Homepagina » Gezondheid » Officier van justitie: “Vaccins veroorzaken autisme”
Officier van justitie: "Vaccins veroorzaken autisme"

Officier van justitie: “Vaccins veroorzaken autisme”

De Amerikaanse officier van justitie Nico LaHood heeft gezegd dat vaccins autisme veroorzaken. LaHood, vader van een zoon met autisme, deed deze uitspraak in de documentaire Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe.

In het fragment presenteert LaHood zich als de officier van justitie, om vervolgens te zeggen dat vaccins autisme veroorzaken. Toen zijn zoon werd ingeënt merkte LaHood dat de jongen veranderde. “We hadden opeens een ander kind,” zei hij.

Geen politiek correcte mening

“Mensen hebben het recht om hun mening te geven,” aldus LaHood. “Ik weet dat dit geen politiek correcte mening is. Zowel president Obama als gouverneur Rick Perry hebben kindervaccinaties openlijk gesteund, dus ik heb hetzelfde recht om me ertegen uit te spreken.”

Rechter Nelson Wolff, die een trailer van de film heeft gezien, is het met LaHood eens. “Hij is een geweldige vader. Hij is bezorgd omdat hij een zoon met autisme heeft. Ik heb een neef met autisme en weet hoe dat is,” zei de rechter.

Zelf onderzoek doen

De gezondheidsinstanties zijn van mening dat alle kinderen gevaccineerd moeten worden en dat vaccinaties veilig en effectief zijn.

LaHood roept ouders op om zich te laten informeren over deze kwestie. “Laat ouders zelf de keuze maken nadat ze onderzoek hebben gedaan,” zei hij.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[KSAT]


Vond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Laat me je vertellen, dat betrokken en slimme ouders vaak meer weten dan al die zg experts, die aan handen en voeten gebonden zijn aan subsidies en toelages.
  Die ouders willen alleen het beste voor hun kind en hebben niets te verliezen, dat in tegenstelling tot de werenschappers.
  Hebben we daar al niet voorbeelden genoeg van?

  12 likes
  • We hebben genoeg experts gehad die op basis van redeneren en gezond verstand uitspraken deden die niet op harde cijfers of N=1 waren gebaseerd.
   Zo werd ooit aanbevolen een baby op de buik te laten slapen met desastreuze gevolgen, 2000 extra doden in NL alleen al.
   En leken-ouders met hun emotionele N=1 zijn nog veel slechter dan experts zonder cijfers.

   3 likes
  • Iemand die zijn “expertise” baseert op een anekdote en wat ie leest op het internet, maar dit alles niet kan kaderen in een bredere kennis, dat is geen expert! Ouders zijn geen experten. Ze zijn naïef als ze denken het wel te zijn!

   3 likes
 2. Jawel , zelfs bepaalde medicijnen zijn zeer verdacht statines en ALS bijvoorbeeld , spierweefsel word namelijk behoorlijk afgebroken door deze rotzooi een ander woord heb ik er niet voor . Dat vaccin tegen baarmoederhals kanker ook rotzooi . We worden vergiftigt waar we bijzijn .

  9 likes
  • hwth: jij hebt duidelijk een opini. Maar is het ook een onderbouwde opinie, of enkel vooroordelen? Baseer jij je op kennis van zaken, of enkel op wat je op het internet leest? Je moet niet alles geloven wat je op het internet leest! 🙂

   4 likes
 3. En sinds wanneer is een “officier van justitie” een expert in autisme of in vaccinatie? Omdat je zoon autisme heeft, betekent nog niet dat je daar een expert in bent.

  De echte experten zeggen allemaal dat vaccinaties NIET de oorzaak is van autisme. En dat is niet iets dat ze zomaar uit hun duim zuigen. Dat is iets dat gebaseerd is op heel wat uitgebreid onderzoek. Wil je dat ik de weblinks naar zo’n studies opgeef? (en ga je dan begrijpen wat er staat?)

  Voor wat betreft die “documentaire” “ Vaxxed”. Dat is eigenlijk gewoon een propagande-video van de antivaccinatie lobby. Ze selecteerden “experten” die in realiteit geen onderzoek deden over dit onderwerp, maar heel selectief data misinterpreteren of onbewezen hypotheses formuleren. Dat is geen medische wetenschap – dat is gewoon propaganda.

  7 likes
  • Iedereen die een autistisch kind heeft mag zich automatisch expert noemen. “Eigen ervaring” heet die anekdote of “een moeder voelt dat”.
   Bij gebrek aan echte experts moet de antivaccinatiebeweging terugvallen op mensen die een stukje autoriteit uitstralen, dus in dit geval een officier van justitie. Maar morgen is diezelfde officier van justitie onderdeel van de kwaadaardige overheid die ons vanwege cannabisgebruik in het gevang probeert te krijgen. Maar vandaag hebben we het daar niet over.

   2 likes
   • Frans: ik hoop dat je dat ironisch bedoelt, dat elke ouder van een autistisch kind zich expert mag noemen.
    Iemand die zijn “expertise” baseert op een anekdote en wat ie leest op het internet, maar dit als niet kan kaderen in een bredere kennis, dat is geen expert!

    1 likes
    • Ik dacht dat [“Eigen ervaring” heet die anekdote of “een moeder voelt dat”] voldoende was.
     Deze ovj is vader van een autistisch kind, Robert de Niro idem, Jenny McCarthy en zo voorts, allemaal in de verste verte geen medicus en toch vinden ze zich expert.

     2 likes
  • Dream on…….

   0 likes
 4. Ik denk dat deze man binnenkort een gedwongen vaccine gaat krijgen….

  3 likes
 5. “En sinds wanneer is een “officier van justitie” een expert in autisme of in vaccinatie? Omdat je zoon autisme heeft, betekent nog niet dat je daar een expert in bent.”

  Het is dan ook enkel een mening van deze man, niets meer, niets minder..
  De titel had dan ook moeten zijn ..

  “Officier van justitie: “Ik denk dat Vaccins autisme veroorzaken””

  3 likes
 6. Dat hoeft ie mij niet te vertellen? Dat wistik al jaren!

  1 likes
 7. Wist uw dat Officieren van Justitie de meeste georganiseerde delicten plegen.

  1 likes
 8. Discussieren of deze man/ OvJ een expert is in autisme of in vaccinatie: Wow! Zijn kind is autistisch geworden nadat die vaccinaties heeft gehad. En dan lees je dit soort reacties. Vind je het gek dat deze samenleving naar de kl*te gaat. Men is liever blind voor de waarheid en baad zich liever in leugens.

  0 likes
  • Dat arme kind heeft vlak voordat het autisme ontdekt werd ook drie keer M&M’s gegeten. Of drie keer speltbrood. Dat is het bedroevende niveau van bewijs hier.
   En dan zwijgen we nog maar over het feit dat je autistisch vanaf geboorte bent, het wordt alleen later pas ontdekt.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gates

Robert F. Kennedy jr. gaat los op Bill Gates: ‘Dit heeft hij op z’n kerfstok’

Robert F. Kennedy jr., de neef van ...

bill gates

Bill Gates: ‘Pas na massale inenting weer normaal leven’

Bill Gates, de oprichter van Microsoft en ...