Homepagina » Gezondheid » Ex-kankerpatiënt: “Cannabis redde mijn leven”
Ex-kankerpatiënt: Cannabis redde mijn leven

Ex-kankerpatiënt: “Cannabis redde mijn leven”

Steeds meer studies tonen aan hoe cannabis kan worden gebruikt om kankercellen te doden. Recentelijk startte het Europese bedrijf GW Pharmaceuticals een klinisch onderzoek waarbij hersenkanker wordt behandeld met cannabis. We moeten alleen nog enkele jaren op de resultaten wachten.

Stan en Barb Rutner zijn met behulp van cannabis genezen van kanker. Zo’n 20 jaar geleden werd Stan gediagnosticeerd met non-hodgkinlymfoom. Na een behandeling van zes maanden kwam de ziekte uiteindelijk terug in 2011. Stan wist vervolgens te genezen door cannabis te gebruiken.

In onderstaande video deelt Stan zijn verhaal. Het is belangrijk dit soort verhalen zoveel mogelijk te delen en te onderbouwen met wetenschappelijk bewijs, zodat mensen op de hoogte worden gebracht van de geneeskrachtige werking van medicinale cannabis.

Kankerpatiënten krijgen vaak te horen dat een ingreep, radiotherapie of chemotherapie de enige oplossingen zijn. Er zijn echter alternatieven die mensen kunnen overwegen. Uit de video hieronder blijkt dat geneesmiddelen tegen kanker wel bestaan, maar vaak worden stilgehouden.

Daarnaast speelt het financiële aspect mee. Zo zei de Nederlandse topman van farmaceutisch concern Bayer, Marijn Dekkers, onlangs op een conferentie dat een nieuw middel tegen kanker alleen bedoeld is voor mensen die het kunnen betalen. Bayer tekende beroep aan tegen de beslissing van de Indiase overheid om het namaken van het kankermedicijn Nexavar toe te staan. Op de conferentie in Londen noemde Dekkers dit ‘in wezen diefstal’. “We hebben dit product niet ontwikkeld voor de Indiase markt. We hebben het ontwikkeld voor westerse patiënten die het zich kunnen veroorloven, eerlijk gezegd.” Hulporganisaties waren woedend na de uitspraken van de topman.

1-3-2014 bron: Culture

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
7 jaren geleden

…”Daarnaast speelt het financiële aspect mee.”??

Niet daarnaast, alleen maar om het financiële aspect. Nog nooit ben ik een arts tegengekomen die zijn beroep uitoefende puur en alleen maar om iets voor de mensheid te doen of ‘de mens’ gezond en/of beter te maken. Vroeger was een arts of dokter iemand die, bij wijze van roeping, mensen wilde genezen, ontdekken welke nieuwe middelen hij nodig had of kon vinden om dit te kunnen bewerkstelligen, uitvinden van nieuwe behandelmethodes enzovoort.

Nu zijn er geen artsen meer, geen doktoren, geen farmaceuten, misschien op een handvol na, die zich voelen geroepen het beroep van de ware en oprechte geneeskunde uit te oefenen. De patiënt is allang overleden, het is de poen, de cash, de centen, de doekoe, de flappen en de knikkers die leven en waar het allemaal/alleen maar om draait.

Het is zelfs totaal andersom; men heeft liever dat mensen nog zieker worden, nog meer ellende voelen in hun lijf en leven zodat er nog meer uit de patiënten gokkast kan worden gehaald.

Er is geen interactie meer met de mens, de patiënt, er is in praktisch alle lagen van de verschillende beroepen, welke dan ook, alleen nog maar interactie met G.E.L.D!

Mens word ziek! Is het credo. Het zogenaamde bezorgde van de overheid (die is gekaapt door de elite/maffia/NWO/zionisten) en de gehele gezondheidsINDUSTRIE is totaal fake en nep, want juist deze zijn er op gespitst ons allen zieker dan ziek te maken en aan het lijntje te houden.

Wie niet wenst mee te doen, want het lijkt wel of tegenwoordig iedereen ziek is/moet zijn, die sterft maar. Ook daar is dik aan te verdienen.

Cannabis/hennep is overigens, vooral voor medisch gebruik, waarschijnlijk een heel goed geneesmiddel, maar niet interessant genoeg, tenzij bijv. Monsanto er over toekomt en bepaalde door hen waardeloos gemaakte soorten weet te octrooieren en te distribueren. Dan zal het lopen als de gesmeerde bliksem!

