Buitenland

Israëlisch parlementslid: maatregelen tegen ongeprikten vergelijkbaar met naziconcentratiekampen

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Israël ontbreekt het nog aan ‘concentratiekampen’ voor de miljoenen mensen die geen coronapas hebben, zei parlementslid Gadi Yevarkan (Likoed) zondag. Hij deed deze uitspraak tijdens een commissievergadering, waarna de voorzitter hem gebood te vertrekken, schrijft The Jerusalem Post.

“Jullie gedragen je hier zoals in Oostenrijk. Alleen de concentratiekampen ontbreken nog,” aldus Yevarkan. In Oostenrijk wordt een vaccinatieplicht voorbereid. De Israëlische zorgminister, Nitzan Horowitz, reageerde ontsteld op de uitspraken van het parlementslid. Hij sprak op Twitter van een ‘misselijkmakende’ vergelijking.

Het is niet de eerste keer dat er in Israël parallellen worden getrokken tussen de coronamaatregelen en de nazimethodes. Afgelopen dinsdag vergeleek televisiester Orna Pitussi Pfizer-baas Albert Bourla in een video op haar Facebookpagina met Adolf Hitler.

Tsunami van steunbetuigingen

In oktober maakte de prominente Nederlandse rabbijn Tamarah Benima de vergelijking met de manier waarop er in nazi-Duitsland over Joden werd gesproken als ‘gevaar voor de volksgezondheid’. En de manier waarop Joden (en anderen) in getto’s werden gestopt.

Benima laat aan NineForNews weten dat officiële vertegenwoordigers van de Joodse bevolking in Nederland en een aantal Joden over haar heen zijn gevallen, maar dat ze tegelijkertijd een tsunami van steunbetuigingen heeft gekregen, van zowel niet-Joden als Joden.

De rabbijn verzet zich tegen ‘het totalitaire, autoritaire en criminele beleid van de huidige regeringen wereldwijd’.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Ze heeft helemaal gelijk! Vooral van Israel begrijp er niks van zo’n beleid daar! ??

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Echter dit mag niet meer getweet worden van de gecorrumpeerde Nederlandse Rechtelijke macht die genomineerd staat om vele jaartjes door te brengen in Scheveningen.

ralf
ralf
1 jaar geleden

“opdat wij nooit vergeten” moeten we vooral vergeten.
en “dit nooit meer” gewoon nog een keer.
alleen een ezel stoot zich twee keer aan dezelfde steen

Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

In Oostenrijk word vaccinatie plicht “voorbereid”, indien dit het geval is moet het vaccin 1op1 zeker zijn, als je uit verplichting gevaccineerd word en daarna corona krijgt is de staat verantwoordelijk voor alle gevolgen en zullen schadeclaims volgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x