Homepagina » Mens en Dier » Ierse professor waarschuwt voor risico’s coronavaccin: ‘Mensen kunnen heel ziek worden’
professor
Foto: Brand New Tube/World Doctors Alliance

Ierse professor waarschuwt voor risico’s coronavaccin: ‘Mensen kunnen heel ziek worden’

De Ierse professor Dolores Cahill van University College Dublin waarschuwde enkele dagen geleden in de Hello Irlandia Show voor de risico’s die coronavaccins met zich meebrengen. “Coronavirussen zijn RNA-virussen en in de afgelopen 40-50 jaar is er nog nooit een vaccin tegen RNA-virussen goedgekeurd.”

Professor Cahill wees erop dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen. Zo was er een instituut in Groot-Brittannië dat moest sluiten omdat het er niet in slaagde een vaccin te maken tegen het coronavirus of verkoudheid en goedgekeurd te krijgen.

Over de reden waarom zo’n vaccin nooit goedgekeurd is, zei Cahill: “Deze vaccins lokken een immuunreactie uit die ervoor zorgt dat mensen die het vaccin krijgen heel ziek worden of sterven.” Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf, met als gevolg dat de coronavaccins niet goedgekeurd werden.

Ik zou het vaccin niet nemen

Wat je nu ziet gebeuren, is dat vaccinontwikkelaars de dierstudies overslaan en het vaccin gelijk testen op mensen. Professor Cahill verwacht dat veel mensen die het vaccin nemen, last zullen krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zullen sterven.

Ze zei dat een coronavaccin inderdaad een immuunreactie uitlokt, maar dat het lichaam in de lente – als het wordt geconfronteerd met het echte coronavirus – als gevolg van het vaccin nog veel heftiger kan reageren. “Mensen kunnen dan heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven.”

“Ik zou het vaccin niet nemen,” benadrukte ze.

4.7 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 maanden geleden

75% van de nederlanders wel.
eerst invalide en ouderen zomaar 75% weg.
dan de rest van de chronisch zieken en hopla begint al aardig uit te dunnen.

Outcast
Outcast
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Ik denk dat het iets anders gaat verlopen. Dit vaccin gaat je inderdaad dood maken, maar niet zo snel als we denken. Ze zijn al begonnen aan deze vaccins 10 jaar terug en mogelijk eerder.
Als mensen gelijk of in korte tijd dood zouden vallen aan het vaccin, dan zou het kaartenhuisje van hun gelijk instorten. Daarom hebben ze een bepaalde tijd ingecalculeerd. De komende 6 maanden ga je allerlei positieve dingen horen over dit vaccin. Velen die zelfs eerst de ”complotten” geloofden zullen waarschijnlijk dan al toegeven dat het vaccin ”niet zo erg was” als zij dachten, en dat het vaccin ”onschuldig” lijkt en de samenleving weer terug naar stabiel brengt. Ze gaan het heel verleidelijk maken om jezelf daarom te laten vaccineren.
De AI algoritmes op het web staan er helemaal klaar voor. De leugen zal sterker zijn dan ooit. Nu is er nog een redelijk grote groep die zich niet wil laten vaccineren, maar geleidelijk over een half jaar zal deze groep waarschijnlijk steeds kleiner en kleiner worden. Daardoor wordt het ook steeds ”enger” om nog te blijven weigeren- nu hebben we nog aantallen, straks niet meer. Dan heb je alleen nog de echte weigeraars. En die zullen een tweederangs burger worden, ”asociale gekken”, immers, het enigste wat ze zouden hoeven te doen is zich te laten vaccineren met een vaccin wat nu al 6 maanden z’n gangetje loopt zonder echte ‘problemen’. Daarom zullen de weigeraars geen sympathie krijgen, en gaan ze vervolgd worden. Omdat de anti-vaccinatie bevolking nogal sterk vertegenwoordigd is in de christelijke hoek, gaan vooral de kerken een grote rol spelen in het overhalen van hun kudde. Ook mainstream ”christendom” wat zichzelf hebben verkocht aan de antichrist, gaan zich keren tegen deze mensen die zich nog steeds niet laten vaccineren. De druk wordt immens.

Pas na 2 of 3 jaar gaan we echt de verschrikkelijke gevolgen van de vaccinaties zien. Maar tegen die tijd zal bijna niemand openbaar zijn die niet gemerkt zal zijn.

Dames en heren, het boek van de Apocalypsen is begonnnen. .

Als het nu niet gebeurt, wanneer dan?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Outcast
5 maanden geleden

Wat dat betreft heb je gelijk. Er zit een addertje onder het gras. Vandaar dat het programma voor 2025 ook al bekend is. Dat is de opvolger van Covid-21 (volgend jaar dus) en het uiteindelijke schema loopt door tot 2030.

