Het Complot

Complottheoretici: Ontdekking deeltjeslab CERN ‘brengt hel op aarde’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurkundigen hebben voor het eerst een vingerafdruk genomen van een atoom antimaterie.

Onderzoekers van deeltjeslab CERN in Genève hebben 67 atomen antiwaterstof gemaakt en beschenen met laserlicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wanneer antimaterie en materie bij elkaar zouden komen, vernietigen ze elkaar en wordt hun massa volledig in energie omgezet. Heel veel energie.

Aardbevingen

Een paar gram antimaterie levert genoeg energie om mensen in een maand naar Mars te sturen. Probleem is echter dat antimaterie niet of nauwelijks in het universum voorkomt.

Niet iedereen staat positief tegenover de ontdekking. Volgens complottheoretici brengen de onderzoekers de hel op aarde.

Al geruime tijd wordt CERN omgeven door complottheorieën. Zo zou het centrum onder meer verantwoordelijk zijn geweest voor aardbevingen in Italië.

Antichrist

“CERN bouwt aan het rijk van de antichrist, de hel op aarde,” schrijft Emily van Christian Truther. “Omdat antimaterie spiritueel van aard is, is het lastig om te vangen en bestuderen.”

De site schreef eerder al dat CERN de deur ‘naar eeuwige duisternis opende’ en ‘een poort van de voorouders van de Inca’s had ontdekt’.

Enkele wetenschappers van het onderzoekscentrum maakten naar aanleiding van de complottheorieën een video waarin ze een menselijk offer in scène zetten op de campus in Genève, maar CERN zag er de grap niet van in en stelde een onderzoek in.

Raadsel

Volgens de gangbare theorieën ontstond kort na de geboorte van het heelal evenveel materie als antimaterie.

Ons universum bestaat echter voor het overgrote deel uit gewone materie. Het is dan ook een raadsel wat er met die antimaterie is gebeurd.

[MailOnline]

3.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koen de vriendt
koen de vriendt
7 jaren geleden

ik weet niet of men in Nederland al zover is, maar meer en meer Vlamingen gebruiken de kracht van hun gedachten om de politiek te proberen sturen. Ik zeg niet dat het reeds lukt, er worden kleine succesjes geboekt, niet meer en ook niet minder. Komaan Nederlanders, gebruik de kracht van jullie gedachten en maak het Trump en Rutte knap lastig. Het is aan jullie, bevrijd jullie van die zgn. democraten.

l, zeker geen bewijs.
l, zeker geen bewijs.
7 jaren geleden

Wie Amerikaanse evangelisten citeert als wetenschappelijke autoriteit maakt zich ongeloofwaardig. Hun sites verkopen de meest waanzinnige fabulaties, gaande van nazi-reuzen op Antarctica tot het gerucht dat CERN de zeven titanen uit de oudheid tot leven wil wekken.
Dat in Cern de grenzen van onze fysica afgetast worden is een feit, dat zij de anti-christ doelbewust een portaal aanbieden is Amerikaanse overspannenheid.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Voor mijn gevoel zeer, zeer riskante experimenten terwijl er nog zo veel te verbeteren is op een veilige manier. Een onderneming die zeker niet zuiver op de graat zal blijken en ongekend grote schade kan berokkenen en bovendien voor de meesten nergens voor nodig is.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
7 jaren geleden

Nou, ik zit hier thuis al te trillen als een rietje…laat ze daar toch lekker knutselen in die Schweiz.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x