Gezondheid

Huisarts: “Farmabedrijven duwen patiënten veelvuldig gevaarlijke medicijnen door de strot”

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 72-jarige huisarts Hans van der Linde stelt dat de farmaceutische industrie patiënten veelvuldig gevaarlijke geneesmiddelen door de strot duwt, al dan niet met hulp van omgekochte artsen.

Hij is sceptisch over nieuwe cholesterolverlagers en diabetesmedicijnen en voert met enig succes campagne tegen de griepprik, waarvan het nut volgens hem totaal niet is aangetoond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Maffiapraktijken

Volgens Van der Linde maken farmaceutische bedrijven zich schuldig aan maffiapraktijken en zijn ze verantwoordelijk voor tienduizenden doden per jaar. Mede door toedoen van de huisarts vinden nieuwe, gepatenteerde medicijnen soms moeilijk ingang in Nederland.

In de jaren negentig zag Van der Linde tijdens nascholingscursussen hoe medicijnmakers de huisartsen fêteerden. Farmaceutische bedrijven oefenen grote invloed uit op de keuzes die artsen maken bij het voorschrijven van middelen, zegt hij.

Angstig

“De marketingtechnieken van de farma-industrie zijn heel geraffineerd,” zegt Van der Linde. “Op allerlei slinkse manieren worden huisartsen ertoe gebracht toch maar de nieuwe medicijnen voor te schrijven, of de zwaardere.”

Van der Linde klaagt artsen en hoogleraren geregeld aan omdat ze zich volgens hem voor het karretje van de farmaceutische industrie laten spannen. En dat maakt menig arts en wetenschapper angstig, zo zegt een hoogleraar.

[FD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pjoter
pjoter
8 jaren geleden

Staan twee verpleegsters in een Chemo behandelings kamer, met loodzware looden schorten aan, welke dienen om de verpleegsters te beschermen tegen de chemostraling, want deze is alles vernietegend… en wordt dus toegepast om een doodzieke patient te genezen van kanker! Wanneer worden we wakker?!

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

De farmaceutische industrie is bang voor teleportaties.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
exegese
exegese
8 jaren geleden

Farmaceuten denken dat ze slimmer zijn dan de natuur. Ze imiteren de heilzame natuurlijke stoffen uit de natuur in hun geavanceerde laboratoria om er patent op te kunnen krijgen en liegen de mensheid voor dat zij de wijsheid in pacht hebben en dat dat nou eenmaal duur moet zijn, en dat de werkzame middelen direct uit de natuur te goedkoop en dus kwakzalverij moeten zijn. Elk weldenkend mens weet beter en beseft dat de farmaceuten vijandig zijn naar moeder natuur en dus ook naar ons want wij komen voort uit de natuur. Zo simpel is het en zo simpel zal het altijd blijven. Leef natuurlijk , eet natuurlijk en denk natuurlijk en de hele farmaceutische maffia heeft het nakijken. Kijk een ernstige verwonding of een gebroken ledemaat laat je repareren bij de dokter, het echte genezen echter doe je zelf met behulp van moeder natuur.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x