Het medische personeel zal op termijn als 1e worden gevaccineerd. Dat heeft een tweeledig doel: 1 – zij worden onderworpen aan de vaccins en worden ziek of gaan dood, om de chaos compleet te maken, of 2 – het is om aan te tonen dat vaccins helpen (met een nepvaccinatie die niets doet) en dat deze vaccinaties moeten aantonen dat deze helpen om Corona onder de knie te krijgen en de andere mensen moeten bewegen in het vaccinatieprogramma mee te gaan, waarbij er geen nadelige gevolgen zijn, tenminste niet op korte termijn. M.a.w. het is een valstrik om mensen op het verkeerde spoor te zetten.

Maak je keuze en de tijd zal het leren.

Willem
Willem
Reactie op  Outcast
5 maanden geleden

Het gaat om depopulatie en totale overname door China, China koopt alle failiete bedrijven op. Detentiekampen zijn al klaar in Nederland bemand door militairen, het gaat niet om geld want dat kunnen ze zo pakken. Dit is het eindpunt voor velen van ons, is al 20 jaar bekend want het is was gewoon openbaar maar ja, wij waren gek. Vaccin voor mensen boven de 60 zoals ik is dodelijk en jongeren worden steriel gemaakt.
Bij 25% van de opgenomen mensen is trouwens een longschimmel ontdekt, hoe zou dat nu komen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Klopt. Mensen beseffen het niet.
Dat geldt ook voor longontsteking vanwege mondkapjes.
Tijdens de Spaanse griep (1918/1919) was dat het geval.

‘De Spaanse Griep kostten meer mensen het leven dan de Eerste Wereldoorlog. En volgens onderzoek uit 2008 blijkt dat de meeste doden kort na de Eerste Wereldoorlog niet veroorzaakt werden door de Spaanse griep zelf, maar door bacteriële luchtweginfecties als gevolg van verkeerd mondkapjesgebruik. Met als gevolg een bacteriële pneumonia.’

‘Mondkapjes zijn dus dodelijker dan de Eerste Wereldoorlog!’

https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/bacterieel-infectiegevaar-door-mondkapjes/

Karel V
Karel V
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

De nekslag werd vaak toegebracht door het gebruik van de zojuist uitgevonden aspirine, tegen de koorts, die het afweersysteem even uitschakelde. Beter vit C gebruiken.

Nvt
Nvt
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

De FEMA kampen in de USA.

salvar
salvar
Reactie op  Outcast
5 maanden geleden

heb er ook geen tijd bijgezet omdat ik dat niet weet.

Marianne
Marianne
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Eerst het dorre hout, daarna het kreupelhout

salvar
salvar
Reactie op  Marianne
5 maanden geleden

hahaha, gelijk heb je.
ik ben het dorre hout en als ik kreupel was ging het dubbel op.
gelukkig kan ik de humor nog waarderen maar ik weet dat je het ernstig bedoeld.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Een aantal maanden terug heb ik een afbeelding van Henry Kissinger gedownload met daarop de volgende tekst die door hem zou zijn uitgesproken:

” als de kudde eenmaal verplichte vaccinatie accepteert, is het ‘game over’.
Men zal alles accepteren: gedwongen bloed- of orgaantransplantatie voor het ‘grotere belang’.

We kunnen genetisch kinderen modificeren en sterriliseren, allemaal voor het ‘grotere belang’.

Controleer je hun brein dan controlleer je de kudde.
Producenten van vaccins zullen miljarden verdienen.
Wat een show! We dunnen de bevolking uit en ze betalen zelf voor hun uitroeiing.”

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Ik wilde de link naar dit artikel doorsturen naar wat bekenden, maar toch besloten om het niet te doen.
Ze willen absoluut niet luisteren en laten ook niets van zich horen. Als ik contact met hen opneem krijg ik al snel te horen dat ze druk zijn of moeten ophangen omdat ze een klant verwachten.
Daar zit ook een (beste) vriend tussen die ik al 42 jr. ken.
Een andere, die een stuk jonger is zit totaal in zijn eigen wereld en wil er niets over horen.
Maar ik ben bang dat zij, en de mensen om hen heen, die ik ook ken, straks dat ‘vaccin’ gaan halen.
Ik vrees dat ik me daar maar bij moet neerleggen.😟

salvar
salvar
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

yep , er zit niets anders op je kan net zo goed tegen een betonnen muur praten en dan krijg je misschien nog antwoord ook.
bij mij zelfde laken en pak.
het enigste wat wij nog hebben ons eigen verstand en ziel.
ik hoop dat als het veel erger wordt dat we elkander zullen vinden ergens.

