CoronaBuitenland

‘Topje van de ijsberg’: alarmerend Duits onderzoek over ernstige bijwerkingen na prik

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

De Duitse autoriteiten berichtten onlangs dat 1 op de 5000 personen ernstige bijwerkingen krijgt na coronavaccinatie. De kans bleek aanzienlijk groter te zijn: 1 op 2500 personen voor de basisserie, 1 op 1667 voor geboosterden en 1 op 1250 voor viervoudig gevaccineerden, schreef de Berliner Zeitung.

Mark Steyn, presentator van GB News, zei in gesprek met patholoog Clare Craig dat de kans op ernstige bijwerkingen nog veel groter is: mogelijk wel 1 op 300.

Enorm

Craig legde uit dat de Duitse overheid zich baseert op het Duitse equivalent van het Lareb. Daarnaast zijn er onderzoeken gedaan. Eén van die onderzoeken had betrekking op 550.000 gevaccineerde mensen. “Enorm dus, een half miljoen mensen.”

Na de vaccins van Pfizer en Moderna kreeg 1 op de 500 mensen een ernstige bijwerking en na het vaccin van AstraZeneca 1 op de 142, onthulde de patholoog.

Leven in gevaar

Ze voegde toe dat gevaccineerde mensen tijdens de klinische onderzoeken van Pfizer vaker een ernstige bijwerking kregen. De kans om een ernstige bijwerking te krijgen was volgens Craig 1 op 1400. Deze mensen werden opgenomen in het ziekenhuis of hun leven was zelfs in gevaar. Ze noemde dergelijke gevallen het ‘topje van de ijsberg’.

4.6 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
7 maanden geleden

En die SSchwab puppets, Mark Rutte c.s. maar lachen. Hun tijd komt nog, voor het Tribunaal ermee.

Brugje
Brugje
7 maanden geleden

Iemand in mijn dichte omgeving kreeg ALS verschijnselen na 2 prikken + booster. Geen enkele dokter legt het verband…. Verbijsterend en onthutsend! Weer een leven gebroken….

Eric
Eric
7 maanden geleden

…. en dat zijn dan nog maar de problemen op de korte termijn….. Als op de langere termijn inderdaad het immuunsysteem steeds slechter gaat functioneren is de ellende niet meer te overzien….

Eric90
Eric90
7 maanden geleden

Soms lopen mijn gedachten hierover vast. Het is de oplossing en het probleem in één. De oplossing in de zin van: mensen gaan beseffen dat ze bedrogen zijn. Echter… psychologisch ligt het voor de hand dat velen dit zullen ontkennen, evenals dat de media dit niet gaat exposen. Tevens is het voor iedereen die zo dom is geweest de spuit(en) te nemen definitief te laat, het is een onomkeerbare medische ingreep.

ALLEEN als mensen zich over hun trots heen zetten kan de revolutie beginnen en kunnen we SAMEN optrekken tegen de misdadigers die nog steeds volop bezig zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x