CoronaBuitenland

‘Pandemieverdrag is perfect opstapje naar One World Order’

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

De WHO dreigt meer macht naar zich toe te trekken. Europarlementariër Marcel de Graaff zei in de studio van Blckbx dat vóór 2018 al een mondiale gezondheidscrisis werd voorbereid.

“Dat wordt al heel lang voorbereid. Het wordt langzamerhand als een soort fuik gestuurd in de richting van een absolute zeggenschap bij de WHO,” lichtte hij toe. “Na de coronacrisis wil men een stapje sneller.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zo probeert de WHO amendementen op de zogeheten internationale gezondheidsrichtlijnen er snel doorheen te rommelen.

Dit is waar we tegenover staan

Eén van de voorgestelde veranderingen gaat over een snelle uitrol van medicijnen in het geval van een pandemie en dat farmaceuten over de hele wereld toegang moeten krijgen tot het intellectuele eigendom. De Verenigde Staten willen die wijziging schrappen. “Dan weet je dus: Amerikaanse farmaceuten gaan aan deze pandemie verdienen, verplichte vaccinatie in alle landen, kassa, makkelijker geld verdienen kan niet. Dit is waar we tegenover staan.”

“Wat de WHO doet – ook met dat pandemieverdrag – is in zekere zin een uitvoering van de SDG’s, de Sustainable Development Goals, Agenda 2030,” zei De Graaff.

New World Order

In het verlengde van Kissinger krijgen we de New World Order. In die New World Order is er een One World Government. Daar zijn de VS heel duidelijk over. Dat is geen samenzweringstheorie. Dat zegt ook de huidige president Biden: ‘We willen naar een One World Government toe’, aldus het Europarlementslid, dat toevoegde dat het pandemieverdrag een perfect opstapje is naar zo’n One World Order. “Daar gaan we naartoe.”

Toch zijn er volgens hem ook hoopvolle ontwikkelingen: steeds meer landen komen in verzet en steeds meer mensen worden wakker.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack Schlangen
Jack Schlangen
6 maanden geleden

het nieuwe plandemieverdrag als opmaat voor de New World Order. Helaas voor de Bilderberg Group, het WEF en hun trawanten sluiten zich onder leiding van Rusland steeds meer landen aan bij de BRICS, omdat ze souverein willen blijven. Daarbij is de VS failliet, spartelt nog maar wat na, en militair gezien kunnen ze niet opboksen tegenover o.a. Rusland.

Malle Pietje
Malle Pietje
6 maanden geleden

En zo werkt dat. Internationaal verdrag is de joker van de elite. Doe er maar wat aan dan met je ” democratie” .

Stap 1 van een PVV regering zou het schrappen van alle door Rutte afgesloten verdragen moeten zijn…

ralf
ralf
6 maanden geleden

maak daar maar van: –steeds meer mensen komen in verzet en steeds meer landen worden wakker.-

Wim
Wim
6 maanden geleden

Na 9-11 gingen mij de ogen open ! Hoe de gebouwen naar beneden komen , daar kon je toch gelijk aan zien dat het nooit door de vliegtuigen alleen kan komen ? Dat 3de gebouw dat na een kantoor brandje ook volledig instort en tot gruis wordt verpulverd .

Als ze dan als verklaring de Pan-cake theorie geven en de schuld bij een man neerleggen die voornamelijk in een grot woont , en het publiek dit slikt als zoete koek . dan kunnen ze nog veel meer voor elkaar krijgen , het feit dat ze daar mee weg kwamen heeft de New Word Order de ogen geopend dat ze via gecontroleerde media en politieke figuren de wereld echt alles wijs kunnen maken .

Een griepvirus wat voor 99% op een gewoon griepvirus lijkt tot dodelijke killer griep transformeren waarbij de mensen op straat zo dood neer lijken te vallen is een nog grotere truc geweest dan het 911 of MH17 verhaal .

De aanval op de vrije mens is een lang van de voren gesmeed plan , en mensen lijken zich nog steeds niet bewust van wat we allemaal van vrijheden en rechten hebben moeten inleveren de laatste 3 jaar !

De NWO is nog lang niet klaar met ons …

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x