Homepagina » Buitenland » Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’
marokkaanse
Foto: YouTube/Arif News

Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

Enkele dagen geleden meldden de media dat ziekenhuizen in de Marokkaanse stad Tanger overvol waren door de recente toename in het aantal coronabesmettingen. In het Mohammed VI-ziekenhuis lagen patiënten zelfs op de vloer.

Verschillende Marokkaanse steden zijn onder lockdown geplaatst nadat nieuwe besmettingshaarden waren geconstateerd. Naast Tanger zijn ook Casablanca, Marrakesh en Fez afgegrendeld, aldus de NOS.

Nabestaanden van coronapatiënten die deze week overleden in het Mohammed VI-ziekenhuis beweren nu dat hun dierbaren niet zijn gestorven door corona, maar verwaarlozing, schrijft nieuwswebsite Arif News.

Een dochter van één van de slachtoffers beweert zelfs dat haar vader is overleden als gevolg van de vaccins die de patiënten krijgen. De vrouw riep de internationale media op om de zaak te onderzoeken.

Ze hebben hem vermoord

“Mensen sterven daarbinnen,” zei ze voor de camera van tv-zender Cap24. “Film daar, want dat is de realiteit en niet wat ze je op tv laten zien. Laat iedereen weten dat mijn vader een slachtoffer is. Ze hebben hem vermoord. Alle patiënten sterven hier.”

“Ze testen vaccins op ons,” vervolgde ze. “De internationale media moeten dit vastleggen. Laat iedereen hier naartoe komen. Koning, wij sterven. Tanger lijdt en u doet niets.”

Een tweede vrouw zegt: “Iedereen – letterlijk iedereen – sterft hier omdat er geen medicijn is. Hij had niet eens corona, maar ze hebben vaccins op hem getest.”

Bekijk het filmpje hieronder met Nederlandse ondertiteling:

[Arif News]
4.3 6 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 maanden geleden

dan weet je nu wat hier gebeurt alleen ze zijn hier goed in het verbloemen van.
veel sterkte aan alle mensen die dierbaren verliezen aan de onzin.
mengele is back in town.
zijn re- incarnatie loopt nog vrij rond.
kennen jullie hem hij helhond voornaam bill.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
5 maanden geleden

Als dit waar is, schandalig. Doet me denken aan hoe mijn oom werd vermoord door onderbemanning in de ziekenhuizen en gebrek aan zorg. Hij kreeg blaaskanker door jarenlang met producten van Bayer te werken. Volgens de arts had hij een nieuwe diagnose nodig want aan de oude waren er te weinig punten gekoppeld om te mogen blijven. In België hebben we een grote beul rondlopen en ze heet Maggie de Block. Het monster van Merchtem en de puppet voor big pharma.
Hopelijk worden de Marokkanen snel wakker, ik heb er alle vertrouwen in want ze weten meer over het westen dan Westerlingen. Inshallah, free Palestine.

eindhoven
eindhoven
5 maanden geleden

net als hier in de verzorgingstehuizen.lag de morfine ook al klaar,mischien een overdosis morfine waar ze aan zijn overleden en uitdroging.

Jan
Jan
5 maanden geleden

Ik ben wel benieuwd wat de reden van zijn bezoek (een gezonde patiënt) aan dat ziekenhuis was.

Ron
Ron
5 maanden geleden

LUGANSK, 17 juli (Lugansk Media Center) – Vier Oekraïense servicemedewerkers stierven na COVID-19-vaccinproeven, zei Alexander Mazeikin, persvoorlichter van LPR People’s Militia.
In totaal werden 15 vrijwilligers blootgesteld aan het vaccin en de medicatie die werd geproduceerd door Amerikaanse virologen in de regio Kharkov. Acht van de vrijwilligers werden al snel overgeplaatst naar intensive care-afdelingen, drie kregen ventilatie.
“De IC-afdeling kon ze niet adequaat behandelen omdat de componenten van het vaccin niet bekend waren. Als gevolg hiervan stierven vijf patiënten, waaronder vier Oekraïense militairen.”

H.J.
H.J.
5 maanden geleden

De zin is correct.
Koning! Wij sterven!.
Heeft Nederland niet genoeg aan de Nederlandse problemen.?

