Mens en Dier

Fleur Agema tegen De Jonge: kwestie van weken voordat ruime meerderheid op de ic volledig gevaccineerd is

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge van Volksgezondheid zegt heel vaak dat slechts 20 procent van de coronapatiënten op de ic’s volledig gevaccineerd is. Ik wil hem meegeven dat professor Van Dissel ons tijdens de laatste technische briefing uitgelegd heeft dat er een moment komt dat de ruime meerderheid volledig gevaccineerd is, zei Fleur Agema (PVV) donderdag in de Kamer tegen De Jonge.

“Zo zien we dat al in België, daar is 55 procent op de ic volledig gevaccineerd, en in het Verenigd Koninkrijk is het al twee derde. Dus het is een kwestie van weken voordat Nederland daar ook is,” benadrukte Agema.

De Jonge zei dat ze op dat punt gelijk heeft. “U heeft gewoon gelijk, dat zal gaan verschuiven in de loop van de tijd,” erkende de minister. Op Twitter schrijft Kamerlid Agema dat het RIVM met nieuwe percentages zou komen, maar dat ze die nog niet heeft gezien.

Groot-Brittannië: 75 procent coronapatiënten is gevaccineerd

Uit de jongste cijfers afkomstig uit Groot-Brittannië blijkt dat inmiddels 75 procent van de coronapatiënen is gevaccineerd en dat 80 procent van de mensen die met corona overlijden gevaccineerd was.

Over deze cijfers zegt Agema: “Van Dissel heeft tijdens de laatste technische briefing uitgelegd dat het in Nederland ook zo zal gaan. Eerst is 100 procent op de ic niet gevaccineerd, op enig moment is de grote meerderheid dat wel. Maar waar blijven de verse cijfers?”

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
8 maanden geleden

Zeker weten, het begint pas

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

85 tot 90% Gevaccineerde Hersenloze Collaborateurs om precies te zijn…Zijn Haatzaaierij & Stigmatiseringscampagne betekenen het Einde voo Herr Doktor Hugo Mengele…die is wel Uitgeëperimenteerd…Na hem zal de Rest van het Landverradende Nazi-Misdaad-Syndicaat snel Opgerold gaan worden…einde oefening Operation-Dark-Winter-COVID-1984….hahaha

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
8 maanden geleden

Nog even en verplichte vaccinatie is vereist voor opname of behandeling in t ziekenhuis ! De waanzin wordt steeds verder door de strot geduwd ! Beseft men nog wel dat t niets helpt maar een gevaarlijk experiment is met onbekende inhoud en onbekende consequenties ?? Mensen zijn massaal hun verstand kwijt

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

In Augustus 2020 lagen er overigens maar 468 mensen in het Ziekenhuis & op de IC…Dat was zonder die Experimentele Gentherapie-mRNA-Nood-VacciNazi…Augustus 2021 lagen er ineens 1954 in het Ziekenhuis & op de IC…dat is dus 4x ZOVEEL OPNAMES NA TOEDIENING van de Experimentele Gentherapie-mRNA-Nood-VacciNazi….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x