BuitenlandCorona

Mensenrechtenhof brengt verplichte coronaprik stap dichterbij: wie en wat zit hier achter?

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Landen kunnen burgers verplichten zich te laten inenten, bijvoorbeeld als zij tot de conclusie komen ‘dat de volksgezondheid dat vraagt’, zo oordeelt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

Mensenrechtendeskundige Nicolas Hervieu zei dat de uitspraak ‘belangrijk is voor de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus’. Het hof schept zo ruimte voor een eventuele verplichte coronaprik, aldus Hervieu.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Vlak voor de coronapandemie bracht het European Center for Law and Justice (ECLJ) een onderzoek naar buiten waaruit blijkt dat veel rechters van het hof afkomstig zijn van linkse ngo’s, vooral de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. Maar liefst 12 rechters zijn gelinkt aan de OSF.

Ernstige twijfels over onpartijdigheid

Het ECLJ onderzocht nog zes andere ngo’s, die allemaal gefinancierd blijken te worden door de organisatie van Soros. Bijna 20 rechters van het hof hebben banden met deze zes ngo’s. “Er zijn ernstige twijfels over de onpartijdigheid van de rechters en daarnaast lijkt het hof in strijd te handelen met de regels die het zelf oplegt,” reageerde het ECLJ.

Website The Gateway Pundit onthulde daarnaast wat het coronavirus, China, de Franse farmaceut Sanofi Pasteur, George Soros en de Bill & Melinda Gates Foundation met elkaar gemeen hebben. Op 18 februari 2020, toen Amerika zich voorbereidde op het nieuwe coronavirus, vroeg het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid Sanofi Pasteur om te helpen een coronavaccin te ontwikkelen.

Bedrijf in Wuhan

Sanofi Pasteur is gelinkt aan één van de eerste westerse laboratoria in China. Eén van de geldschieters van dit lab is Soros. Hij investeert ook in een bedrijf in Wuhan, waar de corona-uitbraak begon. Het bedrijf heet WuXi AppTec en ontwikkelt onder andere vaccins. Raymond J. Fitch, een oud-topman van Sanofi, werkt nu voor WuXi AppTec.

Voormalig hoofd van de Communistische Partij van China Jiang Zemin zou banden hebben met dit bedrijf. De Bill & Melinda Gates Foundation werkt sinds maart 2020 samen met Sanofi aan vaccins en behandelingen tegen corona.

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Maak je borst maar nat. Genoeg voorbeelden geweest nu voor wat komen gaat. Koop wat je nodig bent (wat dan ook) nu het nog kan.

Het gaat snel nu

Anne
Anne
3 jaren geleden

Ik pleeg nog liever zelfmoord dan dat ik die prik moet nemen.
C=HOAX

freefighter
freefighter
3 jaren geleden

Dit is het engste nieuws in tijden!

Ikke
Ikke
3 jaren geleden

Stap uit hun systeem en wordt levend mens , (als je dat niet bent dan blijf je burger .)en vreten ze je financeel leeg met geld uit je geboortetrust..waar ze geen recht op hebben

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x