Homepagina » Binnenland » Huisarts scherp in open brief: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
huisarts
Foto: Maryland GovPics CC BY 2.0

Huisarts scherp in open brief: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’

“Realiseert u zich hoezeer de burger lijdt onder het inhumane beleid van deze regering, waarbij MKB en cultuursector verdwijnen? Hoezeer de ‘normale’ zorg achterloopt door de focus op Covid-19? U bent allen politicus en staat voor vrijheid en democratie. U zou het belang van de bevolking voorop moeten stellen,” schrijft huisarts Berber Pieksma in een open brief aan een zestal politici, waaronder Pieter Omtzigt, Wopke Hoekstra en Wybren van Haga.

Pieksma, die meeschreef aan de retraction paper voor de PCR-test, merkt op dat we ’s winters al jaren te maken hebben met het probleem een plek te vinden voor patiënten. “Dit jaar is dat niet anders dan andere jaren. Ook de totale sterfte is dit jaar niet meer dan andere jaren.”

De ‘ondeugdelijke’ PCR-test, waar alle regeringsbeleid op stoelt, mag volgens de huisarts niet verder leidraad zijn voor de beleidsregels zoals wij die nu kennen. “De statistieken wijzen uit dat de tweede golf een golf van positieve testen is, zonder dat er sprake is van een toename van het aantal patiëntopnames in de ziekenhuizen.”

Door heel Nederland te vaccineren, zouden we 100 overlijdens voorkomen

Pieksma, die al sinds 1986 huisarts is, wijst erop dat er nog nooit een virus is verdwenen. “We moeten ermee leven en dat doen we goed! Hoe meer positieve testen zonder ziekte, des te meer zijn we op weg naar groepsimmuniteit.”

Ze pleit ervoor om de coronamaatregelen onmiddellijk op te heffen. “Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan.”

De huisarts is ook sceptisch over het coronavaccin. Ze heeft becijferd dat we door heel Nederland te vaccineren 100 overlijdens zouden voorkomen van vooral 80-plussers. “En dan hebben we het nog niet over de schade die dit nieuwe mRNA-vaccin kan geven.”

Onnoemlijke schade

Vanwege onze reeds bestaande kruisimmuniteit voor coronavirussen is vaccinatie volstrekt onnodig en geldverspilling, zegt Pieksma, die benadrukt geen anti-vaxxer te zijn.

Ze besluit: “Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan.”

Mensen reageren lovend op de brief. “Hulde aan huisarts Berber Pieksma die zich uitspreekt,” schrijft Simone. Lars Admiraal voegt toe: “Treffende brief aan Omtzigt, Hoekstra, Van Haga, Van der Staaij, Voordewind en Dijkhoff. Een beroep op hun geweten en verantwoordelijkheid voor volgende generaties.”

4.7 148 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk R
Henk R
1 maand geleden

Allang duidelijk dat het niet om een virus gaat. Een agenda met ” prachtige ” milieu doelen. Shell, DSM en Akzo Nobel gaan groen mensen. Ja, dezelfde die het milieu naar de kloten hebben geholpen ,gaan met subsidie van de overheid de groene tour op. Het nieuwe geld verdienen. En eerlijk is eerlijk er valt zo weer veel te verdienen met deze groene tour.

lammert
lammert
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

hoi henk, met subsidie van de (r)overheid? met belastinggeld van …wijdemensen… bedoel je misschien?
en dan nog iets: een auto roest weg in zoveel jaar. hoe zit het met geld dat we 50 jaar geleden verdienden? heeft dat vanuit logika ook nu nog dezelfde waarde als destijds?

rob
rob
Reactie op  lammert
1 maand geleden

En hoe zit het dan met de waardetoevoeging van de mensheid van de afgelopen 2000 jaar en naar wie gaat die erfenis dan? Zijn dat niet de collaterale gelden?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

Ja duidelijk. De oligarchen en andere monopolykapitalisten hebben er een groot zootje van gemaakt. Maar tegelijkertijd kochten de mensen hun producten waarvan een deel het niks uitmaakte van wat er voor allemaal kapot moest gaan aan natuur.

