CoronaBinnenland

Huisarts die weigerde coronavaccins toe te dienen berispt door tuchtrechter: ‘Men is geconditioneerd’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Huisarts Freek Reijnders (naam gefingeerd) weigerde zijn patiënten het coronavaccin toe te dienen. Het gevolg was dat hij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) op zijn dak kreeg. De huisarts heeft inmiddels een berisping gekregen van de tuchtrechter.

De huisarts ontdekte dat het bloed van gevaccineerde patiënten vaak een te hoge fibrine-D-dimeerwaarde had, een teken dat zich in het bloed stolsels kunnen bevinden. Er zijn diverse onderzoeken gepubliceerd waaruit blijkt dat coronavaccins een te hoge fibrine-D-dimeerwaarde en embolieën kunnen veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat een arts kritisch kan zijn ten aanzien van coronavaccinaties wilde er bij het tuchtcollege niet in. Het ging niet in op de meer dan 100 wetenschappelijke studies die Reijnders aandroeg.

Men is geconditioneerd

Hij wordt bijgestaan door oud-advocaat Frank Stadermann. Die reageert: “Als raadsman van dokter Reijnders kan ik alleen maar vaststellen dat de tuchtrechter niets wil weten van de mogelijkheid dat het coronavaccin gevaarlijk kan zijn en het ook niet nodig vindt om ook maar één woord te besteden aan de overvloed aan literatuur die die opvatting ondersteunt. Men is geconditioneerd, weigert de wetenschappelijke gegevens te analyseren en kan dus geen afgewogen oordeel geven.”

Stadermann vroeg het college voor de zitting of de leden gevaccineerd waren en zo ja, of ze dan wel onbevangen naar deze zaak kunnen kijken. “Op die vraag kreeg ik geen antwoord, maar het antwoord ken ik nu wel.”

Daar ging de tuchtrechter niet op in

En waarom kreeg de huisarts uiteindelijk een berisping? Er meldde zich bij hem een oudere vrouw met een verhoogde D-dimeerwaarde, maar er waren geen klachten die wezen op embolieën. De huisarts adviseerde de vrouw terug te komen als de klachten verergerden.

De vrouw belandde korte tijd later met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis, waar bleek dat ze hele kleine longembolieën had die overigens niet levensbedreigend waren. De tuchtrechter vond dat Reijnders haar meteen had moeten doorsturen en gaf hem een berisping, terwijl hij de vrouw bij verergerde klachten alsnog doorverwezen zou hebben. Daar ging de tuchtrechter niet op in.

Onlangs bleek uit vrijgegeven Wob-documenten dat minister Hugo de Jonge zich afvroeg of de inspectie ‘full force’ kan ingrijpen tegen coronakritische artsen.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Tuchtrechter omgekocht door big Pharma?

Bep
Bep
1 jaar geleden

Gewoon doorgaan met kritische mensen te haten en als wappie’s te verheven! Er is niks aan de hand, nou ja die wappie’s!
Kom bij de de club!

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Zakken vol geld 💶 daar doen ze het voor! 😡

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Justitie is de zwaarste misdadigersclub van het land. Niemand kan ze iets maken. Ze kunnen alles doen wat ze maar willen. En dat doen ze ook. Alles. Ook de meest gruwelijke misdaden denkbaar.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x