Mens en Dier

Kijk: ‘Eindelijk geeft de massamoordende oorlogscrimineel George W. Bush zijn oorlogsmisdaden toe’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse oud-president George W. Bush noemde de invasie van Irak woensdag ‘wreed en ongerechtvaardigd’. Hij corrigeerde zich vervolgens en zei dat hij bedoelde te verwijzen naar de Russische militaire operatie in Oekraïne.

“Het resultaat is een afwezigheid van elkaar controlerende machten in Rusland en de beslissing van één man om een geheel ongerechtvaardigde en brute invasie van Irak te lanceren,” zei Bush tijdens een toespraak in Dallas. “Ik bedoel, van Oekraïne. Irak ook, enfin.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is de waarheid

Vervolgens verontschuldigde de ex-president zich. De freudiaanse verspreking van Bush gaat de hele wereld rond. Hij begon de oorlog in Irak omdat er massavernietigingswapens zouden liggen. Die zijn nooit gevonden. Tijdens de oorlog zijn honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen om het leven gekomen.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) reageert: “Dit is natuurlijk helemaal geen verspreking. Dit is de waarheid. De invasie van Irak was een brutale, wrede en onrechtmatige inval door ‘het Westen’, geleid door de VS, van een soeverein land onder volstrekt valse voorwendselen.”

Oorlogsmisdaden

“Eindelijk geeft de massamoordende oorlogscrimineel George W. Bush zijn oorlogsmisdaden toe,” zegt ondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom.

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Reneetje
Reneetje
1 jaar geleden

Hij voelt zijn einde (de dood) zeker naderen en nu het nog kan een soort vergiffenis vragen.Maar daar komt hij echt niet mee weg.

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Geef mij maar oud president Obama deze begon in totaal 7 oorlogen aantal slachtoffers 2 tot 3 miljoen, maar eerlijk is eerlijk hij heeft wel mooie ree bruine ogen, dat wel natuurlijk.
We zullen maar niet over Donald DRUMP beginnen, en toch geen enkele oorlog gevoerd!!!!!!!!!!.

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

In de matrix is er toch niemand die hem er op aanpakt. Deze mensen zijn zo kwaadaardig en hun puppetmasters zijn nog vele malen erger. Wij leven in hun matrix en zolang we hun matrix spelletjes meespelen. Houd op om te hopen dat de matrix van binnen kan veranderen. De matrix verandert alleen door er afscheid van te nemen en iets nieuws te bouwen/worden.

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
1 jaar geleden

Leugens onderdrukken is net zoiets als een strandbal onder water proberen te houden, uiteindelijk zal eer een moment van zwakte zijn en HUP daar schiet die strandbal omhoog. Wanneer wordt deze misdadiger trouwens voorgeleid bij het ICC ? Oh ja vergeten, deze misdadiger staat boven de wet.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x