S. J. Bodde
S. J. Bodde
7 jaren geleden

Naar mijn idee zijn er talloze manieren om van kanker te genezen, met deze manier heb ik persoonlijk kennis gemaakt: Mijn chiropractor heeft mensen van kanker genezen. Ik was verbaasd, want het enige wat hij doet is het deblokkeren van het centraal zenuwstelsel, door wervels weer op hun plek te zetten. Elke wervel staat in verbinding met een orgaan of lichaamsdeel. Wanneer een wervel eruit schiet door een val, zware geboorte, erfelijkheid of trauma (emoties springen op rug)komen er een aantal bloedbanen in de knel te zitten. Vergelijk een geblokkeerde bloedbaan met een tuinslang die in een knak ligt. De wervel wordt teruggeduwd en bloed kan weer stromen. Toen ik het boek ‘Een verzwegen verhaal over kanker’ las, kwam ik erachter dat kanker wordt veroorzaakt door gebrek aan zuurstof in de celomgeving. Dit verklaarde voor mij een heleboel, een herstelde bloedtoevoer betekent natuurlijk ook een hersteld zuurstoftoevoer. Het gebrek aan zuurstof in de celomgeving kan ook andere oorzaken hebben, gebrekkige voeding, straling enz. Ik weet niet of dit altijd een oorzaak is van kanker, maar het is het proberen waard voor een ieder. Ziekte is altijd het gevolg van disbalans in het systeem. Dit betekent dat het psychologische aspect, de les van de ziekte, ook belangrijk is. Door de angst voor kanker die voortdurend wordt geactiveerd in de media, worden mensen van hun intuïtie en gezonde verstand verwijderd. Ga zelf op onderzoek uit en laat je niet gek maken.

Netty
Netty
7 jaren geleden

Ook al wordt er bewezen dat kanker is te genezen door cannabis of een ander natuurlijk middel het zal nooit worden toegegeven!Simpel weg omdat de medicijn maffia dit niet tolereert,dan valt er geen grof geld meer te verdienen aan al die zieke mensen,die na al die gore troep uiteindelijk toch zullen overlijden!Ze gaan over lijken!

Kees
Kees
7 jaren geleden

Dat kanker komt door gebrek aan zuurstof en daardoor in de overlevevingsmode gaat klopt niet helemaal.

Longkanker bijvoorbeeld komt voor in een zeer zuurstofrijke omgeving en is nog agressief ook in de meeste gevallen.

vrg kees

pietje
pietje
7 jaren geleden

Jongens en meisjes,
ZE weten allang dat we te genezen zijn maar het draait helaas allemaal om de financieen van de farmaceutische industrie dat is het ! Cannabis verboden waaron ?……. Omdat het geneest zonder hun daT IS HET !!! We zijn allemaal blind !

Maikel
Maikel
7 jaren geleden

Het zou ook fijne zijn als je met zo,n artikel komt, ook ff er bij zet hoe je aan de medicijn komt of zelf maakt.. Ga eens op echte onderzoek of stop met deze informatie!!! Jullie geven mensen hoop… Net zo als een dokter!!!!!

Arielle
Arielle
7 jaren geleden

Wat de zionisten hiermee te maken hebben is me niet duidelijk. Verder ben ik het eens met de mafia/farmaceutische industrie. Cannabisolie geneest de meeste soorten kanker, ms etc. Da’s allang bekend. Rick Simpson wordt er allang voor vervolgd. Zie voor meer gegevens en hoe de olie te maken: http://www.phoenixtears.ca en begin vooral niet aan chemo c.q. bestraling!

Timothy Drake
Timothy Drake
7 jaren geleden

[quote name=”Maikel”]Het zou ook fijne zijn als je met zo,n artikel komt, ook ff er bij zet hoe je aan de medicijn komt of zelf maakt.. Ga eens op echte onderzoek of stop met deze informatie!!! Jullie geven mensen hoop… Net zo als een dokter!!!!![/quote]

Uh, tijdje geleden was hier een filmpje met zo’n gast die het voordeed. Hoop is 1 ding maar de rest zul je echt zelf moeten doen. Vooral omdat het illegaal is. Succes, zoveel stelt het niet voor namelijk.

roeland
roeland
7 jaren geleden

[quote name=”Kees”]Dat kanker komt door gebrek aan zuurstof en daardoor in de overlevevingsmode gaat klopt niet helemaal.

Longkanker bijvoorbeeld komt voor in een zeer zuurstofrijke omgeving en is nog agressief ook in de meeste gevallen.

vrg kees[/quote]

Maar Kees, dat wilt niets zeggen over de cellen die zuurstof tot zich krijgen. Je huid staat ook bloot aan dezelfde zuurstofrijke omgeving, maar daar krijg je ook kanker. Het gaat op cel niveau. Dringt het zuurstof door tot IN de cel. Dat het zuurstof eromheen zit, dat maakt niet uit.

rick
rick
6 jaren geleden

Mijn moeder in-wet werd gediagnosticeerd met borstkanker en zij was op het punt van de dood met kanker van de borst in het laatste stadium, maar ze is nu weer terug leeft en ze is zo gezond nu. Met dank aan Rick Simpson cannabis olie die we bij gekocht: [email protected], de Hennep olie was succesvol gebruikt in het genezen van mijn schoonmoeder borstkanker binnen 3 maanden, zoals vermeld in phoenix traan.

Nogmaals ik wil Rick bedanken voor zijn prachtige Hennepolie we zijn nu blij familie met mijn moeder in-law levend terug, sterk en gezond. kunt u contact opnemen met uw medicatie bij: [email protected]

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x