Homepagina » Universum » Aliens kunnen mogelijk hele sterren verplaatsen. Wetenschappers hopen er op deze manier achter te komen of dat al gebeurt
Aliens kunnen mogelijk hele sterren verplaatsen. Wetenschappers kunnen er op deze manier achter komen of dat al gebeurt

Aliens kunnen mogelijk hele sterren verplaatsen. Wetenschappers hopen er op deze manier achter te komen of dat al gebeurt

Aliens kunnen mogelijk sterren verzamelen en opslaan om het voortbestaan van hun beschaving te verzekeren. Dat heeft een wetenschapper gezegd.

Vanwege de uitdijing van het heelal komen sterren steeds verder van elkaar te staan. Daardoor wordt het moeilijker voor hoogontwikkelde beschavingen om er energie uit te halen.

Dan Hooper van het Fermi National Accelerator Laboratory heeft nu een paper geschreven over de manier waarop dergelijke beschavingen het hoofd zullen bieden aan dit probleem.

Energiecentrales

Hij beweert dat beschavingen enorme structuren om die sterren kunnen bouwen en de energie die hiermee wordt opgewekt kunnen gebruiken om ze weer dichter in de buurt van de beschaving te brengen.

Dergelijke megastructuren worden al lange tijd gezien als teken van hoogontwikkelde beschavingen.

Hoewel het moeilijk voor te stellen is wat een buitenaards ras zou doen, is het waarschijnlijk dat ze energiecentrales rond sterren zullen bouwen, aldus Hooper.

Dysonbollen

Die structuren, Dysonbollen genoemd, zijn nog niet ontdekt, maar er wordt wel veel onderzoek naar gedaan.

Elke voldoende geavanceerde beschaving […] zal zich uitbreiden in het universum in een poging zoveel mogelijk sterren veilig te stellen voordat ze onbereikbaar worden, schrijft Hooper.

Gaten

Om ervoor te zorgen ze binnen hun bereik blijven zouden de beschavingen ze dichter bij huis plaatsen, in de hoop dat ze uiteindelijk dichtbij zullen blijven.

Er is volgens Hooper een manier om erachter te komen of dit al gebeurt. We zouden namelijk kunnen zoeken naar sterren die zich vreemd lijken te gedragen of naar ‘gaten’ in sterrenstelsels waar je normaal gesproken een ster zou verwachten.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  Eeuuh…is het niet wat eenvoudiger om een planeet naar een ster te brengen?!

  6 likes
  • King of light schreef:

   Bert S

   Mogelijk gebeurd dat al. Nibiru aka Planet X duikt ook steeds weer op een andere locatie, wat is bevestigd door diverse (amateur) astronomen. Dus wie weet is je stelling meer werkelijkheid dan je zelf zou verwachten.

   1 likes
   • Snelle Planga schreef:

    Ja waar blijft die planeet eigenlijk, is de datum alweer voor de 100ste keer opgeschoven of wachten we nog tot datum 99 verstreken is.

    11 likes
    • King of light schreef:

     Snelle Planga

     Zover ik je info kan geven over Nibiru waar het zich op dit moment bevindt, dat is achter de Zon en dus niet zichtbaar. En zover ik weet en al een tijdje geleden heb aangegeven zal het pas rond 2021/2022 zijn hoogtepunt bereiken. Voor die tijd zal het goed en steeds duidelijker zichtbaar zijn.
     En de sufferd David Meade (politicus) met al zijn voorspellingen (die niet uitkwamen) moet je al helemaal niet geloven. Die is goed de weg kwijt.

     0 likes
  • René van Zalk schreef:

   @Bert S, Je kunt een planeet niet zomaar ff uit z’n comfort zone halen, dat vind jij ook niet leuk 🙂

   6 likes
   • King of light schreef:

    Maar wat als de comfortzone niet meer toereikend is en hogere beschavingen hebben de techniek om daar wat aan te doen. Wat zou jij dan doen Rene van Zalk.

    2 likes
   • helder schreef:

    Dat lijkt mij ook, Rene van Zalk, als de aarde dat zou doen verbranden we hier met z’n allen, dan kookt de tropen.

    1 likes
 • Rikk schreef:

  Broodje Aap. Energie is overal om je heen alleen de mens begrijpt dat nog onvoldoende, hoog ontwikkelde beschavingen hebben echt geen energiecentrales meer nodig….

  23 likes
  • Cas schreef:

   Mooier nog technisch op moleculair niveau bestaan wij alleen maar uit licht.

   Fotonen die tegen electronen aanslaan en vervolgens weer fotonen loslaten..

   0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Deze Extraterrestrials aan het werk kunnen zien, via het tv scherm uit de luie zetel, dat is wat anders dan voetbal en festivals allerhande midden tijdens de verlofperoide

  1 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  ff voor alle duidelijkheid bestaan ze nu wel of niet !?

  Aliens kunnen mogelijk sterren verzamelen….. Dat heeft een wetenschapper gezegd.

  Dergelijke megastructuren worden al lange tijd gezien als teken van hoogontwikkelde beschavingen. EN Die structuren, Dysonbollen genoemd, zijn nog niet ontdekt, maar er wordt wel veel onderzoek naar gedaan.
  niet bestaande dysonbollen stofzuigers 🙂 ja ja maar nog niet ondekt aha we hebben hier met een helder ziende te maken zo’een die de lens van de telescoop heeft gepoetst zeker..

  zie alleen maar een verdienmodel van onze belasting centen thats all folks….

  met de complimenten van,
  :adrianus-johannes.

  3 likes
 • salvar schreef:

  nou als dat waar is (mogelijk) laten ze dan onze planeet maar naar de diepste krochten van het heelal brengen maar, wel zonder de gewone burger.
  prachtig toch als je op zo,n manier van de elite afkomt en dan kunnen ze met elkaar de boel verzieken.

  2 likes
 • Jeff schreef:

  dus de gevestigde gaat onderzoek doen naar iets wat al in alle toonaarden ontkend wordt. lijkt mij dat als je onderzoek gaat doen of dat kan je weet dat er aliens zijn; je gaat pas naar Duitsland als je weet dat het er ligt of zo.

  2 likes
 • Orion schreef:

  Kijk maar eens naar Hoag’s object. Vast artificieel. Een (en als je goed kijkt twee) sterrenstelsels in een ringvorm. Natuurlijk of een miljard jaar spelen?

  0 likes
 • andré schreef:

  De “Goden” zijn almachtig…..? En inderdaad energie is overal zeker boven -273 C (0 Kelvin)

  0 likes
 • Brada schreef:

  Dus straks gaan 2 naburige Alienstammen dezelfde sterren willen hebben voor hun energievoorziening en dan? Komt er een sterrenoorlog tussen hen? Wie het eerst verplaatst, het eerst maalt?

  0 likes
 • marcelleke schreef:

  Een helderziende professor, noem ik dat !

  0 likes
 • marcelleke schreef:

  Het moet toch voldoening geven als we dit gaan weten …

  0 likes
 • x

  Check Also

  objecten

  4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

  Diep in de ruimte is iets vreemds ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >