BuitenlandCorona

Nigeria (2 procent gevaccineerd) vernietigt 1 miljoen coronavaccins

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nigeria heeft op woensdag meer dan één miljoen doses van het AstraZeneca-vaccin vernietigd. De vaccins waren naar verluidt over de datum.

Het land wil naar eigen zeggen geen gedoneerde vaccins meer ontvangen die nog maar kort houdbaar zijn. Faisal Shuaib, hoofd van het belangrijkste gezondheidsagentschap van het land, zei dat westerse landen ‘vaccins hamsteren en opslaan totdat ze bijna niet meer houdbaar zijn en die dan doneren’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Hele slechte ervaringen

In Nigeria staan mensen niet bepaald te springen om een coronavaccin. Veel inwoners van het West-Afrikaanse land zijn huiverig. Afrika heeft hele slechte ervaringen met medicijnen uit Europa die daar gedumpt worden. Daarnaast zijn er sinds het begin van de pandemie nog geen 3000 coronadoden geregistreerd in het land.

Slechts twee procent van de 206 miljoen Nigerianen is volledig gevaccineerd. Dat terwijl de overheid zich tot doel heeft gesteld om tegen februari 50 miljoen mensen, oftewel een kwart van de bevolking, te vaccineren.

Niet de eerste keer

In april vernietigde Frankrijk 25 procent van zijn voorraad AstraZeneca.

Het is niet de eerste keer dat er coronavaccins worden vernietigd in Afrika. In mei verbrandde Malawi bijna 20.000 doses van het AstraZeneca-vaccin die in april waren verlopen. De WHO had het land opgeroepen de vaccins niet te vernietigen. Volgens lokale bewoners had vrijwel niemand interesse.

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Om te beginnen wil ik graag de redactie van ninefornews EN natuurlijk alle lezers en lezeressen fijne kerstdagen toewensen. En doe, zoals Forum voor Democratie aanraadt: doe het vooral zoals je dat zelf wilt. Wil je dat met je hele familie doen? Doen. Doe je het liever met je eigen gezin: Doen.
En hebben jullie gelezen, hoe je een “corona proof” diner samenstelt? Ik heb niet alles onthouden, maar ze weten van gekkigheid niet meer, wat ze allemaal voor bullshit moeten verkondigen: maximaal 3 gangen, géén pasteitjes met kaas! uit de oven: dan moet je namelijk blazen (vanwege de hitte) en dat is o zo gevaarlijk! Verder geen kalkoen of andere soorten, die je lang moet braden EN vooral geen ijs eten: koud ijs zou ook speciaal gevaarlijk zijn, omdat het “virus” van kou houdt!
Nog NOOIT zulke onzin bij elkaar gehoord.

Wat betreft Nigeria: daar in het verre Afrika hebben de mensen (en dan zeker de politieke leiders) hun verstand nog wel bij elkaar.

Zij hebben geleerd van het verleden. Ook toen kwamen de zogenaamde “barmhartige” farmaceutische bedrijven met “levensreddende” vaccins. Heel wat mensen, inclusief kinderen, hebben dat met de dood of met levenslange invaliditeit moeten bekopen.

Het is dus duidelijk: de Afrikaanse bevolking krijgen de satanisten niet zomaar onder controle. Daar kunnen ze voorlopig alleen nog maar van dromen.

Wat betreft de houdbaarheid van die vaccins. Het maakt natuurlijk helemaal niets uit. Die troep is sowieso levensgevaarlijk, of het nu volgens de fabrikant houdbaar is of niet.
Het is natuurlijk een heel ander verhaal met bijvoorbeeld vlees, vis of kip. Dat kan je een korte tijd bewaren en daarna is het bedorven en gooi je het weg.

Wat betreft deze “vaccins”: het beste kan je die gelijk de container inflikkeren. Tenminste als je je gezondheid belangrijk vindt.

Eén ding is voor mij duidelijk: een groot deel van de Europese bevolking (en dan bedoel ik voornamelijk de oorspronkelijke bevolking en niet de al tientallen jaren binnenkomende “vluchtelingen”) zal er over een x aantal jaren niet meer zijn.

Zij hebben gekozen voor hun eigen ondergang.

Voor mij, tot op de dag van vandaag, nog steeds niet te geloven.

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Afrika is slimmer dan de rest van de wereld!!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Alle Coronavaccins hebben een vernietigende werking, dus moeten alle Coronavaccins vernietigd worden en iedereen die verantwoordelijk is voor de productie, promoten of het zetten van die prikken, veroordeelt worden.

Henk
Henk
2 jaren geleden

Die filmpjes en reclames van de het kabinet laat dudelijk zien dat we met geestelijk zieke mensen te maken hebben.

Je wordt er 24/7 gebombadeerd mee.

Ik kan me onmogelijk voorstellen da de acteurs van de reclames zo ontzettend goed gehumeurd zijn, dat zij dit bericht zo lachend kunnen overbrengen.

Ze maken van een serieus iets een grapje en zelfs een mini “actie” film.

Dhr Mark Rutte, Dhr Hugo de Jonge, dhr Fred grappenhaus waarom meld u zich niet vrijwllig bij een G.G.Z. intellling?

Het lijkt me tijd ervoor.
Bekijkt u zichzelf wel eens in de spiegel? bekijk u de filmpjes die op Youtube staan.
ziet u niet dat u hulp nodig heeft?

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x