Mens en Dier

Fleur Agema tegen De Jonge: kwestie van weken voordat ruime meerderheid op de ic volledig gevaccineerd is

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge van Volksgezondheid zegt heel vaak dat slechts 20 procent van de coronapatiënten op de ic’s volledig gevaccineerd is. Ik wil hem meegeven dat professor Van Dissel ons tijdens de laatste technische briefing uitgelegd heeft dat er een moment komt dat de ruime meerderheid volledig gevaccineerd is, zei Fleur Agema (PVV) donderdag in de Kamer tegen De Jonge.

“Zo zien we dat al in België, daar is 55 procent op de ic volledig gevaccineerd, en in het Verenigd Koninkrijk is het al twee derde. Dus het is een kwestie van weken voordat Nederland daar ook is,” benadrukte Agema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Jonge zei dat ze op dat punt gelijk heeft. “U heeft gewoon gelijk, dat zal gaan verschuiven in de loop van de tijd,” erkende de minister. Op Twitter schrijft Kamerlid Agema dat het RIVM met nieuwe percentages zou komen, maar dat ze die nog niet heeft gezien.

Groot-Brittannië: 75 procent coronapatiënten is gevaccineerd

Uit de jongste cijfers afkomstig uit Groot-Brittannië blijkt dat inmiddels 75 procent van de coronapatiënen is gevaccineerd en dat 80 procent van de mensen die met corona overlijden gevaccineerd was.

Over deze cijfers zegt Agema: “Van Dissel heeft tijdens de laatste technische briefing uitgelegd dat het in Nederland ook zo zal gaan. Eerst is 100 procent op de ic niet gevaccineerd, op enig moment is de grote meerderheid dat wel. Maar waar blijven de verse cijfers?”

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
2 jaren geleden

Zeker weten, het begint pas

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

85 tot 90% Gevaccineerde Hersenloze Collaborateurs om precies te zijn…Zijn Haatzaaierij & Stigmatiseringscampagne betekenen het Einde voo Herr Doktor Hugo Mengele…die is wel Uitgeëperimenteerd…Na hem zal de Rest van het Landverradende Nazi-Misdaad-Syndicaat snel Opgerold gaan worden…einde oefening Operation-Dark-Winter-COVID-1984….hahaha

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
2 jaren geleden

Nog even en verplichte vaccinatie is vereist voor opname of behandeling in t ziekenhuis ! De waanzin wordt steeds verder door de strot geduwd ! Beseft men nog wel dat t niets helpt maar een gevaarlijk experiment is met onbekende inhoud en onbekende consequenties ?? Mensen zijn massaal hun verstand kwijt

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

In Augustus 2020 lagen er overigens maar 468 mensen in het Ziekenhuis & op de IC…Dat was zonder die Experimentele Gentherapie-mRNA-Nood-VacciNazi…Augustus 2021 lagen er ineens 1954 in het Ziekenhuis & op de IC…dat is dus 4x ZOVEEL OPNAMES NA TOEDIENING van de Experimentele Gentherapie-mRNA-Nood-VacciNazi….

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x