Homepagina » Buitenland » ‘Hulporganisaties’ gedragen zich als handlangers van mensensmokkelaars. Franse minister legt samenzwering bloot
'Hulporganisaties' gedragen zich als handlangers van mensensmokkelaars. Franse minister legt samenzwering bloot

‘Hulporganisaties’ gedragen zich als handlangers van mensensmokkelaars. Franse minister legt samenzwering bloot

Sommige ‘hulporganisaties’ die in het Middellandse Zeegebied opereren gedragen zich als handlangers van mensensmokkelaars. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken gezegd, meldt persbureau AP.

Minister Christophe Castaner wees op ‘een echte samenzwering tussen smokkelaars en sommige niet-gouvernementele organisaties’.

De smokkelaars en ngo’s coördineren het vervoer van migranten, die onder erbarmelijke omstandigheden vanaf de Libische kust de oversteek maken naar Europa, aldus Castaner.

Samenwerken

Zijn Italiaanse collega Matteo Salvini deed soortgelijke uitspraken. Het terugdringen van migratie is een belangrijke belofte van zijn partij Lega en zijn coalitiepartner, de Vijfsterrenbewging.

Castaner zei dat hij het niet op alle punten eens is met Salvini, maar benadrukte dat beide landen nu samenwerken op het gebied van migratie.

Salvini haalde hard uit naar de ngo’s die in het Middellandse Zeegebied opereren.

Probleem

“Ik ben dus niet de enige die twijfels heeft over die ngo’s,” zei hij. “Vraag het maar aan mijn Franse, Duitse en Britse collega’s.”

“Iedereen […] heeft het gezegd: de ngo’s zijn een probleem en ze helpen de mensensmokkelaars,” benadrukte hij.

Sea-Eye

‘Hulporganisatie’ Sea-Eye pikte onlangs nog ruim 60 migranten op voor de kust van Libië. Italië wilde niet dat het Duitse schip aan land zou komen.

“De boot is Duits bezit, heeft een Duitse vlag en Duitse bemanning, dus het is hun probleem, zij moeten het oplossen,” zei Salvini.

[AP, The Local]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Ziet er ook steeds slechter uit voor de mensheid als nu ‘goodwill-organisatie’ ook al samenwerken met demonische-/criminele- organisaties.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Het westen zit niet te wachten op ongeschoolde nuttelozen die niks bijdragen maar alleen maar van de staatsruif (ons belasting geld) vreten. Tevens zijn er hier geen kokosnoten of bananen te plukken en mijn schoenen kan ik zelf wel poetsen.

Ze worden ‘vlak voor de kust’ van Libie opgepikt. Het is toch logischer dat ze dan naar Libie teruggebracht worden in plaats van honderden kilometers naar een voor hun wildvreemd land ?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Geen schaap
1 jaar geleden

@Geen schaap

Nutteloos zijn ze vooral omdat de EU en NL en vele andere doorgedraaide lidstaten dergelijke lui pamperen tot aan het afgrijselijke en men ze zo leert nutteloos te zijn voor het leven en dat het doodnormaal is ten koste van anderen te leven. Zelfs moord en verkrachting en het onveilig maken van de straten door dergelijke nuttelozen wordt bij de links fascistische overheid en Bilderberg pedo politici met hun enge gezichten in alle schijnheiligheid als kleine weeffoutjes uitgelegd en moeten wij dat zien als een tijdelijk aanlooprobleempje wat wel weer overwaaid. Dat er Nederlandse slachtoffers (ongelovige varkens) vallen maakt de landverraders/ politici in het geheel niet uit. Die liggen daar niet wakker van. Die liggen ‘slechts’ wakker bijv. aan welk kinderlichaampje (prooi en chantagemiddel) ze eerdaags zich weer mogen vergrijpen, van hun Bilderberg meesters.

ties gesponsord door politici met als enig doel de maatschappij ondermijnen
ties gesponsord door politici met als enig doel de maatschappij ondermijnen
1 jaar geleden

Al jaren zijn NGO’s de maffia met als enig doel de maatschappij ondermijnen. Hoe dikwijls zijn we al gerold door deze zogenaamde en zelf uitgeroepen weldoeners? Sinds hun ontstaan dus. Komt men nog eens bedelen geef ze een schop onder de kont.

Henk Azie
Henk Azie
1 jaar geleden

Veel van de vluchtelingen zijn ook (verplichte) orgaan donoren.

Ronald
Ronald
1 jaar geleden

De Italiaanse Matteo Salvini heeft daar een heel goed punt! De vlag van de landen waaronder de boten van de (hulporganisaties) varen moeten het maar zelf oplossen. Het is zoals hij zegt, het Duitse schip van de Duitse organisatie Sea-Eye met 60 zogenaamde vluchtelingen aan boord moet dus doorvaren naar Duitsland.

J@n
1 jaar geleden

Zoek eens op de term vijfde colonne, denk dat een hoop verklaard.

x

Check Also

italiaanse

45-jarige Italiaanse arts krijgt hartstilstand na coronavaccin

Mauro Valeriano D’Auria, een Italiaanse MDL-arts die ...

italiaanse

Zo kan het ook: 30.000 Italiaanse horecaondernemers negeren lockdown

Officieel is in Italië nog steeds een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x