Maar ook dit is uiteindelijk een en en vraag. De ene had namelijk de andere nodig om vooruit te gaan. Kijk maar om je heen. En dat gaat het om grondstoffen die we allemaal nodig schenen te hebben voor het interieur, waaronder computers, een toetsenbord, make-up, lingerie, auto’s en vliegtuigen om ons sneller te verplaatsen, en noem maar op.

Maar goed, als we die oligarchen en andere monopolykapitalisten nou eens morgen al gingen kielhalen. In welke crisis raken we dan weer terecht? Dan zitten we ogenschijnlijk met een nog groter dilemma dan Corona.

Dus ook hier moeten compromissen worden gesloten. Al staat het natuurlijk wel een beetje cru, dat de grootste vervuilers inmiddels op groen zijn ingesprongen. Het enige wat overblijft is dat er goed gecontroleerd gaat worden dat ze beter bezig zijn dan voorheen. Maar ja, wie controleert dat gedeelte dan weer?

PWM
PWM
1 maand geleden

Terecht! Aan de andere kant: als je echt corona krijgt, is dat wel degelijk meer dan griep! Dit van nabij meegemaakt, ook als de ziekte overwonnen is nog heel lang restklachten.
Wat betreft groepsimmuniteit; dat was, naast voorkomen van overbelaste zorg, één van de 2 pijlers en doelen van het coronabeleid. Eigenlijk hoor je daar momenteel vrijwel niet meer over. Ben benieuwd naar het percentage daarvan over de hele bevolking.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Percentage restklachten is laag. Ken 2 mensen die corona gehad hebben. Beide 80+, één met dubbele comorbiditeit, beide binnen een paar dagen weer op de been.

Markje
Markje
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Zo zie je maar.
En daar heb je geen vacc voor nodig!
kijk liever op zelfzorgcovid19.nl
de site van Rob Elens, huisarts in de Meyel(Brabant).
Hij durf zijn nek uit te steken, Hugo wil zelf niet gevaccineerd worden.
Denk en kijk naar de gevolgen van de vaccin. HCQ is al een geneesmiddel van 60 jaar oud.
Er valt veel te leren maar niet van de NPO/ jinek/etc

Ana
Ana
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Zoals uit veel artikelen duidelijk blijkt, kan dat bij elke andere griep ook zo zijn. Een keer in de zoveel jaar worden mensen soms ernstiger ziek dan dat zijn voorheen werden, ook jonge mensen, ook mensen zonder medische geschiedenis. Dat hangt van veel omstandigheden af die op dat moment actueel zijn. Ook sporters zijn niet altijd gezond en vergen veel van hun lichaam en kunnen onder bepaalde omstandigheden ook zomaar door een griep geveld worden. Het moge duidelijk zijn dat het verschil tussen elke ander griep en deze nihil is, ook al is Mark een andere mening toegedaan. Maar hij moet zijn beleid en vaccins wel kunnen verkopen. Als hij toegeeft dat het allemaal niet zo ernstig is, verliest hij zijn geloofwaardigheid bij het resterende deel van de bevolking en dat mag niet gebeuren vinden ze in Den Haag. Dus houden ze de leugens vol. Ze hebben tenslotte heel veel belastinggeld gestoken in de vaccins en in bedrijven die uiteindelijk failliet gaan, dus lijkt het of ze hun best doen voor het volk. Helaas is het slechts een strategie om alles wat er in China is ook hier te implementeren. Ieder die zich inleest zal dit kunnen beamen.

Ertje
Ertje
Reactie op  Ana
1 maand geleden

kunt u bewijs tonen van artikelen waar in staat dat griep ook ernstige gevolgen kan hebben?

