Homepagina » Het Complot » Complottheoretici: Ontdekking deeltjeslab CERN ‘brengt hel op aarde’
Complottheoretici: Ontdekking deeltjeslab CERN 'brengt hel op aarde'

Complottheoretici: Ontdekking deeltjeslab CERN ‘brengt hel op aarde’

Natuurkundigen hebben voor het eerst een vingerafdruk genomen van een atoom antimaterie.

Onderzoekers van deeltjeslab CERN in Genève hebben 67 atomen antiwaterstof gemaakt en beschenen met laserlicht.

Wanneer antimaterie en materie bij elkaar zouden komen, vernietigen ze elkaar en wordt hun massa volledig in energie omgezet. Heel veel energie.

Aardbevingen

Een paar gram antimaterie levert genoeg energie om mensen in een maand naar Mars te sturen. Probleem is echter dat antimaterie niet of nauwelijks in het universum voorkomt.

Niet iedereen staat positief tegenover de ontdekking. Volgens complottheoretici brengen de onderzoekers de hel op aarde.

Al geruime tijd wordt CERN omgeven door complottheorieën. Zo zou het centrum onder meer verantwoordelijk zijn geweest voor aardbevingen in Italië.

Antichrist

“CERN bouwt aan het rijk van de antichrist, de hel op aarde,” schrijft Emily van Christian Truther. “Omdat antimaterie spiritueel van aard is, is het lastig om te vangen en bestuderen.”

De site schreef eerder al dat CERN de deur ‘naar eeuwige duisternis opende’ en ‘een poort van de voorouders van de Inca’s had ontdekt’.

Enkele wetenschappers van het onderzoekscentrum maakten naar aanleiding van de complottheorieën een video waarin ze een menselijk offer in scène zetten op de campus in Genève, maar CERN zag er de grap niet van in en stelde een onderzoek in.

Raadsel

Volgens de gangbare theorieën ontstond kort na de geboorte van het heelal evenveel materie als antimaterie.

Ons universum bestaat echter voor het overgrote deel uit gewone materie. Het is dan ook een raadsel wat er met die antimaterie is gebeurd.

[MailOnline]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koen de vriendt
koen de vriendt
3 jaren geleden

ik weet niet of men in Nederland al zover is, maar meer en meer Vlamingen gebruiken de kracht van hun gedachten om de politiek te proberen sturen. Ik zeg niet dat het reeds lukt, er worden kleine succesjes geboekt, niet meer en ook niet minder. Komaan Nederlanders, gebruik de kracht van jullie gedachten en maak het Trump en Rutte knap lastig. Het is aan jullie, bevrijd jullie van die zgn. democraten.

John Doe
John Doe
Reactie op  koen de vriendt
3 jaren geleden

Dus omdat er een stel prutsers in Den Haag zitten, moeten mensen die wel hun hersens kunnen gebruiken gaan mediteren om die slappe hap in de politiek te *sturen*.. waar gaat dit over.
Stem in het vervolg niet op die idioten.. begin daar eens mee.

En Trump is een geweldenaar.. kan ik niet zeggen over die flapdrol van een Rutte.

l, zeker geen bewijs.
l, zeker geen bewijs.
3 jaren geleden

Wie Amerikaanse evangelisten citeert als wetenschappelijke autoriteit maakt zich ongeloofwaardig. Hun sites verkopen de meest waanzinnige fabulaties, gaande van nazi-reuzen op Antarctica tot het gerucht dat CERN de zeven titanen uit de oudheid tot leven wil wekken.
Dat in Cern de grenzen van onze fysica afgetast worden is een feit, dat zij de anti-christ doelbewust een portaal aanbieden is Amerikaanse overspannenheid.

Robert
Robert
Reactie op  l, zeker geen bewijs.
3 jaren geleden

Wat achtergronden – David Icke’s onderzoek over CERN:

‘… Sergio Bertolucci (directeur onderzoek bij CERN) zei dat de Hadronen-Botser “onbekende onbekendheden’ zou kunnen creëren of ontdekken zoals ‘een extra dimensie”, en hij voegde daaraan toe: “Uit deze deur zou iets tevoorschijn kunnen komen, of we zouden er iets doorheen kunnen sturen.”

De Shiva connectie

Bij CERN is een standbeeld van de Vedische god Heer Shiva (Heer Archon/Demiurg) geplaatst die binnen een ring danst. Binnen de Vedische astrologie representeert Shiva Saturnus. Ook hij is de god van de dood en tijd – net als Saturnus. De dans van Shiva symboliseert de oorspronkelijke vernietigende kracht van het Universum en dit is de ware oorsprong van de term ‘Lord of the Dance/Heer van de Dans’.

Wat doet dit op het terrein van de Europese Organisatie voor Kernonderzoek?

