Hoogleraar Pierre Capel: ‘Het coronavaccin is helemaal geen vaccin’

Steeds meer artsen en hoogleraren verzetten zich tegen het coronavaccin, maar zij worden niet gehoord. Ze mogen niet aanschuiven bij talkshows en hun berichten verdwijnen van social media of krijgen een waarschuwingslabel.

“Met de huidige trend is er eind januari waarschijnlijk al zonder een vaccin al zoveel groepsimmuniteit dat het coronavaccin als mosterd na de maaltijd komt,” zegt huisarts Martin Voerknecht. “Maar natuurlijk zullen ons kabinet en het Red Team (en alle andere natuurlijk beloop-ontkenners) claimen dat mondkapjes de oplossing waren.”

Ook arts Matthijs Schoemacher vindt het coronavaccin overbodig. Hij laat weten dat hij op straat liep zonder mondkapje en dat een dame die hem tegemoet kwam met een grote boog om hem heen liep. “Met afgewend hoofd, vol afgrijzen. Wat een devaluatie van het intermenselijk verkeer, wat een misverstand. Dagelijks ingepompt door een groot deel van de media. Gesubsidieerd door de overheid!”

Dit is dus gewoon stier Herman op een andere manier

“Ik overleefde het bombardement van Rotterdam, de hongerwinter, ik offerde twee jaar van mijn leven in militaire dienst, betaalde mijn leven lang belasting, betaalde mijn eigen studies als werkstudent, hielp mee aan de heropbouw van dit land,” voegt hij toe. “55 miljoen mensen overleefden die ramp niet. Terwijl iedereen, op 0,13 procent na, de huidige voorspelde ramp door Covid-19 overleefde! Dankzij een geniaal immuunsysteem. Zonder vaccin.”

Schoemacher benadrukt: “Iedereen snapt daarom dat een vaccin volmaakt overbodig is.”

Op de vraag of hij zich zou vaccineren tegen Covid-19 antwoordde Pierre Capel, emeritus hoogleraar immunologie: “Absoluut niet.” Hij wijst er in onderstaand filmpje op dat het coronavaccin geen ‘vaccin’ is. “Een vaccin is dat je een viraal eiwit of bacteriële membranen met een hoop troep mengt om je immuunsysteem te stimuleren. Het vaccin waarover gesproken wordt, is helemaal geen vaccin. Het is genetische modificatie. Dit is dus gewoon stier Herman op een andere manier. Een klassiek vaccin is het absoluut niet.”

4.5 91 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alie
Alie
1 maand geleden

Helemaal mee eens

wilnoordermeer
wilnoordermeer
1 maand geleden

he he men word wakker

Renevanpoelgeest@hotmail.nl
1 maand geleden

Goed bericht

Debbie V
Debbie V
Reactie op  [email protected]
1 maand geleden

Ik zie je mailadres. En wilde even doorgeven dat hotmail zwaar corrupt is. Mocht je openstaan voor een alternatief dan heb ik iets moois voor je. Protonmail.com. Verdiep je er maar eens in! Vriendelijke groet!

Margie
Margie
1 maand geleden

Stier Herman of Dolly het schaap…

STOP…in the name of LOVE!

Wie leent in godsnaam zijn/haar kinderen hiervoor?

ttps://www.aljazeera.com/news/2020/12/3/moderna-plans-to-test-its-coronavirus-vaccine-on-children

Ria Pollemans
Ria Pollemans
1 maand geleden

Héél mooi om te horen hoe steeds meer wetenschappers, onafhankelijk, hun professionele op feiten gebaseerde mening geven. Helaas helpt het niet meer. Het regime is te ver gevorderd om nu te stoppen. De Rechterlijke Macht is in mijn ogen ook ‘bevangen”. Arme mensheid.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ria Pollemans
1 maand geleden

Dat wel, er zullen heel wat mensen slachtoffer worden van deze praktijken, maar blijven we dan werkloos toekijken net als bij de Tweede Wereldoorlog wanneer we dit zien? Nee toch? Op een gegeven moment stort dit regime in de afgrond en met hen alle decadente afsplitsingen.

Falco
Falco
1 maand geleden

Het is al langer bekend dat het “zogenaamde” corona-vaccin je DNA aantast… En laten we eerlijk zijn beste mensen, we weten niet wat het aantast aan ons DNA… Er komt in iedergeval geen corona spuit in mijn armen. Ik peins er niet over!

Rob
Rob
Reactie op  Falco
1 maand geleden

Die test is ook niet geschikt om virussen te detecteren. Wat ze er wel mee aantonen, volgens diverse berichten inmiddels, is je eigen dna. Of een deel ervan, chromosoom 8. Dat chromosoom gaat over intelligentie. En daar maken ze dus een ‘vaccin’ voor, tegen de intelligentie. Oeps. En intussen zijn ze bezig kunstmatige intelligentie in te zetten om de mens te controleren wanneer er chips in onze lichamen zitten. Dus genetisch intelligentie uitschakelen, het dna veranderen, technologie in het lichaam en AI de boel laten aansturen en controleren.

G van peet
G van peet
1 maand geleden

Geef mijn portie maar aan fikkie zeiden we vroeger. Ze hebben het gemaakt, nu zullen ze het verkopen ook. Stel je voor, net als vorige keer met de Mexicaanse griep, voor niks ingekocht…zonde van de centen..dus geloof nu maar dat u het nodig heeft..
Eeuwige paniek om iets…dat niet meer doden per jaar geeft als normaal..johns Hopkins university…

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Maar goed, de oortjes van de grote groep doen het pas weer als er een heleboel mensen zijn vermoord. Net als 80 jaar geleden hebben nazi’s en NSB het erg druk momenteel. Die zijn vanwege het in hun ogen hogere doel ook nu niet voor rede vatbaar.

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Soms bekruipen mij wrede ideeën zoals:
Wat zou ik zeggen tegen iemand die na het zich laten vergiftigen met die troep, allerlei nare ziektes krijgt?
iets als: “Dat krijg je ervan stomme idioot, als je het denken aan een ander overlaat.
Zin in nog een prikkie? ”
Sorry, pure frustratie.

enki
enki
Reactie op  Thoughtful
1 maand geleden

🙂 of zo van “wie is er nou WAPPIE?””

Asja
Asja
1 maand geleden

Het vaccin heeft andere doeleinden, zoals Bill Gates al zegt, en zoals in Lockstep (Rockefellers) beschreven staat.
En zoals in een eerder art. Van jullie staat dat je met het vaccin evengoed griep/ corona kunt krijgen

x

Check Also

coronavaccin

Ernstige bijwerkingen coronavaccin Pfizer leiden tot onderzoek

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Louisiana ...

coronavaccin

2 mensen in India overleden na coronavaccin: ‘Voor sommigen te riskant’

In India zijn de eerste zorgmedewerkers ingeënt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x