Sjaak
Sjaak
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Zoek maar naar griepgolf 2018.
Die eiste meer doden dan dit sars-cov-2 virus in de tweede golf.
Zelfs de eerste golf was kwa oversterfte niet bijster heftig als je bedenkt dat het merendeel 80+ was en daar door vergrijzing heel veel van zijn. (En nog meer de komende jaren)
Plus dat je met 80 jaar, hoe jammer het misschien ook is, aan al het mooie misschien een keer een einde komt.
De groep tot 65 jaar was nog nooit zo gezond als afgelopen paar maanden kwa oversterfte.
We noteerde vlak voor het gezeik zelfs het laagste getal *ooit* kwa oversterfte.

Ana
Ana
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Die zijn er genoeg, gisteren nog een verzamelblad gezien met tientallen titels van krantenartikelen van de afgelopen 10 jaar met exact dezelfde titels als dit jaar. Ook reacties van mensen zelf op deze of andere sites. ( 2014-15 ) schijnt extreem jaar te zijn geweest.

N v
N v
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Griep is wereldwijd een killervirus in 2017/2018 9500 doden in Nederland vooral voor ouderen en zwakkeren is een flinke griep erg gevaarlijk. Zie RIVM griep uitgelegd.vandaar ook een griepprik omdat het niet onschuldig is voor ouderen en zieken

G van peet
G van peet
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Ik ken twee mensen die na griep suikerziekte hadden. Een leven lang spuiten. En oud word je er niet mee. De echte griep heb ik twee, driemaal gehad. En dat is levensbedreigend. Vijf dagen hoge koorts. Corona…drie dagen voor de meesten. Een oom van me,80+, positief, maar niet ziek!
Kom dus niet met onzin..

Geepie
Geepie
Reactie op  Ana
1 maand geleden

Tuurlijk Mark gooit het hele land plat, laat de staatsschuld oplopen met tientallen miljarden omdat er niks aan de hand is. Denk even na mensen! een VVD minister die een staatsschuld laat oplopen en zijn eigen achterban ondernemers in de problemen brengt vlak voor de verkiezingen. Denk je nu echt dat hij dat zou doen als het onzin was?

Mijn partner werkt in de zorg en zit op een corona afdeling. Hij heeft al heel veel mensen met angst in hun ogen, happend naar adem zien sterven. Daarvan heeft hij regelmatig nachtmerries. Hij nodigt jullie van harte uit om zijn diensten over te nemen.

Jullie weten niet waar je het over hebt als je zegt dat dit een normaal griepje is. Dat is het niet! Natuurlijk de meerderheid 80% heeft milde klachten. 20% heeft ernstig tot zeer ernstige klachten. De ziekenhuizen liggen overvol. Geloof dat nu eens!

Je kunt niet stellen dat ik ken 2 mensen van 80 die erdoorheen lopen en geen klachten hebben. Ik kan daar 6 mensen tegenover zetten inclusief iemand van 50 die eraan overleden zijn. En nee dit waren niet alleen mensen met onderliggende klachten, maar ook kerngezonde mensen. Die man van 50 liep marathons was nooit ziek.

Het is een serieus virus die als we niks doen ervoor gaat zorgen dat de ziekenhuizen overvol lopen en er triage plaats moet gaan vinden (wat overigens al gebeurd bij oudere demente personen die halen het ziekenhuis niet eens) Triage is keuzes maken tussen wie je behandeld en niet.

Dus we doen niks we gooien alles open. Vervolgens stromen de ziekenhuizen vol (kijk naar Amerika) en jij als jonge fitte persoon krijgt een ongeluk en moet geopereerd worden. Dan is er geen plek voor je.
Dat wil deze regering juist voorkomen en daar heb ik diep respect voor.

Ik hoop voor mijn partner dat iedereen zich laat vaccineren zodat ook hij weer tot rust komt. Hij is oververmoeid.

