Binnenland

Huisarts scherp in open brief: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Realiseert u zich hoezeer de burger lijdt onder het inhumane beleid van deze regering, waarbij MKB en cultuursector verdwijnen? Hoezeer de ‘normale’ zorg achterloopt door de focus op Covid-19? U bent allen politicus en staat voor vrijheid en democratie. U zou het belang van de bevolking voorop moeten stellen,” schrijft huisarts Berber Pieksma in een open brief aan een zestal politici, waaronder Pieter Omtzigt, Wopke Hoekstra en Wybren van Haga.

Pieksma, die meeschreef aan de retraction paper voor de PCR-test, merkt op dat we ’s winters al jaren te maken hebben met het probleem een plek te vinden voor patiënten. “Dit jaar is dat niet anders dan andere jaren. Ook de totale sterfte is dit jaar niet meer dan andere jaren.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ‘ondeugdelijke’ PCR-test, waar alle regeringsbeleid op stoelt, mag volgens de huisarts niet verder leidraad zijn voor de beleidsregels zoals wij die nu kennen. “De statistieken wijzen uit dat de tweede golf een golf van positieve testen is, zonder dat er sprake is van een toename van het aantal patiëntopnames in de ziekenhuizen.”

Door heel Nederland te vaccineren, zouden we 100 overlijdens voorkomen

Pieksma, die al sinds 1986 huisarts is, wijst erop dat er nog nooit een virus is verdwenen. “We moeten ermee leven en dat doen we goed! Hoe meer positieve testen zonder ziekte, des te meer zijn we op weg naar groepsimmuniteit.”

Ze pleit ervoor om de coronamaatregelen onmiddellijk op te heffen. “Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan.”

De huisarts is ook sceptisch over het coronavaccin. Ze heeft becijferd dat we door heel Nederland te vaccineren 100 overlijdens zouden voorkomen van vooral 80-plussers. “En dan hebben we het nog niet over de schade die dit nieuwe mRNA-vaccin kan geven.”

Onnoemlijke schade

Vanwege onze reeds bestaande kruisimmuniteit voor coronavirussen is vaccinatie volstrekt onnodig en geldverspilling, zegt Pieksma, die benadrukt geen anti-vaxxer te zijn.

Ze besluit: “Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan.”

Mensen reageren lovend op de brief. “Hulde aan huisarts Berber Pieksma die zich uitspreekt,” schrijft Simone. Lars Admiraal voegt toe: “Treffende brief aan Omtzigt, Hoekstra, Van Haga, Van der Staaij, Voordewind en Dijkhoff. Een beroep op hun geweten en verantwoordelijkheid voor volgende generaties.”

4.7 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Allang duidelijk dat het niet om een virus gaat. Een agenda met ” prachtige ” milieu doelen. Shell, DSM en Akzo Nobel gaan groen mensen. Ja, dezelfde die het milieu naar de kloten hebben geholpen ,gaan met subsidie van de overheid de groene tour op. Het nieuwe geld verdienen. En eerlijk is eerlijk er valt zo weer veel te verdienen met deze groene tour.

PWM
PWM
3 jaren geleden

Terecht! Aan de andere kant: als je echt corona krijgt, is dat wel degelijk meer dan griep! Dit van nabij meegemaakt, ook als de ziekte overwonnen is nog heel lang restklachten.
Wat betreft groepsimmuniteit; dat was, naast voorkomen van overbelaste zorg, één van de 2 pijlers en doelen van het coronabeleid. Eigenlijk hoor je daar momenteel vrijwel niet meer over. Ben benieuwd naar het percentage daarvan over de hele bevolking.

elisabeth
elisabeth
3 jaren geleden

Dank Berber Pieksma…..voor uw openheid en rechtvaardigheid! Gelukkig weer een eerlyk arts/mens

Edward
Edward
3 jaren geleden

Deze eerlijke en oprechte brief moet naar alle partijen die dit inhumane beleid steunen, dit zijn VVD, CDA, D66, CU, PvdA, GroenLinks, SP, SGP, 50PLUS. En vooral naar Rutte en de Jonge die deze misdaden plegen.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x