Homepagina » Mens en Dier » Iedereen in lockdown, maar koning gewoon op vakantie: ‘Nu is de maat vol’
koning
Foto: Ministerie van Defensie CC0 1.0

Iedereen in lockdown, maar koning gewoon op vakantie: ‘Nu is de maat vol’

Nederland is deels weer in lockdown gegaan. Koning Willem-Alexander vond dit een mooi moment om met het regeringstoestel naar Griekenland te vliegen voor een welverdiende vakantie. Daar geldt overigens code geel. Het volk kwam in opstand, waarna het koninklijke gezelschap weer naar huis vloog. “We zullen onze vakantie afbreken. We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons,” schrijven de royals in een verklaring.

“We willen er geen enkele twijfel over laten bestaan: om het Covid-19-virus eronder te krijgen, is het noodzakelijk dat de richtlijnen worden nagevolgd. De discussie naar aanleiding van onze vakantie draagt daar niet aan bij,” zeggen ze.

Het besluit van de koning om op vakantie te gaan, valt erg slecht bij de mensen. Voor velen is de maat vol. Zo schrijft emeritus hoogleraar Kees de Lange: “Ik heb nooit enig begrip gehad voor erfelijke monarchie, maar ben altijd tolerant geweest ten opzichte van het huidige koningshuis. Door de huidige onverdedigbare strapatsen – belachelijke salarisverhoging, vakantie als iedereen onder corona lijdt – is de maat nu definitief vol.”

Natrap

Frans de Wit voegt toe: “Iedereen in lockdown, maar de koning gaat gewoon weer op vakantie hoor, gewoon om het onjuiste voorbeeld te geven en het volk hier een natrap te geven.”

“De koning laat het volk achter in huisarrest en in depressie, vliegt naar Griekenland voor vakantie,” zegt columnist Erdal Balci.

Documentairemaker Peter Vlemmix van omroep Ongehoord Nederland stelt: “Koningshuis dat in crisistijd het land verlaat, begint te wennen.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
6 maanden geleden

Zo zie je maar weer dat die man geen hersens heeft..”We zien de reacties van mensen op berichten in de media. “….pfff en dat kon die niet voorzien?..Het feit dat hij denkt dat ie dat kan maken laat zien dat ie niet voor ons daar is..sukkel..Egoistisch ventje….Geen haar beter dan de redt van het oplichters kliekje..Zelfs de koning is fake..Lijkt er steeds meer op dat WIJ hun het voorbeeld moeten geven..Wat een wereld…pfff

mikkie
mikkie
Reactie op  PREDATOR
6 maanden geleden

Niet alleen die vakantie.. moet hij helemaal zelf weten. Aan zijn huid en tanden te zien is hij een stevige roker.. Als Corona hem treft is eigen schuld, dikke bult. Maar hij mag ,wat mij betreft, NOOIT maar dan ook NOOIT de woorden KLIMAAT, of MILIEU nog in de mond nemen.
Voor 5 personen een heel vliegtuig de lucht in sturen…voor plezier…
En terug konden ze wel met een lijnvliegtuig?…..HELS word ik hiervan…Waarom hoor ik híer niks over in de media? Of in deze reakties?

Gied
Gied
Reactie op  mikkie
6 maanden geleden

Mee eens, En een stevige drank lust ie ook wel. Niet voor niets “prins pils” genoemd.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
6 maanden geleden

Willie dacht er mee weg te komen, wat ik je brom.
Gelukkig kregen de vliegtuigspotters argwaan toen ze het regeringsvliegtuig klaar zagen staan.
Nooit meer vliegtuigspotters onderschatten.

Willie zit het snor drukken al net zo in het bloed als zijn overgrootmoeder Wilhelmina die het land uitvluchtte toen de duitsers ons land in 1940 binnenvielen.

Nu Willie thuis moet blijven, kan hij in vredesnaam zijn tanden eens (laten) verzorgen?
Een zwerver ziet er nog verzorgder uit.

Margie
Margie
Reactie op  Loes in de Pels
6 maanden geleden

Menno bedankt…!!!

andré
andré
Reactie op  Loes in de Pels
6 maanden geleden

Niet echt aardig …laten we proberen het goede voorbeeld te geven door toch altijd aardig te zijn ! Veroordelen is altijd gemakkelijk maar dat is het/hun (miezerig clubje gestoorde rijken) plan …verdeel en heers !