Sjaak
Sjaak
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Sorry hoor, maar als je als automonteur staat te janken bij elk autowrak dan moet je toch eens kijken of je het juiste beroep hebt gekozen.

Allemaal heel kut, maar als de begrafenis ondernemer geen schep in de grond krijgt omdat hij een probleem met dode mensen heeft, dan moet er iemand anders graven.

Klinkt misschien hard maar ik bedoel het goed.

Carolina
Carolina
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Oververmoeid ?
Dat zijn die mensen, die dubbele dagen moeten werken, voor half geld.
De buitenlandse seizoenarbeiders,
die voor ons goedkope eten zorgen

Burger
Burger
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

En weet uw partner ook of deze naar adem snakkende patiënten met antibiotica behandeld worden? Omdat er bij welk virus dan ook een bacteriële longinfectie kan komen kijken, maar dan moet deze wel behandeld worden. Krijgen de patiënten op de IC nu wel de juiste behandeling of moeten deze opgeofferd worden voor de agenda?

Ana
Ana
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Zoek maar eens op de agenda 2030, World Economic Forum of plan 201 of de pagina van de EU dan weet je wat de bedoeling is van deze plandemie. Lees alle voorgaande artikelen van deze website en de reacties. Jarenlang bezuinigd op de zorg en net als in 2009 is iedereen aan het vaccin ( Mexicaanse griep) is het doel alleen nu verplicht. Lees je in.
Ps, na het doormaken van zowel de Spaanse Burgeroorlog 1936-39 en de 2e wereld oorlog heb ik een leeftijd bereikt dat ik niet meer hoef te werken dus een dienst overnemen zit er niet in. Echter de jaren politieke en levenservaring in beide landen maakt dat ik waarschijnlijk iets beter op de hoogte ben. Vergeet nooit dat het belangrijk is wat ze niet zeggen dan wat ze wel zeggen!!

Johan
Johan
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

hallo Geepie, ontwaak is uit je dromen en aanvaard de realiteit.

Marie1
Marie1
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Uit welke cijfers blijkt dat de ziekenhuizen ´overvol´ zouden liggen? Enne..er zijn een paar honderd ziekenhuizen in NL.

Marie1
Marie1
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

En hoezo diep respect voor deze regering? Hoeveel slachtoffers denk je dat er zullen komen door deze maatregelen? Uitgestelde medische hulp bij andere ziektes, eenzaamheid, zorgen, economische problemen etc. Corona wordt als een heilige koe behandeld waarvoor alles moet wijken zonder dat dit op een degelijke onderbouwing stoelt. Er zijn in de geschiedenis ziektes geweest met een veel ernstiger beloop. Zou je je kunnen voorstellen dat er ook andere redenen zouden kunnen zijn voor deze ´lockdown´ (met alle respect voor diegenen die dit jaar hard zijn getroffen door het Corona/griepvirus..)

Judy
Judy
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Ik denk juist dat het tegengestelde waar is, je partner zou het nog wel eens veel drukker kunnen krijgen als mensen zich massaal laten vaccineren. 1. Al eens gehoord van vaccinatieschade? Er zijn wereldwijd al vele miljoenen betaald aan schadeclaims vacinatieschadeslachtoffers. Men heeft liever niet dat de massa dit weet.
2. Al eens gehoord dat gevaccineerden ongevaccineerden kunnen infecteren? Dat is mij overkomen met kinkhoest.
3. Al gehoord dat dit coronavaccin afwijkt van alle eerdere vaccins ivm nieuwe RNA techniek?
4. Al gehoord dat de vaccinfabricanten hebben bewerkstelligd dat zij niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade voortvloeiend uit vaccinatie?
Dat zou een willekeurige andere fabrikant eens moeten proberen !
….5…..6….7…..8….9……. 10….etc.

