Gezondheid

Ex-kankerpatiënt: “Cannabis redde mijn leven”

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer studies tonen aan hoe cannabis kan worden gebruikt om kankercellen te doden. Recentelijk startte het Europese bedrijf GW Pharmaceuticals een klinisch onderzoek waarbij hersenkanker wordt behandeld met cannabis. We moeten alleen nog enkele jaren op de resultaten wachten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Stan en Barb Rutner zijn met behulp van cannabis genezen van kanker. Zo’n 20 jaar geleden werd Stan gediagnosticeerd met non-hodgkinlymfoom. Na een behandeling van zes maanden kwam de ziekte uiteindelijk terug in 2011. Stan wist vervolgens te genezen door cannabis te gebruiken.

In onderstaande video deelt Stan zijn verhaal. Het is belangrijk dit soort verhalen zoveel mogelijk te delen en te onderbouwen met wetenschappelijk bewijs, zodat mensen op de hoogte worden gebracht van de geneeskrachtige werking van medicinale cannabis.

Kankerpatiënten krijgen vaak te horen dat een ingreep, radiotherapie of chemotherapie de enige oplossingen zijn. Er zijn echter alternatieven die mensen kunnen overwegen. Uit de video hieronder blijkt dat geneesmiddelen tegen kanker wel bestaan, maar vaak worden stilgehouden.

Daarnaast speelt het financiële aspect mee. Zo zei de Nederlandse topman van farmaceutisch concern Bayer, Marijn Dekkers, onlangs op een conferentie dat een nieuw middel tegen kanker alleen bedoeld is voor mensen die het kunnen betalen. Bayer tekende beroep aan tegen de beslissing van de Indiase overheid om het namaken van het kankermedicijn Nexavar toe te staan. Op de conferentie in Londen noemde Dekkers dit ‘in wezen diefstal’. “We hebben dit product niet ontwikkeld voor de Indiase markt. We hebben het ontwikkeld voor westerse patiënten die het zich kunnen veroorloven, eerlijk gezegd.” Hulporganisaties waren woedend na de uitspraken van de topman.

1-3-2014 bron: Culture

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
10 jaren geleden

…”Daarnaast speelt het financiële aspect mee.”??

Niet daarnaast, alleen maar om het financiële aspect. Nog nooit ben ik een arts tegengekomen die zijn beroep uitoefende puur en alleen maar om iets voor de mensheid te doen of ‘de mens’ gezond en/of beter te maken. Vroeger was een arts of dokter iemand die, bij wijze van roeping, mensen wilde genezen, ontdekken welke nieuwe middelen hij nodig had of kon vinden om dit te kunnen bewerkstelligen, uitvinden van nieuwe behandelmethodes enzovoort.

Nu zijn er geen artsen meer, geen doktoren, geen farmaceuten, misschien op een handvol na, die zich voelen geroepen het beroep van de ware en oprechte geneeskunde uit te oefenen. De patiënt is allang overleden, het is de poen, de cash, de centen, de doekoe, de flappen en de knikkers die leven en waar het allemaal/alleen maar om draait.

Het is zelfs totaal andersom; men heeft liever dat mensen nog zieker worden, nog meer ellende voelen in hun lijf en leven zodat er nog meer uit de patiënten gokkast kan worden gehaald.

Er is geen interactie meer met de mens, de patiënt, er is in praktisch alle lagen van de verschillende beroepen, welke dan ook, alleen nog maar interactie met G.E.L.D!

Mens word ziek! Is het credo. Het zogenaamde bezorgde van de overheid (die is gekaapt door de elite/maffia/NWO/zionisten) en de gehele gezondheidsINDUSTRIE is totaal fake en nep, want juist deze zijn er op gespitst ons allen zieker dan ziek te maken en aan het lijntje te houden.

Wie niet wenst mee te doen, want het lijkt wel of tegenwoordig iedereen ziek is/moet zijn, die sterft maar. Ook daar is dik aan te verdienen.

Cannabis/hennep is overigens, vooral voor medisch gebruik, waarschijnlijk een heel goed geneesmiddel, maar niet interessant genoeg, tenzij bijv. Monsanto er over toekomt en bepaalde door hen waardeloos gemaakte soorten weet te octrooieren en te distribueren. Dan zal het lopen als de gesmeerde bliksem!

S. J. Bodde
S. J. Bodde
10 jaren geleden

Naar mijn idee zijn er talloze manieren om van kanker te genezen, met deze manier heb ik persoonlijk kennis gemaakt: Mijn chiropractor heeft mensen van kanker genezen. Ik was verbaasd, want het enige wat hij doet is het deblokkeren van het centraal zenuwstelsel, door wervels weer op hun plek te zetten. Elke wervel staat in verbinding met een orgaan of lichaamsdeel. Wanneer een wervel eruit schiet door een val, zware geboorte, erfelijkheid of trauma (emoties springen op rug)komen er een aantal bloedbanen in de knel te zitten. Vergelijk een geblokkeerde bloedbaan met een tuinslang die in een knak ligt. De wervel wordt teruggeduwd en bloed kan weer stromen. Toen ik het boek ‘Een verzwegen verhaal over kanker’ las, kwam ik erachter dat kanker wordt veroorzaakt door gebrek aan zuurstof in de celomgeving. Dit verklaarde voor mij een heleboel, een herstelde bloedtoevoer betekent natuurlijk ook een hersteld zuurstoftoevoer. Het gebrek aan zuurstof in de celomgeving kan ook andere oorzaken hebben, gebrekkige voeding, straling enz. Ik weet niet of dit altijd een oorzaak is van kanker, maar het is het proberen waard voor een ieder. Ziekte is altijd het gevolg van disbalans in het systeem. Dit betekent dat het psychologische aspect, de les van de ziekte, ook belangrijk is. Door de angst voor kanker die voortdurend wordt geactiveerd in de media, worden mensen van hun intuïtie en gezonde verstand verwijderd. Ga zelf op onderzoek uit en laat je niet gek maken.

Netty
Netty
10 jaren geleden

Ook al wordt er bewezen dat kanker is te genezen door cannabis of een ander natuurlijk middel het zal nooit worden toegegeven!Simpel weg omdat de medicijn maffia dit niet tolereert,dan valt er geen grof geld meer te verdienen aan al die zieke mensen,die na al die gore troep uiteindelijk toch zullen overlijden!Ze gaan over lijken!

Kees
Kees
10 jaren geleden

Dat kanker komt door gebrek aan zuurstof en daardoor in de overlevevingsmode gaat klopt niet helemaal.

Longkanker bijvoorbeeld komt voor in een zeer zuurstofrijke omgeving en is nog agressief ook in de meeste gevallen.

vrg kees

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x