Bewustzijn

“Ik moest doodgaan om mezelf te genezen”

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij Anita Moorjani werd in 2002 lymfklierkanker geconstateerd. Terwijl haar organen er één voor één mee stoppen en ze in een coma wegzakt, krijgt ze een buitengewone bijna-doodervaring waarbij ze haar leven en de negatieve patronen die voor haar ziekte hadden gezorgd in alle helderheid doorziet.

Volkomen onverwacht komt Anita weer uit coma en blijkt dat de kanker volledig uit haar lichaam verdwenen is. Een paar weken later kan ze het ziekenhuis verlaten en wordt het haar duidelijk dat ze dit opmerkelijke verhaal met de wereld moet delen.

“Je kunt je ziel bereiken via je hart en je emoties,” zegt Moorjani. “Je ziel is je kern, je essentie, het is wie je bent en het is hoe je bedoeld bent te zijn. Je ziel is de echte jij, want je bent niet je lichaam. Het is dat lichtje, de baby die je was na je geboorte. Je was toen meer verbonden met je ziel. Je kwam hier, blij, lachend, klaar om het leven te ervaren en dan wordt dat licht met de jaren gedimd omdat we meer fysiek in het leven gaan staan. Je ziel wordt eigenlijk onderdrukt en er wordt je angst bijgebracht.”

"Ik moest doodgaan om mezelf te genezen"Ze legt het uit aan de hand van een voorbeeld. Als je een strandbal probeert onder water te drukken, komt hij vanzelf weer omhoog. De bal wordt niet kleiner, maar het water drukt er tegenaan. De strandbal is jouw ziel die steeds weer onder water wordt geduwd en moet vechten om boven water te blijven, aldus Moorjani.

Probeer je eens voor te stellen dat je geen lichaam meer hebt. Je zult beseffen dat je niet je lichaam bent, niet bij een bepaald ‘ras’ hoort, geen specifieke huidskleur hebt en geen geslacht hebt. Al deze elementen zijn onderdeel van je fysieke toestand, legt ze uit. Wat overblijft is de pure kern, de essentie en dat is liefde.

Liefde maakt geen onderscheid en heeft geen voorwaarden, ego en angst. Dat is allemaal ontstaan door cultuur, ras en geslacht. Als je iemands ware essentie kunt zien, dan zie je liefde, aldus Moorjani. Het is de basis van ons bestaan, het is wie we zijn.

“We zijn vaak bang om te falen en niet geaccepteerd te worden en maken keuzes gebaseerd op het behalen van meer succes en een grotere acceptatie,” zegt ze. “Zo raken we onze authenticiteit, onze echtheid, kwijt. Op die manier maak je jezelf dood van binnen. Je hebt altijd een keuze: óf je zwemt tegen jezelf en je eigen hart in, óf je zwemt tegen de massa in. Aan welke keuze geef jij je over?”

Boek: Ik moest doodgaan om mezelf te genezen

[Inspirerend Leven]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
7 jaren geleden

Wat is dit toch een mooi stuk!
Een mooi voorbeeld van hoe wij in ontwikkeling staan en dit dus mogen horen.!
Mogen horen omdat we er aan toe zijn!
In en niet te verre toekomst kan dit bij helder bewustzijn! Jezelf genezen!
Dat kan geen ander meer doen! Ook niet een arts.
Er komen nieuwe inzichten hiervoor in ons bewustzijn op.

jan jansen
jan jansen
7 jaren geleden

In de Bijbel “spreuken” staat al Een vrolijk hart doet goed als een medicijn, maar een gebroken geest droogt de botten.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
7 jaren geleden
Stan
Stan
6 jaren geleden

Is het ook zo dat wat ze zegt echt gebeurt is. Ik geloof het wel hoor, maar als er geen visueel bewijs is begin ik toch altijd te twijfelen of het zeg maar niet meerdere doeleinden heeft. Net als het boek van Pim van Lommel over ‘eindeloos bewustzijn’. Totdat je zelf doodgaan kun je het niet zeker weten. Om het verhaal van deze mevrouw dan ook echt te geloven zal je het toch zelf moeten meemaken denk ik. Wel een leuk artikeltje. 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x