Jan H
Jan H
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Heb ook van zeer nabij meegemaakt in maart, dat mensen erg ziek werden en volgens hun ook heftiger dan de doorsnee griep. Dus ja, er is zeker iets dat mensen flink ziek heeft gemaakt. Maar vervolgens zijn ook allerlei goede behandelmethodes door de overheid in de ban gedaan en behandeld als kwakzalverij. In het ziekenhuis aan de beademing tot de dood er op volgde in veel gevallen. Terwijl sommige huisartsen direct al goede methodes hadden ontdekt, waar bij je in een vroeg stadium al kunt genezen zonder in het ziekenhuis te komen. Dan ontlast je de zorg al bij de voordeur.

Dus zet gewoon in om te voorkomen dat mensen in het ziekenhuis belanden met Covid en schrijf direct de juiste middelen voor bij eerste symptomen. Laat ze daar een drive-in voor maken. Gratis anti-covid thuiszorg pakket. Niet testen en weer wachten, waardoor echt besmette mensen nog weer zieker kunnen worden. Direct juiste actie ondernemen.

Dan heb je die hele lockdown, 1,5 meter en mondkapje toestanden niet meer nodig en bereik je ook snel groepsimmuniteit. En veel veiliger dan een vaccin. Als we in dat traject blijven komt de een na andere covid variant voorbij komende jaren, net zolang tot je die prik hebt gehaald. De media als propaganda kanaal van de overheid kan niet wachten om dat soort berichten te verkondigen en ons leven zuur te maken.

Carolina
Carolina
Reactie op  Jan H
1 maand geleden

Toch knap van Jort Kelder, het maatje van Mark Rutte om zich zo uit te laten.
Ben benieuwd, of hij nog bij NPO1 te zien zal zijn.
Want als je niet meehuilt met de wolven, is het over en uit

Johan
Johan
Reactie op  Carolina
1 maand geleden

Ja, top van Jort. Dit zouden meer lieden binnen de media moeten doen. Oogkleppen af , blik vooruit en links,rechts,achterom durven waarnemen. en dan pas met een oprechte visie komen.

deze
deze
Reactie op  Jan H
1 maand geleden

5 GGGGGGGGGGGGGGGGG

Dubito
Dubito
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Bekende misvatting: griep (influenza) is niet zomaar een ‘griepje'(waarmee meestal een rhino-infectie wordt bedoeld: verkoudheid (nee, nog steeds na al die eeuwen geen vaccin tegen, muteert razendsnel) maar een soms zware infectie, die dodelijk kan zijn voor mensen met een verzwakte weerstand (ouderen vooral), vaak vanwege de longontsteking(en). De symptomen van ‘echte corona’ (Sars-variant) zijn vrijwel exact dezelfde als van een forse griep (dus compleet met uitvallen van reuk en smaak, weet ik uit eigen griepervaring van ongeveer 10 jaar geleden) en langdurige restklachten – dus ook e.v. schade aan longen en hart en vermoeidheid die maanden kan aanhouden (zie gegevens WHO). Het onderscheid tussen een stevige influenza en ‘corona’ is dus kunstmatig: ‘corona’ was een forse (seizoens)griepuitbraak die zich langs de normale griepcurve ontwikkelde (was over in mei j.l.).
Dat vaststellend is dus de ‘coronacrisis’ een enorme kunstmatige hype, gebaseerd op griep. De influenza van 2018 was zwaarder en maakte meer slachtoffers, compleet met patiënten-tsunami’s, overvolle i.c.’s en uitgeput zorgpersoneel (zie de krantenkoppen uit die tijd). Enig verschil: de WHO riep hem niet uit tot pandemie (A-klasse) met bijbehorende lockdowns, want dat kwam toen even nog niet goed uit, we zaten nog middenin de klimaathysterie. En we hadden nog geen corrupte Tedros. ‘Corona’ is door de WHO al lang terug geschaald naar, inderdaad, een forse griep.
Maar ja, De corrupte Rutte heeft zich verplicht het Plan in Nederland uit te voeren, dus die blijft gewoon doorzemelen over de vreselijke pandemie en de ‘besmettingen’ met dat virus dat we er maar niet onder krijgen. De ‘derde golf’ is niets anders dan de seizoensgriep van dit jaar…..

