Mens en Dier

Hoe miljardair George Soros al decennia chaos creëert

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Toen financier George Soros 30 jaar geleden short ging op de Engelse pond, deed de Britse overheid er alles aan om de waarde van de munt te behouden. De rente werd verhoogd naar 15 procent. Ook de Bank of England, de Britse centrale bank, deed een duit in het zakje door buitenlandse valutareserves te verkopen.

Het mocht niet baten: de Bank of England stortte in elkaar. Groot-Brittannië werd armer, George Soros ging ervandoor met een miljard. Hij creëerde niets, maar vernietigde alleen maar dingen, zei Tucker Carlson in zijn show op Fox News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de jaren erna werd Soros alleen maar rijker. Miljarden rijker. George Soros is zo rijk geworden dat westerse overheden zelden nog terugvechten als hij zich bemoeit met binnenlandse aangelegenheden. In 2015 bepaalde Soros bijvoorbeeld dat Europa miljoenen vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten moet opnemen, ook al wilde vrijwel niemand dit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Humanitaire crisis

En dus gaf hij ngo’s en Europese regeringen meer dan een half miljard om deze gigantische migratiegolf te accepteren. Het gevolg was een humanitaire crisis die nog altijd voortduurt, aldus Carlson.

Het leven in Europa is veel slechter geworden. Het aantal geweldsmisdrijven, vooral verkrachtingen, schiet omhoog en toch weigeren Europese politici, waarvan velen worden betaald door Soros, het te erkennen. “Kijk weg. Dit gebeurt niet. Je bent gek of een crimineel als je dit zegt.”

Daarnaast heeft Soros enkele jaren geleden besloten om het Amerikaanse rechtssysteem te vernietigen door officieren van justitie te financieren die ‘beschermde groepen’ de hand boven het hoofd houden.

Zijn officieren van justitie runnen nu steden als New York, Chicago, New Orleans, Philadelphia en Los Angeles, de grootste steden dus. Soros heeft meer dan 40 miljard dollar in dit project gepompt.

Kaag

Toen FVD-voorman Thierry Baudet D66-minister Sigrid Kaag in 2020 vroeg wat ze ervan vindt dat Soros meer dan vijf miljoen per jaar investeert in links-activistische clubs in Nederland, antwoordde ze dat hij ‘een bekend filantroop’ is die zich ‘heeft ingezet voor democratie’.

“Ik vind de framing heel jammer. Ik vind het een kwalijke aantijging aan het adres van de heer Soros,” zei Kaag.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nelleke
Nelleke
1 jaar geleden

Soros is een crimineel 😠

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

DIE LUI ZIJN ALLEMAAL KNETTERGEK

Dobby
Dobby
1 jaar geleden

Is al jaren zo, ‘Soros creërt wereldwijde sores…😂

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Al die rijke stinkerds alles afnemen en herverdelen onder de mensen, die wel wat bijdragen aan de samenleving. Financiële bloedzuigers zoals Soros en zijn maatjes kunnen we missen als de vliegende tering!

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x