CERN is gebouwd op een locatie die in de Romeinse tijd toegewijd was aan de demonische god ‘Apollyon’ (‘de vernietiger’) of Abbadon in het Hebreeuws en in Azië bekend als Shiva. Over deze plek werd aangenomen dat het een toegangspoort naar de onderwereld was. Appolyon/Abbadon verschijnt in de Bijbel als de heerser van de Afgrond en de koning van een ‘leger van sprinkhanen’. Het boek Openbaringen zegt dat de Afgrond, een grote rokende kuil, zich zal openen en een horde demonische sprinkhanen eruit zal oprijzen.

La Resurrezione (‘de Wederopstanding’ – link: http://www.askergren.com/z_fazzini.jpg ) is een sculptuur van Pericle Fazzini in het Paulus VI Auditorium op de grens tussen het Vaticaan en Rome. Er wordt beweerd dat het de wederopstanding van Jezus is die “vanuit een door een nucleaire bom opengescheurde krater omhoog rijst; een wrede explosie, een vortex van geweld en energie”.

Ik stel voor dit beeld naar het CERN terug te koppelen, Appolyon/Abaddon en de passage in het boek Openbaringen over het openen van de Afgrond, ‘een grote rokende kuil’, waaruit een horde aan demonische sprinkhanen zou gaan oprijzen.

De Botser is een ringtunnel van supergeleidende magneten en energie-opdrijvende technologie die met een lengte van 27 kilometer en 50 tot 175 meter onder het Zwitsers-Franse grensgebied doorloopt. Deeltjesstralen reizen door deze ringen met vrijwel de snelheid van het licht om protondeeltjes tegen elkaar aan te laten botsen en zo’n proton legt iedere seconde 11.245 keer dit ringcircuit af.

De supergeleidende magneten in de Hadron-Botser zijn 100.000 keer krachtiger dan de zwaartekracht van de aarde, en de geregistreerde temperaturen bereiken meer dan 100.000 keer die waarvan men beweert in het centrum van de zon voor te komen.

Sommige wetenschappers hebben hun ernstige twijfels uitgesproken over de mogelijke onbekende consequenties, maar ik ben van mening dat in het schemerduister precies geweten wordt wat de gevolgen zijn.
Voor hen zijn deze consequenties precies de bedoeling.

Er zijn meer dan 10.000 wetenschappers en ingenieurs uit meer dan 100 landen bij het CERN betrokken tegen een prijs die door Forbes Magazine op zo’n 13,25 biljoen Amerikaanse Dollars geschat wordt. Het officiële verhaal luidt dat de Botser gebouwd was om ‘de voorspellingen van verschillende theorieën uit de deeltjesfysica te testen’. Met het oog op dat uiteindelijke doel, geloof ik er niets van.

Ik kan concluderen dat de Large Hadron Collider (Grote Hadronen-Botser), ‘s werelds grootste en krachtigste deeltjesversneller gecreëerd is met ‘geld-geen-bezwaar’ om de effecten van de Matrix en de aardse connectie met Saturnus te versterken en om een interdimensionale toegangspoort of sterrenpoort naar het Archondomein te vestigen.

l, zeker geen bewijs.
l, zeker geen bewijs.
Reactie op  Robert
3 jaren geleden

Met alle dingen die jij hier op een rij zet, begrijp ik nog steeds niet hoe de LHC archonten kan opsporen en te voorschijn halen. Wie demonen wil oproepen gebruikt daarvoor toch de aloude rituelen en toverformules. Daar heb je geen 10.000 wetenschappers en 13,25 bln $ voor nodig.

Robert
Robert
Reactie op  l, zeker geen bewijs.
3 jaren geleden

Dat is inderdaad de crux: 10.000 wetenschappers en 13,25 bln $… De meeste zijn ongetwijfeld zeer enthousiaste en zich van geen kwaad bewuste mensen.

De eerste videorecorder werd bij wijze van spreken ook door zulk wetenschapsgeweld ontwikkelt en gefabriceerd met als doel flink geld te verdienen (aardig wat klanten wereldwijd) en stond zodoende voor veel centen in de eerste huiskamers totdat het zich evolueerde tot de DVD, Blue Ray en discloze opties.

Slechts een handvol kennen de door jou genoemde rituelen en toverformules.

Niet goed genoeg en structureel genoeg voor de archonten. Ze laten de deur naar zichzelf toe openen omdat zij dat zelf niet kunnen (ze bevinden zich ‘achter de deur waar het kwaad zich ophoudt’; quote bijbel)

De kennis die opgedaan wordt lijkt me prima. Dan snappen we meer over de simulatie waarin we leven. Maar ons leven nog chaotische en minder liefdevol te ervaren is een gameplay die ons wat mij betreft mag voorbijgaan.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Voor mijn gevoel zeer, zeer riskante experimenten terwijl er nog zo veel te verbeteren is op een veilige manier. Een onderneming die zeker niet zuiver op de graat zal blijken en ongekend grote schade kan berokkenen en bovendien voor de meesten nergens voor nodig is.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
3 jaren geleden

Nou, ik zit hier thuis al te trillen als een rietje…laat ze daar toch lekker knutselen in die Schweiz.

