Binnenland

Huisarts uit Heerlen adviseert patiënten geen prik te halen: ‘Ik zie ook mensen met dubbele vaccinatie die ziek worden’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nut en de noodzaak van de coronaprikken zijn discutabel. Ook kunnen ze schadelijk zijn. Dat zegt huisarts Willem van der Plas van Medisch Centrum Bekkerweg in Heerlen. Hij plaatst kanttekeningen bij de vaccins. “In mijn praktijk zie ik ook mensen met dubbele vaccinatie die ziek worden,” zegt hij tegen De Limburger.

De huisarts adviseert patiënten zich niet te laten vaccineren, schrijft de krant. “Je hebt maar één lichaam,” stelt Van der Plas.

Op de website van het medisch centrum is uitgebreide documentatie te vinden over de coronavaccinaties. Zo schrijft de huisarts dat de fabrikanten niet hebben onderzocht of de vaccins ziekenhuisopnames en sterfte kunnen voorkomen. “Daarvoor was de onderzoekspopulatie te klein en de duur van de studie te kort.”

Geen garantie dat ze ook veilig zijn

“In de onderzoeken is het begrip effectiviteit (ook wel genoemd relatieve risicoreductie) gebaseerd op het aantal in het laboratorium bevestigde corona-infecties. Hierbij wordt het risico in de gevaccineerde groep vergeleken met dat van de controlegroep door de onderlinge verhouding uit te rekenen,” schrijft hij verder.

“Bij de absolute risicoreductie daarentegen wordt niet gekeken naar de onderliggende verhouding, maar naar het verschil in risico tussen beide groepen. Een doorsnee deelnemer van de vaccinatiegroep had pakweg één procent minder kans om met corona besmet te raken,” legt hij uit.

“Dat de officiële instanties in Europa de vaccins voorlopig hebben goedgekeurd, is nog geen garantie dat ze ook veilig zijn,” stelt de huisarts. “Deze vaccins bevinden zich nog in een onderzoeksfase, die pas over enkele jaren zal zijn afgerond.”

Vrijwel niets bekend

“Aangezien het onduidelijk is wat de effecten op lange termijn zullen zijn, kan niemand betrouwbare uitspraken over de veiligheid van de vaccins doen. Over eventuele schadelijke effecten op ongeboren kinderen is vrijwel niets bekend. Bij mensen is daarmee geen ervaring en proeven bij dieren zijn niet gedaan of niet afgerond.”

“In experimenten met proefdieren die tegen het verwante SARS-CoV-1-virus waren gevaccineerd, trad bij (her)besmetting met het virus een overreactie van het immuunsysteem op, die orgaanschade tot gevolg had,” waarschuwt hij.

4.7 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koos
Koos
1 jaar geleden

Hier zal hugotje de snuivert wel op reageren, via de gezondheid inspectie , waarheid is verboden.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hoe meer van die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazis die Hersendode Gevaccineerde Collaborateurs nemen…Hoe eerder ze zullen Sterven…want met elke Booster-Vaxxi-Nazi neemt de Hoeveelheid Nano-Bloedklonters exponentieel toe…met als gevolg Hartaanvallen & Herseninfarcten…Meer Grafeenoxide wat je Lichaam & Organen vernietigt….kortom Booster-Vaxxi-Nazis betekenen gewoon een snellere Dood….

Eric
Eric
1 jaar geleden

Rotzooi is het. Heb niemand in kennis en vrienden of familiekring die gestorven zijn aan corona. Heb wel in familie en kennissen kring 3 overlijdens die te betreuren zijn direct na vaccinatie. 1 nicht plus haar man ( beide 2 vaccinatie s gehad) nu corona. Zijn bij ons op bezoek geweest. Ik me voor de zekerheid laten testen, geen corona. Gevraagd aan g g d hoe dat kan, want we worden zo in angst gehouden. Zij zeggen is zwaar overdreven… en nu jij…

Chris #001
Chris #001
1 jaar geleden

Tja, dit zeiden onafhankelijke specialisten ook al voor dat het vaccinatieprogramma van start ging.

Eigenlijk een beetje oud nieuws. Misschien dat het nog een maal wordt opgepakt door de MSM.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x