Binnenland

Huisarts: artsen die meewerken aan vaccinatie van kinderen verdienen uit hun beroep ontzet te worden

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gezonde kinderen vanaf 12 jaar die dat zelf willen, moeten tegen het coronavirus worden ingeënt met het vaccin van Pfizer, staat in een advies van de Gezondheidsraad. De raad had al aangeraden om kinderen tot 18 met een medisch risico te vaccineren. Nu komt daar dus bij dat inenten van alle 12- tot en met 17-jarigen zinvol en verantwoord is. De raad hoopt dat inenten leidt tot minder ‘viruscirculatie’.

Er is veel kritiek op het advies, ook uit medische hoek. Huisarts Martin Voerknecht haalde op Facebook hard uit. Zijn bericht werd al snel verwijderd. “Misdadig, ik kan het niet anders noemen, is het om kinderen te slachtofferen voor de coronabestrijding. Ze hebben NUL sterfterisico door corona. NUL!” schreef hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Misdadig beleid

“Wel werken ‘kinderartsen’ [Karoly] Illy en [Patricia] Bruijning mee aan een misdadig te noemen beleid. Ouders bescherm uw kinderen nu toch. Pik het niet langer. Stop deze waanzin. Werk niet mee aan dit misdadige beleid van Hugo de Jonge en het OMT,” vervolgde de huisarts.

Hij wees er verder op dat het Pfizer-vaccin vele malen gevaarlijker is dan het doormaken van corona. Vier op de 1000 kinderen hebben een zeer ernstige bijwerking door het vaccin, benadrukte Voerknecht. Om nog maar te zwijgen van de potentiële langetermijnschade.

Schade zal een veelvoud van de winst zijn

Artsen die meewerken aan de vaccinatie van kinderen met nul risico verdienen uit hun beroep ontzet te worden, vindt de huisarts.

Zondag waarschuwde hij op Twitter: “De schade door het vaccineren van deze populatie met een experimenteel vaccin zal gezien de huidige data een veelvoud van de winst zijn. Helaas.”

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Daarom schreef ik al eerder: artsen, behoudens de uitzonderingen, spelen een zeer kwalijke rol in dit geheel net zoals voor en ten tijde van Wereld Oorlog II.

Te triest voor woorden
Te triest voor woorden
2 jaren geleden

Ontzet? Gvd kaal scheren en met een touw aan elkaar vast door de straten laten lopen prik huugje in een kooi achter tralies op een bolderkar erachteraan

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 jaren geleden

Tja, miljarden mensen ‘moeten dood’. Doorgaans doen zij dat niet door het ze te vragen. Heel gek.

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Zo ontstellend!!! Terwijl in Amerika slachtoffers van de vaccins, of de ouders van slachtoffers, eindelijk podium krijgen, gaan de misdadige praktijken hier gewoon door! Nu genocide op onze kinderen. Al heb ik zelf geen kinderen en kleinkinderen, ik smeek alle ouders: bescherm je kinderen als een leeuwin! Opgelopen schade is onomkeerbaar! Laat het kwaad niet winnen! Kies voor de liefde en daarmee voor je kinderen!

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x