Mens en Dier

Mijnwerkers stuiten op gemummificeerd ‘monster’ in Siberië

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Siberische mijnwerkers hebben een mysterieus gemummificeerd wezen ontdekt. Tijdens hun werkzaamheden in de stad Oedatsjny stuitten ze op het ‘monster’, dat wetenschappers voor een raadsel stelt.

Niemand weet nog wat het vreemde schepsel precies is, meldt de Siberian Times over de bizarre vondst. Experts willen de mummie graag verder onderzoeken. De mijnwerkers denken zelf dat het mogelijk om een nieuwe dinosaurussoort gaat.

Mijnwerkers stuiten op gemummificeerd 'monster' in Siberië
Gemummificeerd ‘monster’ (YSIA)
Diamantader

Het gemummificeerde wezen wordt waarschijnlijk overgebracht naar de stad Jakoetsk. De stad Oedatsjny ligt in de Russische autonome regio Jakoetië, die bekend staat om de Oedatsjnajapijp, een grote diamantader die in 1955 werd ontdekt. De mijn is met een diepte van 600 meter één van de grootste ter wereld.

Het diamantrijke gesteente stamt uit het Mesozoïcum, van 252 tot 66 miljoen jaar geleden. Toch denken onderzoekers niet dat het wezen even oud is als het gesteente waar het in werd gevonden.

De vondst heeft veel weg van een veelvraat, suggereren de onderzoekers. Dit is een klein, beerachtig dier met zeer sterke kaken en grote hoektanden. Ook zou het kunnen gaan om een sabel- of boommarter. Dit zijn fretachtige soorten uit de wezelfamilie.

[Kijk, AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
5 jaren geleden

phone home

jos
jos
5 jaren geleden

Over monsters gesproken. Verre Familie van Rutte?

Apollonia
Apollonia
5 jaren geleden

Wat hebben er toch veel misdadige soorten op Moeder Aarde rondgelopen. Moeder zal wel heel blij zijn met de mens, die tenminste nog beschaving heeft en op een paar demonische figuren na voor elkaar en voor alle anderen wil zorgen.

Elkekeerdateindedatmaarnietkomt
Elkekeerdateindedatmaarnietkomt
5 jaren geleden

Bello, dus daar ben je!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x