Mens en Dier

Hoe miljardair George Soros al decennia chaos creëert

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Toen financier George Soros 30 jaar geleden short ging op de Engelse pond, deed de Britse overheid er alles aan om de waarde van de munt te behouden. De rente werd verhoogd naar 15 procent. Ook de Bank of England, de Britse centrale bank, deed een duit in het zakje door buitenlandse valutareserves te verkopen.

Het mocht niet baten: de Bank of England stortte in elkaar. Groot-Brittannië werd armer, George Soros ging ervandoor met een miljard. Hij creëerde niets, maar vernietigde alleen maar dingen, zei Tucker Carlson in zijn show op Fox News.

In de jaren erna werd Soros alleen maar rijker. Miljarden rijker. George Soros is zo rijk geworden dat westerse overheden zelden nog terugvechten als hij zich bemoeit met binnenlandse aangelegenheden. In 2015 bepaalde Soros bijvoorbeeld dat Europa miljoenen vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten moet opnemen, ook al wilde vrijwel niemand dit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Humanitaire crisis

En dus gaf hij ngo’s en Europese regeringen meer dan een half miljard om deze gigantische migratiegolf te accepteren. Het gevolg was een humanitaire crisis die nog altijd voortduurt, aldus Carlson.

Het leven in Europa is veel slechter geworden. Het aantal geweldsmisdrijven, vooral verkrachtingen, schiet omhoog en toch weigeren Europese politici, waarvan velen worden betaald door Soros, het te erkennen. “Kijk weg. Dit gebeurt niet. Je bent gek of een crimineel als je dit zegt.”

Daarnaast heeft Soros enkele jaren geleden besloten om het Amerikaanse rechtssysteem te vernietigen door officieren van justitie te financieren die ‘beschermde groepen’ de hand boven het hoofd houden.

Zijn officieren van justitie runnen nu steden als New York, Chicago, New Orleans, Philadelphia en Los Angeles, de grootste steden dus. Soros heeft meer dan 40 miljard dollar in dit project gepompt.

Kaag

Toen FVD-voorman Thierry Baudet D66-minister Sigrid Kaag in 2020 vroeg wat ze ervan vindt dat Soros meer dan vijf miljoen per jaar investeert in links-activistische clubs in Nederland, antwoordde ze dat hij ‘een bekend filantroop’ is die zich ‘heeft ingezet voor democratie’.

“Ik vind de framing heel jammer. Ik vind het een kwalijke aantijging aan het adres van de heer Soros,” zei Kaag.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nelleke
Nelleke
1 maand geleden

Soros is een crimineel 😠

Jos Veraart
Jos Veraart
1 maand geleden

DIE LUI ZIJN ALLEMAAL KNETTERGEK

Dobby
Dobby
1 maand geleden

Is al jaren zo, ‘Soros creërt wereldwijde sores…😂

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Al die rijke stinkerds alles afnemen en herverdelen onder de mensen, die wel wat bijdragen aan de samenleving. Financiële bloedzuigers zoals Soros en zijn maatjes kunnen we missen als de vliegende tering!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x