de wakkeren (wappies ) moeten volhouden.
het beste kerel.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Frustrerend, maar het is helaas niet anders.
Ik heb 2 vrienden overgehouden die gelukkig hun ogen open hebben. Dat geldt ook voor de echtgenote en zoon van één van hen.
Maar ook hier in de straat (o.a. mijn buren en die daarnaast en weer een aantal huizen verder) zijn er meerdere mensen die goed op de hoogte zijn. Het zijn er écht meer dan je denkt!
En het mooie is: het worden er alleen maar meer. Niet minder!

p.s. Zodra een betonnen muur antwoord gaat geven, wordt het tijd om hulp te zoeken. 😂

rop
rop
5 maanden geleden

nou dat krijgen ze in ieder geval geen corona.

Jos
Jos
5 maanden geleden

Duidelijker kun je het volgens mij NIET aangereikt krijgen!!!

Ron
Ron
5 maanden geleden

Dr Mercola zegt Wat is er gebeurd met de Vaccine Safety Commission van Trump?
Toen president Trump werd gekozen, nam hij contact op met Kennedy en vroeg hem om zijn Vaccine Safety Commission te leiden. Helaas kwam de Safety Commission nooit van de grond:
‘ Ik stemde ermee in om het te doen, maar onmiddellijk daarna schreef Pfizer een cheque van $ 1 miljoen aan zijn inauguratiecommissie. Vervolgens benoemde hij een lobbyist van Pfizer, Alex Azar, om de HHS te leiden, en hij selecteerde een insider van Pfizer, Scott Gottlieb, om de Amerikaanse Food and Drug Administration te leiden. Zodra ze daar aankwamen, sloten ze de Vaccine Safety Commission en alle andere vragen over vaccins af ‘, zegt Kennedy.
‘Ik denk dat veel mensen hem vertelden:’ Je mag dit niet doen ‘, en [Bill] Gates was een van hen. Maar ik denk dat toen hij het geld van Pfizer nam en hun mannen erin stopte, [de commissie] dood in het water lag. ‘

Het coronavirus kan super virulent, super dodelijk en super overdraagbaar zijn, of het kan mild zijn, zoals verkoudheid. De Chinezen proberen [een vaccin te ontwikkelen] … en als je een vaccin probeert te maken, versnel je de evolutie. ‘

Hoe de evolutie van een virus te versnellen
Zoals Kennedy uitlegt, is de manier waarop ze de evolutie versnellen, door het coronavirus uit de anus van de vleermuis te halen en het te repliceren in dierlijk weefsel zoals pangolin-nierweefsel. Vervolgens worden de gekweekte virussen op niercellen van wilde apen geplaatst, gevolgd door hersenweefsel van muizen.
Elke keer dat u het virus overdraagt ​​naar een ander dierlijk weefsel, verhoogt u naast mutaties het risico op besmetting met zoönotisch dierlijk virus. Volgens Kennedy kan met behulp van dit versnelde evolutieproces binnen een paar dagen zes jaar evolutie worden gerealiseerd. Door dit proces kunnen snel extreem virale vormen van het virus worden gecreëerd. Meestal worden mildere vormen gebruikt om een ​​vaccin te maken. Zoals uitgelegd door Kennedy:
‘Je kunt een milde vorm aannemen en een persoon die milde vorm geven, en ze worden niet echt ziek. Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. Anthony Fauci. President Obama heeft bevolen dat te stoppen omdat ze in 2014 veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …
In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste Fauci die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef ze die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus [pandemie] plaatsvond]. In feite deed [expert in infectieziekten] Ian Lipkin die experimenten daar toen [COVID-19] explodeerde. 

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Dank je voor dit verhelderend artikel. Daarin blijkt de macht van de farmaceutische industrie en dat geld absoluut geen probleem is om de agenda er door te duwen. Geld is niet de inzet van de pandemie, want daar heeft de elite in de wereld geen gebrek aan, indien wel, dan wordt er gewoon nog veel geld gecreëerd. Fauci is de rechterhand van Bill Gates en die behoren beide tot het schuim der aarde.

Leg de link met Klaus Schwab en het plaatje is compleet.

Margie
Margie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Waar blijft het zout der aarde?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Margie
5 maanden geleden

Zout was vroeger een betaalmiddel en die genoemde mensen zijn mij geen kwartje voor de neus waard.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
5 maanden geleden

Dus 30% sterft (volgens Cahill) en 70% wordt steriel: pRDfk7MIx1M
En het moet snel gedaan worden voordat we er achter komen (dus overslaan dierproeven). En het wordt door de militairen uitgedeeld (en bewaakt, want boze elementen zouden zomaar een vaccinatie opslagplaats kunnen opblazen)

En volgens de nieuwe wellicht-president van Amerika is een bepaald bevolkingsgroep “problematisch”, en dus het eerst aan de beurt.
mmmm ok.

