Binnenland

Hulpdiensten rukken in Vlaardingen 4 keer in een etmaal uit voor reanimatie

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Vlaardingen zijn de hulpdiensten in een etmaal vier keer uitgerukt voor een reanimatie. In de nacht van vrijdag op zaterdag rukten de hulpdiensten uit voor een reanimatie aan de Joke Smitkade. De melding kwam vlak na middernacht binnen bij de alarmcentrale. Er zijn twee ambulances naar de locatie gestuurd.

Zaterdagochtend rukten de hulpdiensten uit voor een reanimatie aan de Columbusstraat. Die melding kwam iets na zessen bij de alarmcentrale binnen. Er werden twee ambulances naar het incident gestuurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Opnieuw raak

Zaterdagavond om 20.51 uur was het opnieuw raak. Hulpdiensten werden ingezet voor een reanimatie aan de Schiedamseweg. Ook dit keer werden twee ambulances gestuurd.

Ongeveer een half uur later waren de hulpdiensten ook nodig op de Van der Duynstraat. Opnieuw een reanimatie en opnieuw twee ambulances. Deze melding kwam om 21.22 uur binnen.

Bijna 600 keer

De ambulance moest de afgelopen 30 dagen bijna 600 keer naar Vlaardingen toe, bericht Alarmeringen.nl, de grootste database met 112-meldingen van Nederland.

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Vermoedelijk allemaal gevallen die na vaccinatie hartproblemen verkregen ,of weid men het aan de kerst stress .Ik ga uit van het eerste aangezien de laatste dagen er ook al vijf voetballers na gevaccineerd te zijn op het veld in mekaar zakten met hartproblemen .Neem vooral nog die booster prik voor u naar de wintersport gaat .Met mazzel gaat het goed op de piste

baviaan
baviaan
2 jaren geleden

dit zijn over duidelijk toevalligheden……….

Marco "
Marco "
2 jaren geleden
Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Niks aan de hand regering is met depopulatie bezig

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x