PRAVDA
PRAVDA
Reactie op  Loes in de Pels
6 maanden geleden

En hij ziet er zo belabberd uit, het lijkt wel of die ergens van uitgedroogd is….een goede verjongingskuur zou wonderen doen.
Een adrenochrome-vakantie zal best wonderen doen. Binnenkort maar even in de gaten houden of meneer een stukje jonger is geworden.

Brandnetel
Brandnetel
6 maanden geleden

De koning riep in maart (grapje), dat corona fake nieuws is. Nu is hij teruggefloten door de media ophef.
Volgens mij weet het koningshuis meer anders zeg je en doe je dat soort dingen niet.

Gied
Gied
Reactie op  Brandnetel
6 maanden geleden

die weten zeer zeker wat er speelt

No Name
No Name
Reactie op  Brandnetel
6 maanden geleden

De elite weet meer. Natuurlijk is covid19 geen pandemie als b.v. echte enge ziektes zoals de pest of ebola, want dan kan de elite ook niets anders meer doen dan in hun paleizen, landhuizen of kastelen blijven en zijn ze ook daar niet veilig.

Jan V
Jan V
Reactie op  Brandnetel
6 maanden geleden

Wat denk je dat koning Feestneus dan elk jaar op die Bilderbergconferentie doet?! Gewoon gezellig thee drinken met een paar gelijkgestemde paljassen? Vast niet. Hij heeft gewoon maling aan het klootjesvolk en probeerde er tussenuit te knijpen, maar gelukkig (helaas voor hem!) is hij betrapt. Hulde aan Menno Swart, de onafhankelijke journalist die dit aan de kaak stelde. Wéér een bewijs dat we (net als met die bruiloft van Grapjashaus) flink in de zeik worden genomen. Wat een dodelijk virus is het toch!

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

licet iovi non licet bovi.

jenne
jenne
Reactie op  wolfje168
6 maanden geleden

Id est ‘ Si vis pacem para bellum ‘ Cave! ‘ Quia ‘ Salve!

Karel
Karel
6 maanden geleden

De koning gaf juist het goede voorbeeld. Niets aan de hand, gewoon genieten en op vakantie. Zou iedereen moeten doen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Karel
6 maanden geleden

@Karel
Dit keer moeten we schaapjes zijn.. Doe wat de leider doet !!

Margie
Margie
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Oranje reizen… nieuwe manier van promotie voor Griekenland 👑

Samen de sirtaki dansen….
https://youtu.be/BcE0pQ5xkE8

André
André
6 maanden geleden

Eerst zeggen op camera: corona is fake news, hahaha. En nu weer zeggen dat covid weer gevaarlijk is. Hij weet exact wat de reactie van de mensen zou zijn en dan zeggen: het raakt ons. Nee, Willempie, jij hebt nooit empathie gehad. Meedoen met deze fascistische praktijken, maar wel een toespraak durven houden bij 75 jaar vrij van oorlog door fascisme. Deze man en zijn enge familie moet weg, hoe dan ook. Daarbij al zijn, van het volk gestolen, geld teruggeven. Geef het wmb maar aan de allerarmsten, die zijn het hardst geraakt.

Gied
Gied
Reactie op  André
6 maanden geleden

Juist André

GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden

Het is dat ze door alle ophef het reisje hebben afgebroken, anders hadden ze er niks van aangetrokken. Alle schaamte voorbij.

Laten we volgend jaar Koningsdag ook maar niet meer vieren, nu alles is afgelast.

