Buitenland

Verheugde reacties op overwinning Giorgia Meloni: ‘Opdoffer voor bemoeial Von der Leyen’

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Giorgia Meloni van Fratelli d’Italia (Broeders van Italië) is de duidelijke winnaar van de verkiezingen in Italië, tot grote teleurstelling van het establishment.

Meloni wil een rechtse regering vormen. “De Italianen hebben een duidelijke boodschap afgegeven dat zij een rechtse regering onder leiding van Broeders van Italië wensen,” zei ze. Die regering zal zich inzetten voor alle Italianen, met als doel het volk te verenigen, voegde ze toe.

De afgelopen maanden voerde Meloni campagne met het motto ‘God, land en familie’. Daarbij keerde ze zich tegen de lhbti-lobby, woke-ideologie en het geweld van de islam. De talloze migranten die jaarlijks Italië binnenstromen, wil ze gaan tegenhouden. Daarnaast verzet ze zich tegen ‘financiële speculanten’.

Mensen hebben geen idee wat eraan komt

De mainstream media vergelijken haar met Mussolini en noemen haar extreemrechts. “De extreemlinks-nazistische NOS noemt Meloni, leider van het Italiaanse politieke midden, ‘rechts-radicaal’. Stop de financiering van deze uiterst gevaarlijke radicale duivels,” fulmineert Europees Parlementslid Marcel de Graaff.

“Wat een goed nieuws, we hebben straks een eerste vrouwelijke premier van Italië! Of zal het geslacht straks opeens niet zo belangrijk meer zijn voor de reguliere journalist en moeten we onze diepste zorgen uitspreken?” vraagt bioloog Richard Steenvoorden zich af.

Financieel journalist Arno Wellens twittert: “Iedereen is nu bang voor ‘fascisten’ omdat een rechtse dame in Italië heeft gewonnen. Het is wel een logische reactie op economisch mismanagement van de zittende macht. En het wordt nog veel erger – en ‘rechtser’. Mensen hebben geen idee wat eraan komt.”

Hoog tijd dat de EU hiernaar gaat handelen

“Giorgia Meloni is ‘uiterst’ noch ‘extreem’. Italië kent een overwinning voor de democratie, een opdoffer voor bemoeial Von der Leyen, en, na Zweden, een inspiratie voor alle Europese patriotten!” schrijft Barbara Pas, ondervoorzitter van Vlaams Belang.

Europarlementariër Bert-Jan Ruissen (SGP) spreekt van een ‘sterk signaal’ aan de EU. “Zie ook de recente verkiezingen in Zweden: mensen willen minder Brusselse bemoeienis. Hoog tijd dat de EU hiernaar gaat handelen!”

4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
6 maanden geleden

Voor NATO , voor de “green pass” , juich maar niet te vroeg.

https://t.me/ericzegthet/20212

Geen schaap
Geen schaap
6 maanden geleden

Geweldig ! Laat het kaartenhuis wat zich EU noemt, maar in elkaar storten.

voor
voor
6 maanden geleden

HOERA MELONI. HARTELIJK GEFELICITEERD !!!

ALF
ALF
6 maanden geleden

Rechts betekend voor mij
Je gezonde verstand gebruiken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

139
0
We lezen graag je reactie!x