Rob
Rob
Reactie op  AnnoNimbus
5 maanden geleden

De steriele bevolking kan zich niet meer voortplanten. Dus sterft het menselijke ras vanzelf uit. Als we tenminste niet door het doorlopende vaccinatie programma al eerder om zeep worden geholpen.

Jolanda
Jolanda
5 maanden geleden

Mocht dat scenario zich voordoen, dan ben ik benieuwd of de weigeraars daarvan de schuld zullen krijgen (anders moeten zij schuld erkennen). Derhalve valt het niet uit te sluiten dat zij het vaccin te zijner tijd verplicht gaan stellen.

Chris
Chris
5 maanden geleden
doornbos
doornbos
5 maanden geleden

Maar ja, in ons land hangen de oortjes naar dominee Rutte en zijn discipelen. ‘Springende virussen’. Hahahahahahahahahahahaha

Ron
Ron
5 maanden geleden

De Chinezen, de Amerikanen, de Europeanen kwamen allemaal bij elkaar en zeiden: ‘We moeten een vaccin tegen coronavirus ontwikkelen.’ Rond 2012 hadden ze ongeveer 30 vaccins die er veelbelovend uitzagen. Ze namen de vier beste en … fabriceerden de vaccins. Ze hebben die vaccins aan fretten gegeven, wat het meest overeenkomt met de longinfecties bij mensen.
De fretten hadden een buitengewoon goede antilichaamrespons, en dat is de maatstaf waarmee de FDA vaccins in licentie geeft. Vaccins worden, zoals u weet, nooit in het veld getest. Ze geven nooit 5.000 mensen het vaccin, 5.000 mensen een placebovaccin en vertellen hen dan dat ze erop uit moeten gaan om te leven en te kijken wat er met die mensen gebeurt. Dat gebeurt nooit.
De manier waarop vaccins een vergunning krijgen, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of de industrie hen de vaccins geeft, en vervolgens een serologische respons [test] uitvoeren om te zien: ‘Heeft u zich in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld?’ De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.
Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. [Ze ontwikkelden] ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven.
Toen herinnerden die wetenschappers zich dat hetzelfde was gebeurd in de jaren zestig toen ze probeerden een RSV-vaccin te ontwikkelen, een ziekte van de bovenste luchtwegen die erg lijkt op coronavirus.
Destijds testten ze het niet op dieren. Ze gingen rechtstreeks naar menselijke testen. Ze hebben het getest, denk ik aan ongeveer 35 kinderen, en hetzelfde gebeurde. De kinderen ontwikkelden een kampioen antilichaamrespons, robuust, duurzaam. Het zag er perfect uit en toen werden de kinderen blootgesteld aan het wilde virus en werden ze allemaal ziek. Twee van hen stierven. Ze hebben het vaccin verlaten. Het was een grote schande voor FDA en NIH …
Die wetenschappers in 2012 herinnerden zich dat, en ze zeiden: ‘Dit is hetzelfde wat er toen gebeurde.’ Ze kijken dus dichterbij en beseffen dat er twee soorten antilichamen zijn die door het coronavirus worden geproduceerd. Er zijn neutraliserende antilichamen, zoals je wilt, die de ziekte bestrijden, en dan zijn er bindende antilichamen.
De bindende antilichamen creëren in feite een route voor de ziekte in je lichaam en ze veroorzaken iets dat … een paradoxale immuunrespons of paradoxale immuunversterking wordt genoemd. Wat dat betekent is dat het er goed uitziet totdat je de ziekte krijgt, en dan maakt het de ziekte veel, veel erger …
Coronavirusvaccins kunnen erg gevaarlijk zijn en daarom zeggen zelfs onze vijanden, mensen die jou en mij haten – Peter Hotez, Paul Offit, Ian Lipkin – allemaal: ‘Je moet echt heel voorzichtig zijn met dit vaccin.’ ”

Chris
Chris
5 maanden geleden

Het is precies zoals ik al lang denk, de covid hoax is in het leven geroepen door China en een zooitje schurken in de deepstate en had/heeft als enige doel Trump ruimen en poen verdienen aan vaccins. Daar komt dan de “great reset” bij zodat ze ook nog even fijn de andere doelen zoals de populatie en de controle staat kunnen verwezenlijken. Iedereen die hier aan meewerkt, en dat geld dus ook voor het dragen van mondkapjes maakt zich schuldig aan collaboratie. China en “the henchmen” zijn bezig aan een wereldwijde takeover.

x

Check Also

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x