Jan van Dam
Jan van Dam
5 maanden geleden

De Bijbel leert dat de mond der leugensprekers gestopt zal worden. Moordenaars en leugenaars zoals Bill Gates en o.a Hugo de Jonge komen er bij God niet doorheen, niemand trouwens. De afrekening komt!

Laten we bidden voor de mensen die het slachtoffer zijn van deze horror!

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Jan van Dam
5 maanden geleden

De bijbel is een prachtig boek waar vele wijsheden in beschreven staan. Toch heb ik liever dat die misdadigers nu door uw god gestraft worden, voor dat ze onomkeerbare schade aan ons toebrengen.

Philip
Philip
Reactie op  Jan van Dam
5 maanden geleden

Wat na het leven gebeurd (dood) is niet belangrijk, wat tijdens het leven gebeurd is wel belangrijk!!!

Alex
Alex
Reactie op  Jan van Dam
5 maanden geleden

One of the core mechanisms used by religion is fear, and boy it does it well!

WLM
WLM
Reactie op  Jan van Dam
5 maanden geleden

Waarom heeft jouw God dit virus gestuurd? Niets hekpt dus bidden ook niet.

Alex
Alex
5 maanden geleden

As I recall, these Muslims all shouted Corona was a punishment from Allah. So they need stop whining! Bunch a sicko’s!

https://www.opindia.com/2020/04/nasik-police-arrest-muslim-man-after-video-of-him-wiping-his-face-with-currency-note-and-saying-coronavirus-is-allahs-punishment-to-you-went-viral-on-social-media/

So is the coronavirus a punishment?

The closest precedent to this question may be when ʿĀishah, the wife of the Prophet, asked him about the plague. He responded, “It is a punishment that Allah sends upon whomever He wills, but Allah has made it a mercy for the believers. Any servant who resides in a land afflicted by plague, remaining patient and hoping for reward from Allah, knowing that nothing will befall him except what Allah has decreed, will be given the reward of a martyr.” Although the coronavirus is not technically the plague, they share in being infectious diseases with painful symptoms that may be fatal. Therefore, it is reasonable to use the Prophet’s explanation about the plague to understand the coronavirus.

https://english.alaraby.co.uk/english/news/2020/3/28/riyadh-arrests-four-over-claims-coronavirus-is-gods-punishment

A Houthi scholar is being criticized after saying that the coronavirus pandemic was a punishment from God on the Western world for forcing women to take off the hijab or head veil, according to a video of a Friday sermon earlier this month.

https://english.alarabiya.net/en/coronavirus/2020/04/16/Coronavirus-punishment-for-West-forcing-women-to-take-off-hijab-Houthi-scholar

Need a laugh, watch this:

https://swarajyamag.com/insta/iraqi-islamic-scholar-who-called-coronavirus-divine-punishment-gets-infected-by-coronavirus

These morons need to be hospitalized, not from Covid-19, but from serious brain damage!

Casper
Casper
5 maanden geleden

“als gevolg van de vaccins die de patiënten krijgen”

Mensen weten toch hoop ik wel dat je een vaccin niet neemt als medicijn, maar als preventie…

jenne
jenne
5 maanden geleden

Hier waar ik woon, zijn veel ouderen gestorven, eenvoudig om dat ze niet behandeld werden, terwijl Pr. Dr. Didier Raoult in zijn kliniek in Marseille wel mensen beter maakte, maar zijn medicijn was in de ban gedaan door de Pharmaseutische Maffia die de regering opdracht gaf dit geneesmiddel te verbieden, duizende oude mensen werden met injecties verdoofd en stierven als honden, er lopen diverse aanklachten bij de justitie tegen het gouvernement, dood door schuld, maar eind van het jaar gaan we weer massaal demonstreren, deze mensen leugenaars en moordenaars moeten weg, een regering met meer patriotiese inslag, die ook de niet Fransen terug dringt en repatrieerd ! die gewoon zich stukken van Frankrijk toe eigenen, maar goed over de 60 duizend doden ieder jaar door fouten door de medice stand en hun helpers begaan !

x

Check Also

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

medicijnagentschap

Noorse medicijnagentschap linkt 13 sterfgevallen aan coronavaccin

Het Noorse medicijnagentschap heeft 13 sterfgevallen gelinkt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x