Benhur
Benhur
3 jaren geleden

De kennis bestaat allang om antie materie toe te passen. Hoe kan het anders dat de Twin towers in korte tijd verpulvert konden worden.
Nog voor dat Trump officieel president word gaan we dat op grote schaal toegepast zien worden. De vraag is alleen waar ze dat gaan toepassen? Waarschijnlijk in een dichtbevolkt gebied in de EU of Amerika, maar zeker in het westen omdat we niet meer geloven in de elite en de media. We moeten opgeschrikt worden en bang en afhankelijk. Wat er ook gebeurd het geloof in een oppermacht op aarde komt wat mij betreft nooit meer bij mij voor. Misschien weer over 10 generaties.

Sergio
Sergio
Reactie op  Benhur
3 jaren geleden

Never say never, zelfs niet voor jezelf

pleiadian
pleiadian
3 jaren geleden

“CERN bouwt aan het rijk van de antichrist, de hel op aarde,” schrijft Emily van Christian Truther. “Omdat antimaterie spiritueel van aard is, is het lastig om te vangen en bestuderen.”

Volgens mij heeft Emily niet gestudeerd…

sonders
sonders
Reactie op  pleiadian
3 jaren geleden

pleiadan, ik denk dat ze met, spiritueel van aard, bedoelen dat de antimaterie ongrijpbaar of ongedefinieerd is.
Ze kunnen dan dus ook niet 67 atomen antiwaterstof hebben gemaakt.
Hier is volgens mij onnoemelijk veel energie voor nodig.
Dat het theoretisch mogelijk is, kan cern natuurlijk wel ontdekt hebben.
Antimaterie ontstaat alleen als de energie van zwart gat niet weg kan, en dan overal kan zijn maar niet zichtbaar is, naar mijn idee.

Elise49
Elise49
3 jaren geleden

Ik vind het ook gevaarlijk. Op kleine schaal energie toevoegen kan. bv. kanker wegbranden/snijden met een laser. Maar ga je dit in het groot doen, dan weet je niet wat er met die energie gebeurt. Je kunt deze energie niet vangen(oplossen) zonder explosie/wel sturen naar 1 richting. Je zou er een grote bedreiging vanuit de kosmos kunnen tegenhouden, maar de stukken(natuur of menselijke gemaakte stukken, satellieten) zullen dan wel op aarde kunnen vallen. De bekende vuurballen van ijs uit de bijbel bv. Technologie is al heel oud. Vorige tijdperken spreken voor zich. Niet voor niks staat Shiva(godin van de wijsheid = de slang die in zijn eigen staart bijt) bij Cern. Cern(godsdeeltje) wordt ook wel jacobsladder(zie bijbel) genoemd. Het begin van een nieuw tijdperk.
Vuurballen van ijs. Dan moet +/warm en -/koud(convectie) wel heel snel achter elkaar gebeurt zijn en met grote/hoge temperaturen. Het Joris en de draak verhaal.

enkidoe
enkidoe
Reactie op  Elise49
3 jaren geleden

Een erg wazig verhaal welke in de kern wel klopt. In de oudheid bestonden er beschavingen welke verder ontwikkeld waren dan wij nu.

Roodkapje
Roodkapje
3 jaren geleden

Anti-materie bestaat niet, anders was materie al lang opgeheven.

rob
rob
3 jaren geleden

Materie en Antimaterie , goh het lijkt wel een kracht die in mensen ook aanwezig is ..eerst scheppen en dan vernietigen …gewoon een hele normale zaak van deze krachten….men is uit deze krachten ook gewoon eruit opgebouwd .. dus vreemd is het niet…

365Y
365Y
3 jaren geleden

Ik denk dat Antimaterie vooral een anti-geestelijkte energie is, het ontembare behoud van wat er is . Naar mijn inzien is dit een onvoorstelbare aantrekking op dat geen wat in de materie en geest , zichzelf wil of reeds kan uiten . Het is de antiwereld van onze werkelijkheid in dat wat de geestelijken hier in dit heelal tot uitdrukking gebracht hebben . De antiaanwezigheid leeft dan ook, evenzo in moordenaars en wilde beesten , want zij hebben slechts een klein niveau van geestelijke ontwikkeling in zichzelf opgenomen, waardoor de meer ontwikkelden ze lichamelijk als mensen zien en dus van een afstand medemensen noemen , niet omdat ze dit lichaam liefhebben een voorwaarde dus noodzakelijk om te kunnen bestaan, maar omdat ze er als één van ons uitzien . Hun boodschap is echter niet opbouwend maar tot doel om dat te vernietigen, wat de geestelijke mens onverflauwd weet op te bouwen.

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Stem af universum

Afstemmen op het universum

Het was laatst weer zover. Ik sprak ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x