Margie
Margie
Reactie op  GEEN Schaap
6 maanden geleden

Voorlopig zijn ze nog niet terug…

Ome Jaap
Ome Jaap
6 maanden geleden

Afschaffen die Nep monarchie, ze voegen niets bij en plukken ons maar leeg. En sommige voorstanders zeggen, is goed voor het land qua werk gelegenheid NONSENS!! Ze kosten meer geld dan ze opbrengen

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

Daarom is dat toestel ook aangeschaft om weg te vluchten als de boel in brand gaat. Ffe een vraagje, heeft iemand ze zien uitstappen bij terugkomst? Of zijn ze gewoon in Griekenland uitgestapt en is de tweede piloot met een leeg toestel huiswaarts gekomen? Wel milieu vriendelijk overigens met zijn zessen in een toestel voor driehonderd man! 😡

Juriaan
Juriaan
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

Alles voor het milieu opa schoot heel afrika leeg. Weg met de fam flodder

Margie
Margie
Reactie op  Juriaan
6 maanden geleden

Laten we maar zwijgen over maxima’s pappie..de andere opa van de prinsesjes

Alice
Alice
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

Neeeeeeee, de hele staf + beveiliging vliegt ook mee (op onze kosten…..). 🙁

Sina
Sina
6 maanden geleden

Het is een bekend feit dat het koningshuis de hakken licht zodra er iets aan de hand is. Denk alleen maar aan Wilhelmina, Bernhard, Juliana, Londen 1940-1945

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Sina
6 maanden geleden

@ Sina
En na 1940 hebben wij een illigale koninkrijk !!

Elise
Elise
Reactie op  Sina
6 maanden geleden

Ja, dat heb ik hier al jaren eerder geschreven. Als het koningshuis vertrekt, dan is er meer aan de hand.(signaal).
Sowieso had ik die gedachte/gevoel al enkele weken. Er staat iets groots te gebeuren, want zo kunnen we niet doorgaan.
Of het gebeurt spontaan of het gebeurt gestuurd.
Wil mensen erop wijzen, dat je uit moet kijken welke keuze je maakt. Emotioneel handelen kan gevaarlijk zijn.(ik ben zo’n persoon. Ik trek mijn mond vaak gewoon open in het openbaar).
En misschien is het toch beter om te zorgen, dat je nergens bij betrokken raakt.
Ik zie wel steeds meer mensen om mij heen, waarbij hun gezicht gedrukt staat. Je ziet ze lijden. Die fase, waarin wij hier allang zijn doorlopen/in zitten. Die komen nu ook bij anderen aan.
Lastige tijden dit.
Wens iedereen veel sterkte en probeer toch nog ergens van te genieten. En onthoudt: we zijn allemaal mensen! Zelfs de koning. Ook zijn gezicht staat niet erg gelukkig/staat gedrukt. We kunnen het koningshuis/huizen Europa wel opdoeken, maar dan zitten we nog met de EU/NWO(machthebbers). Frankrijk bv. is een republiek en daar heb je dezelfde toestanden. Snap je? Ook al is zijn positie qua geld beter, dan wij/arme mensen. Ook hij heeft met het financieel te maken en ook hem kunnen ze nekken, als ie niet meewerkt. Hij staat echt niet aan de allerhoogste wereldtop, want die mensen zie je niet op tv etc.
Als de wereld(kliek achter de schermen) cash geld wil verbannen en 1 wereldmunt wil introduceren, dan komt er een moment dat de dollar etc moet vallen! Vooraf gaande moet er dus eerst flinke chaos komen om dit te kunnen doorvoeren. Het draait dus niet om mensen. Dus is het dom om te vechten tegen je eigen soort.

H
H
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Wellicht komt er volgend jaar (februari) een nieuw virus aanwaaien??

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Beste Elise het NL koningshuis is zo’n beetje de uitvinder van de NWO. Via bea en bernhard die coreleden waren van de Bilderberg. Ook WA behoort tot de kernleden van de Bilderberg, die de oorzaak is van diverse globalistische organisaties zoals IMF, EU, club van Rome, enz…. WA is de personificatie van globalisme of dacht je dat jet zomaar is dat hij getrouwd is met de dochter van een vooraanstaand Junta leider. Ons koningshuis is verre van het NL cultuurerfgoed afgedreven en ze geven geen klote om ons. Ik zeg laten we terugkeren naar het stadhoudersloze tijdperk. Gebroeders de Wit for perisdent.

x

Check Also

zweden

Broodnodige nuance: wat Rutte niet vertelde over de coronasituatie in Zweden

Demissionair premier Rutte zei dinsdag tijdens de ...

gouverneur

Gouverneur Florida is klaar met corona en sleept Amerikaanse RIVM voor de rechter

Gouverneur Ron DeSantis van Florida is er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

96
0
We lezen graag je reactie!x