CoronaBuitenland

Huis van coronaklokkenluider omsingeld door politie: ‘Dit is absolute tirannie’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het huis van de medewerker van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid die informatie lekte over de talloze sterfgevallen na coronavaccinatie, is zondag omsingeld door de politie. Dat laat leider van de New Zealand Loyal Party Liz Gunn weten. Zij bracht de informatie van de medewerker deze week naar buiten.

Ook het huis van een tweede klokkenluider die contact opnam met Gunn werd omsingeld door de politie.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een dag voordat ze de informatie naar buiten bracht, ging Gunn langs bij de Nieuw-Zeelandse vicepremier Winston Peters. “Ik zei dat ik iets heel belangrijks voor je heb,” zegt ze in een vlog. De klokkenluider probeerde hem ook te bereiken. Peters beloofde het Nieuw-Zeelandse volk dat hij een onderzoek zou instellen naar het gevoerde coronabeleid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute tirannie

Gunn roept Peters op om de klokkenluiders te helpen en ervoor te zorgen dat ze onmiddellijk weer op vrije voeten komen. “De ogen van de wereld zijn op Nieuw-Zeeland gericht.”

Ze vreest dat ze haar ook komen halen. “Dit is absolute tirannie.”

Als de overheid zich crimineel gedraagt, is het absoluut essentieel dat de inwoners van dat land een manier vinden om die criminaliteit bloot te leggen, benadrukt Gunn. “Dat is wat ik hier heb gedaan als journalist. Dat is wat de klokkenluiders hebben gedaan.”

Grootschalige criminaliteit

Het gaat hier om grootschalige criminaliteit, vergelijkbaar met Watergate. Het laat ook zien hoe mensen wereldwijd zijn vermoord door hun eigen overheid, voegde ze toe.

Als de wereld zich niet achter deze klokkenluiders schaart, staat de politie straks misschien wel bij jou op de stoep, waarschuwt Gunn. “Help Nieuw-Zeeland.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 303 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce
Joyce
2 maanden geleden

Oplossing plotselinge hartaanval??

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

de waarheid is allang boven tafel , maar criminele overheden misbruiken de macht om iedereen de bek te snoeren WAT NOOIT MEER GAAT LUKKEN . tribunalen beter laat dan nooit !!!!

Jan
Jan
2 maanden geleden

Het gaat niet om waarheid maar om wat mensen denken wat waarheid is , dat stapelt zich op in het bewustzijn, en voelt voor de meeste moeilijk om los te laten . Daar wordt grondig misbruik van gemaakt. Politie ? individueel nadenken zal daar heel beperkt zijn en strak ingekaderd. Je mag alleen bekende gedachten patronen hebben ,

Fransdo
Fransdo
2 maanden geleden

Wat is dit voor een krankzinnig gedoe? De politie zou er moeten zijn om ons te beschermen, niet om de overheidsleugens van een stel moordenaars te ondersteunen. Daar hebben ze volgens mij ook een eed op afgelegd.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x