Matt
Matt
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Heb je ook onderzocht wat de rol van de griepspuit hierin speelt?
In 2018 zijn 60% van de ouderen overleden als gevolg van dat vaccin dat, naar later bleek “vervuild” was maar dat mocht absoluut niet in de journaals vermeld worden.
En een vaccin ZONDER bijwerkingen BESTAAT NIET!

rrr
rrr
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Nooit een zware griep meegemaakt ?. De diagnostiek is dermate slecht vooral door de gebruikte PCR-testen dat niet te zeggen is dat het om een zware griep gaat dan wel een nieuwe- (?) corona(?)virus de boosdoener is. Tot op heden is het bestaan van het virus nog steeds niet aangetoond en is iedere document dat het virus zou aantonen (o.a, CDC) teruggetrokken.

mee 2
mee 2
Reactie op  PWM
1 maand geleden

welke overbelaste zorg? zorg is al jaren overbelast maar dat mag niet gezegd worden he

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  PWM
1 maand geleden

Waarom heet de regering de afgelopen maanden niet keihard gewerkt aan meer ziekenhuis bedden ???
In tegen deel de nood zieken huizen zijn al maanden geleden weer gesloopt !!
Anders komt de IC nooit vol, en geloven de mensen hun leugens niet meer

Markje
Markje
Reactie op  PWM
1 maand geleden

16 febr 2016 een rechter in Duitsland heeft geoordeeld dat een virus wetenschappelijk niet is aangetoond.
A) een virus moet wetenschappelijk aangetoond kunnen worden
B) hiervan dient een foto’s van het gelokaliseerde virus te worden genomen.
sinds 80 jaar is dit nog niet gelukt.
Corona is een naam, en kijk een hoeveel soorten virussen in JOUW lichaam zitten.
P.s zonder kan jij niet leven.
Zo ook de wereld, zit hiermee vol van, en de mens en dier leven in een soort symbiose hiermee.
Als je iets niet begrijp, onderzoek dit!!.
dat is wetenschap.
En laat hierbij gevoelens buiten.

elisabeth
elisabeth
1 maand geleden

Dank Berber Pieksma…..voor uw openheid en rechtvaardigheid! Gelukkig weer een eerlyk arts/mens

Edward
Edward
1 maand geleden

Deze eerlijke en oprechte brief moet naar alle partijen die dit inhumane beleid steunen, dit zijn VVD, CDA, D66, CU, PvdA, GroenLinks, SP, SGP, 50PLUS. En vooral naar Rutte en de Jonge die deze misdaden plegen.

Chantal
Chantal
1 maand geleden

Helemaal mee eens. In april lagen 1250 mensen op de ic nu ongeveer 520 dat is minder dan de helft.

In april werd geroepen ic vol ic!

Heel de tijd wordt nu geroepen besmettingen besmettingen. De aandacht is verlegd.
Waarom wordt er gewisseld? De visie lag toch op de ic capaciteit.

Om het vaccin erdoor te duwen?
Het lijkt inderdaad dat er iets niet klopt want om alle deze maatregelen te doen terwijl er op de ic minder patiënten zijn dan in april is toch vreemd.

Ertje
Ertje
Reactie op  Chantal
1 maand geleden

dat de besmettingen oplopen roepen ze inderdaad om tijd te winnen voor een geldende reden om te vaccineren

Voor de AIVD: Don Roemer
Voor de AIVD: Don Roemer
1 maand geleden

Vind het wel een goede brief, maar ik geloof dat de belangrijkste politici (oa Peppi en Kokki en Führer Grapperhaus) de brief niet ontvangen hebben. Bovendien is Van Haga de enige die het volgens mij wél snapt en ook de enige die kritische vragen stelt in de Kamer. Ik zou de brief nogmaals versturen, maar klik dan nog wat meer adressen aan in de CC.

