Homepagina » Het Complot » Pers en propaganda langs de pittoreske kust van Bohemian Grove
George W. Bush op Bohemian Grove

Pers en propaganda langs de pittoreske kust van Bohemian Grove

Rijke en machtige kopstukken voeren druk overleg in Monte Rio in Californië, maar de onderwerpen die worden besproken zijn alleen bekend bij mensen die een uitnodiging hebben gekregen voor de Bohemian Grove.

Langs de pittoreske kustlijn komen daar elk jaar vele topmannen, mediamagnaten en hooggeplaatste politici bijeen om zich af te zonderen van de buitenwereld.

Betogers verzamelen zich net als in voorgaande jaren buiten het terrein van de Bohemian Club om te demonstreren tegen wat volgens hun de afbrokkeling van de democratische samenleving is.

Speelterrein

“Op nog geen kilometer van ons zitten miljonairs, miljardairs, mensen die de wereld regeren, die de centrale banken besturen, die kernwapens hebben gemaakt. Dit is deze zomer hun speelterrein,” zei Dr. Peter Phillips van Project Censored. Hij bracht ooit drie dagen door in Bohemian Grove, maar is nu van mening dat het volk het recht heeft te weten wat er aan de andere kant van het hek gebeurt.

Schrijver en actievoerder Mark Dice heeft zich ook toegelegd op het blootleggen van de diepste geheimen van de Bohemian Grove. “Ze beweren zelf dat er niet over zaken wordt gesproken en dat het slechts een vakantie is voor rijke mannen,” legde hij uit. Dice denkt er zelf anders over.

Oorlogsstoker

Uit de archieven blijkt dat de Amerikaanse oud-presidenten Jimmy Carter en Richard Nixon al eens op de Bohemian Grove aanwezig waren. Dice beschikt over foto’s die mensen als David Brooks van de New York Times, musicus Jimmy Buffett en de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger in verband brengen met de geheimzinnige bijeenkomst.

Een deelnemerslijst uit 2005 laat namen zien van ‘de gemiddelde oorlogsstoker’ zoals hij het noemt. “Dan heb je het over mensen als Richard Pearle, Colin Powell en Paul Wolfowitz,” zei Dice.

Studente Kimberley die meedoet aan het protest zei dat de samenkomst laat zien dat onze samenleving eigenlijk helemaal niet zo democratisch is. “Dit laat zien dat onze rechten zijn weggenomen en dat onze mond wordt gesnoerd. Als je geen geld hebt, heb je ook geen stem,” zei ze.

Reguliere media

Kimberley kan rekenen op bijval van betoger Felipe Messina. “Hier is indertijd het kernwapenprogramma besproken en later ontwikkeld. In de tachtiger jaren was Reagan aanwezig op een bijeenkomst en daarna hadden we plotseling de Reagan-revolutie,” zei Messina.

Veel van de betogers menen dat de aanwezigen op het terrein banden hebben met de reguliere media en dat de waarheid op die manier nooit aan het licht zal komen. Actievoerder Cindy Sheehan noemt de groep ‘de propaganda-arm voor de 1%’ en stelt dat ze enkel het nieuws brengen waar ze zelf beter van worden.

“De grote mediabedrijven zijn de 1%,” valt Messina haar bij. “MSNBC, Fox, CNN zullen zichzelf, het kapitalisme, het wereldrijk en oorlog echt niet in een kwaad daglicht stellen.” De demonstranten willen dat de geheimen van Bohemian Grove worden ontmaskerd zodat iedereen kan zien wat er gaande is. Op een dag, zo zeggen ze, zal dat ook gaan gebeuren.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c
c
9 jaren geleden

Het is eingenlijk zo simpel he ,de machtigen/rijken der aarde willen houden wat ze hebben n.l geld en macht, dus steken ze de koppen bij elkaar en hebben er heel wat voor over misschien wel hun ziel verkocht en de prijs?… mensenlevens o.a via oorlogen.. om het aardse slijk te bemachtigen.

IIS
IIS
9 jaren geleden

Jim Bishop over o.a. belasting, vrijheid en Bohemian Grove….. http://www.youtube.com/watch?v=qK89UuytMpk

John
John
9 jaren geleden

Wie bovenstaand stuk interessant vond zal dit stukje verborgen geschiedenis ook waarderen

http://www.humanresonance.org/veil.html
ook voor de Niburu redaktie het overwegen waard om op de website te publiceren

Grappenmaker
Grappenmaker
9 jaren geleden

Behalve dat er sluwe plannen worden bedacht om de mensheid vrijheden af te pakken gebeuren daar ook vreemde, bizarre en smerige rituelen die velen de wenkbrouwen doen fronsen van verbazing en afschuw. Als dat eens naar buiten zou komen is het direct afgelopen met die idioterie.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

huisarts

Huisarts spreekt zich uit tegen uitsluiting ongeprikten: ‘Nee tegen Great Reset-discriminatie’

De Belgische huisarts Conrad Haelterman spreekt zich ...

schetters

Prof. Schetters: ‘Er klopt iets helemaal niet in dit hele verhaal, dat is heel sterk het gevoel wat ik krijg’

Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters waarschuwt in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x