Buitenland

Hulpverleners mochten na schietpartij op school in Florida niet naar binnen. Eén van hen doet hier zijn verhaal

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een hulpverlener beweert dat hij na de schietpartij op een middelbare school in Florida niet naar binnen mocht om slachtoffers te helpen. Hij had naar eigen zeggen levens kunnen redden.

De hulpverlener, die als één van de eersten ter plaatse was, zei tegen de regionale zender WSVN dat de politie niet de juiste procedures volgde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verslaggever Brian Entin plaatste de reactie van de hulpverlener, die anoniem wilde blijven, zaterdag op Twitter.

Niksen

“Je wacht niet eerst totdat de kust veilig is,” zei hij. “Je gaat gelijk naar binnen, met getrokken wapens. Je kunt de slachtoffers daar niet laten liggen.”

“We vroegen of we naar binnen mochten,” voegde hij toe. “Waarom stond iedereen te niksen? Waarom konden we niet naar binnen om die kinderen te redden?”

“We kregen steeds als antwoord dat de politie medisch personeel niet naar binnen liet,” aldus de hulpverlener. “Ik had denk ik levens kunnen redden.”

Erg gefrustreerd

Hij zei bereid te zijn om zijn leven te riskeren en dat hij erg gefrustreerd was omdat ze niet naar binnen mochten gaan.

Eén van de slachtoffers die hij zag werd pas na 45 minuten in een ambulance geplaatst.

Tijdens de schietpartij stonden buiten de school vier politieagenten te wachten. Ze gingen niet naar binnen. Waarom niet?

Waarom mochten hulpverleners niet naar binnen na de schietpartij? Waarom worden sommige overlevenden monddood gemaakt? En waarom worden filmpjes waarin getuigen spreken van meerdere schutters van YouTube verwijderd?

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Fox News, Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Tja, of een Hoax of een False Flag, ik gok op het eerste!!!

Dat er nog steeds mensen zijn op deze aarde die in dit soort sprookjes geloven….allemaal in het kader van “geef ze brood en spelen” & “verdeel en heers”…..

We worden afgeleid van het grote verhaal, én de politiek vind ons “volk” lastig worden en dus zorgt de politiek dat ze een ander “volk” krijgen….gewoon door omvolking!!

Dit is nog maar op 1 manier te stoppen en wel door…..yep!! Die corrupte vuiligheid in het Haagse rovershol moet weg, oprotten, ausradieren,…..en schrijven op forums en blogs….hahahahaha, wie denk dat dit iets gaat oplossen…keep dreaming Folks!

Gladiator

onbekend
onbekend
6 jaren geleden

Tijdens de schietpartij stonden buiten de school vier politieagenten te wachten. Ze gingen niet naar binnen.

Zou ik ook niet doen. Waarom moeten politieagenten hun leven riskeren voor de nalatigheid van de schooldirectie. Zet een vuurwapenscanner aan de schoolpoort en bewapen de leerkrachten.
Een schoolgesprek over vuurwapenveiligheid is belangrijker dan een klassikale discussie over het wel of niet toelaten van het eten van een banaan op de speelplaats.

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Hier in Nederland werkten ze destijds in Alphen aan de Rijn ook bewust toe naar het gigantische drama wat daar plaats vond. Lees de voorgeschiedenis van de schutter Tristan van der Vlis die open en bloot op Wikipedia prijkt. Lees hoe ze een totaal gestoorde gek alle denkbare wapenvergunningen verstrekten ondanks en psychiatrisch verleden en een smeekbede van zijn ouders om hem geen wapenvergunningen te verlenen. Waar is het nuchtere verstand van de sterke arm en alle verantwoordelijke instanties ? Zijn zij allen totaal incompetent, van de pot gerukt of is het, zoals ik denk gewoon pure opzet ?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schietpartij_in_Alphen_aan_den_Rijn

Peter
Peter
6 jaren geleden

Wat is hier aan de hand?
Zelfs trump begint nu blijkbaar door te krijgen,dat er een vreemd luchtje aan die moordpartijen zit.
Aangezien de man zich zeer kwaad maakten over de agenten, zoals hierboven geschreven.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x