Berber Pieksma
Berber Pieksma
Reactie op  Voor de AIVD: Don Roemer
1 maand geleden

Ook aangetekend per post verstuurd 😉

Caat
Caat
1 maand geleden

Wat is zij toch een geweldige dappere vrouw!

Elise
Elise
1 maand geleden

Een mens kan nooit heersen over de natuur. Wij blijven altijd ondergeschikt aan de natuur. Dus controle maatregelingen, technologie etc heeft geen enkele zin. Sterker nog, je maakt nu iedereen zwakker(het is niet natuurlijk/de maatregelingen) en daarom kunnen virussen, andere ziektes etc ons juist te pakken krijgen. Krijg je ook onderbezetting door in de zorg. Dus daar moet je het gaan oplossen.(basis)
We moeten dus juist uit deze cirkel van zelfvernietiging.
Daarnaast worden mensenlevens kapot gemaakt, omdat er bedrijven, banen etc verloren gaan.
En dat voor 10.000 doden.(Ned) Terwijl er ziektes bestaan, die veel meer slachtoffers geven.(Ned) Dus die verhouding klopt al niet.
Hoe je het wendt of keert: wij zijn niet goed bezig!(even los gezien van de gestuurde agenda).

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Elise
1 maand geleden

Vergeet vooral niet die 10 000 te verdelen over 2 seizoenen. In week 40 hoor je opnieuw te gaan tellen

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Elise
1 maand geleden

” daarom kunnen virussen, andere ziektes etc ons juist te pakken krijgen”
Virussen “krijgen ons niet te pakken”
De cellen in ons lichaam maken ze zelf aan!
Het is een “schoonmaakmechanisme” van ons lichaam.
Ooit opgevallen dat er zelden of nooit wordt gesproken over WAAR deze virussen ontstaan?
De rede daarvoor is dat, ook specialisten, zijn opgeleid volgens de frauduleuze “germ theorie” van Louis Pasteur.
Let maar op, zodra men “geneesmiddelen” neemt of een vaccin, zal het lichaam trachten de gifstoffen hierin zo snel mogelijk proberen af te voeren.
Deze hyper activiteit zorgt voor een temperatuur verhoging.
Artsen zullen dan beweren dat de patiënt een virus heeft opgelopen, terwijl die patiënt zelf de producent is van dat afval product.

Geepie
Geepie
Reactie op  Elise
1 maand geleden

We zijn juist aan het overleven als soort. Overigens als we niks doen ligt het hele ziekenhuis vol en kan jij als sterker iemand niet meer geholpen worden wanneer je een been breekt of erger als je een auto ongeluk krijgt. Wil je dat dan?

En los daarvan. Vind je het niet een beetje egoïstisch t.o.v oudere mensen die graag nog wat jaren willen leven. En wat dacht je van het zorgpersoneel die over de kling jagen? Lekker met zn allen kerstvieren en feesten terwijl je medemens alle verlofdagen kan inleveren om zieke mensen te helpen.

Maar goed ik stel het volgende voor. Jij mag bij de ingang van het ziekenhuis gaan bepalen wie niet geholpen wordt en wie wel. Sterkte!

