BuitenlandCorona

Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden meldden de media dat ziekenhuizen in de Marokkaanse stad Tanger overvol waren door de recente toename in het aantal coronabesmettingen. In het Mohammed VI-ziekenhuis lagen patiënten zelfs op de vloer.

Verschillende Marokkaanse steden zijn onder lockdown geplaatst nadat nieuwe besmettingshaarden waren geconstateerd. Naast Tanger zijn ook Casablanca, Marrakesh en Fez afgegrendeld, aldus de NOS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nabestaanden van coronapatiënten die deze week overleden in het Mohammed VI-ziekenhuis beweren nu dat hun dierbaren niet zijn gestorven door corona, maar verwaarlozing, schrijft nieuwswebsite Arif News.

Een dochter van één van de slachtoffers beweert zelfs dat haar vader is overleden als gevolg van de vaccins die de patiënten krijgen. De vrouw riep de internationale media op om de zaak te onderzoeken.

Ze hebben hem vermoord

“Mensen sterven daarbinnen,” zei ze voor de camera van tv-zender Cap24. “Film daar, want dat is de realiteit en niet wat ze je op tv laten zien. Laat iedereen weten dat mijn vader een slachtoffer is. Ze hebben hem vermoord. Alle patiënten sterven hier.”

“Ze testen vaccins op ons,” vervolgde ze. “De internationale media moeten dit vastleggen. Laat iedereen hier naartoe komen. Koning, wij sterven. Tanger lijdt en u doet niets.”

Een tweede vrouw zegt: “Iedereen – letterlijk iedereen – sterft hier omdat er geen medicijn is. Hij had niet eens corona, maar ze hebben vaccins op hem getest.”

Bekijk het filmpje hieronder met Nederlandse ondertiteling:

[Arif News]

4.6 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

dan weet je nu wat hier gebeurt alleen ze zijn hier goed in het verbloemen van.
veel sterkte aan alle mensen die dierbaren verliezen aan de onzin.
mengele is back in town.
zijn re- incarnatie loopt nog vrij rond.
kennen jullie hem hij helhond voornaam bill.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
3 jaren geleden

Als dit waar is, schandalig. Doet me denken aan hoe mijn oom werd vermoord door onderbemanning in de ziekenhuizen en gebrek aan zorg. Hij kreeg blaaskanker door jarenlang met producten van Bayer te werken. Volgens de arts had hij een nieuwe diagnose nodig want aan de oude waren er te weinig punten gekoppeld om te mogen blijven. In België hebben we een grote beul rondlopen en ze heet Maggie de Block. Het monster van Merchtem en de puppet voor big pharma.
Hopelijk worden de Marokkanen snel wakker, ik heb er alle vertrouwen in want ze weten meer over het westen dan Westerlingen. Inshallah, free Palestine.

eindhoven
eindhoven
3 jaren geleden

net als hier in de verzorgingstehuizen.lag de morfine ook al klaar,mischien een overdosis morfine waar ze aan zijn overleden en uitdroging.

Jan
Jan
3 jaren geleden

Ik ben wel benieuwd wat de reden van zijn bezoek (een gezonde patiënt) aan dat ziekenhuis was.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x