Elise
Elise
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Ben al ziek. Een ziekte, waarvan jaarlijks zo’n 600000/270 per dag mensen aan sterven. Wil graag nog effe normaal leven/zonder luier op mijn mond. En graag nog wat leuke dingen doen. Dan erbij, offer ik mezelf liever op, zodat kinderen en jongeren een normaal leven kunnen leven/opbouwen.
Ben veel in het ziekenhuis geweest, nou die chaos/onderbezetting is al jaren. Veel fouten worden er gemaakt en wil graag zien dat er meer geld komt voor het gewone personeel. Als er geld is voor vaccins en testen, dan kan dat ook. Deze corona maakt gewoon minder slachtoffers, dan werd verteld. Het is geen Ebola, het is een seizoenziekte. Zo’n 99% overleeft deze ziekte. En dus moet die flauwekul nu maar eens afgelopen zijn.
Dan erbij, wil niet eens meer naar het ziekenhuis. Ik heb besloten dat de ziekte mij mag komen halen. Ben zelfs al gestopt met de medicatie.
Ik behoor dus al tot die groep.
Fijne dag verder, misschien wat meer praten met mensen die ziek zijn. Er zijn er meer die er zo over denken. Ben echt niet de enigste.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Eén en al drogredenen meneer, met wat valse dilemma’s en emotionele chantage. Standaard trollengedrag.

Marie1
Marie1
Reactie op  Geepie
1 maand geleden

Geepie, ik ken nu al mensen die juist vanwege de overdreven aandacht voor Corona niet de juiste medische hulp kregen en nu hun leven lang half invalide zijn wegens niet adequaat ingrijpen na een botbreuk..

Els
Els
1 maand geleden

Helemaal eens met deze brief! Ik onderschrijf hem als huisarts helemaal. En gisteren is het Linkedin account van mijn collega Pieksma verwijderd! Hierom?!!!
Nederland wordt inmiddels geregeerd door het OMT. En het OMT baseert zich NIET op wetenschap. Marion Koopmans heeft de Drostenpaper ondertekend. Op deze paper is het testbeleid gebaseerd.
Dit kabinet pleegt misdaden tegen haar burgers. Het gaat niet om de volksgezondheid. Dit kabinet vernielt onze samenleving. Stop hiermee!!!

rrr
rrr
Reactie op  Els
1 maand geleden

Ik heb door de extreme censuur van linkedin inmiddels uit eigen beweging ook mijn linkedin-account gesloten

G van peet
G van peet
Reactie op  rrr
1 maand geleden

LinkedIn gebruik ik alleen maar om te zien wat mijn oud leerlingen doen. Al die andere onzin neem ik maar op de koop toe. Maar inderdaad..groen en klimaat onzin , verkeerde politiek zit er ook in. Heb geen Facebook, Twitter, enz. Al helemaal onzinnig.

Revolutie
Revolutie
1 maand geleden

Dit is de zoveelste poging om de regering op andere gedachte te brengen, maar ik vrees dat ook deze poging zonder enig blijvend en effectief resultaat zal blijven.
De Nederlandse regering is een van de uitvoerende organen van een groep opdrachtgevers en zij dienen een plan te volgen (plan 2030-2050) VN-WEF-Bilderbergroep-EU) waarvoor deze plandemie is uitgezet en inmiddels al veel over gepubliceerd is.
Dat plan bestaat al jaren en nu is het moment aangebroken om dit stap voor stap te implementeren terwijl iedereen zich druk maakt over het virus, dat slechts een rookgordijn is. Niemand zal de “elite groep” daar vanaf brengen, tenzij dat er genoeg tegenstanders zijn die daadwerkelijk deze politieke trekpoppen en hun opdrachtgevers weten aan te pakken . Dat moet dan massaal en wereldwijd, want ze zijn in heel veel organisaties verweven, daarom is de kans van slagen zeer klein tot nihil. Er zijn teveel mensen in te veel organisaties die hier actief op allerlei fronten mee bezig zijn en die hierin mee blijven doen omdat zij hier allemaal voordeel aan ondervinden, nu op korte termijn of op lange termijn (internationale baantjes carrousel) of al veel macht bezitten en nooit daden nooit hoeven te verantwoorden. Kortom, een goede poging van deze arts, maar het bereikt te weinig mensen, maakt, net als alle andere pogingen geen indruk op de politiek of het OMT en zij leggen dit ook naast zich neer. Enkel en alleen omdat andere belangen, voorop gesteld worden.

x

Check Also

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

who

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

79
0
We lezen graag je reactie!x