CoronaBuitenland

De belangrijkste parlementaire speech die je zult zien & het kan je leven redden

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Een explosieve onthulling in het Britse Lagerhuis. Parlementslid Andrew Bridgen zei dat de British Heart Foundation een rapport over een link tussen mRNA-vaccins en hartontsteking onder het tapijt heeft geveegd.

Bridgen riep op tot de opschorting van het gebruik van mRNA-vaccins. Hij zei dat problemen met de vaccins worden verdoezeld vanwege financiële banden met Big Pharma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute schande

Het parlementslid baseert zich op een klokkenluider van een zeer betrouwbare bron. “Ze vegen dit onder het tapijt uit angst dat ze geld mislopen,” zei hij. Een onderzoeksteam dat ontdekte dat het mRNA-vaccin de kans op hartontsteking verhoogt, moest van een hooggeplaatst lid van de British Heart Foundation, een cardioloog, een zwijgcontract tekenen, met als gevolg dat deze informatie nooit naar buiten zal komen.

“Dit is een absolute schande,” zei Bridgen.

Ongekend

Hij wees er verder op dat de Britse gezondheidswaakhond MHRA voor 86 procent wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie en dat onderzoeksafdelingen ook voor het grootste deel afhankelijk zijn van geld van Big Pharma. “De stroper betaalt de jachtopziener.”

Het parlementslid zei ook dat de overheid doelbewust wegkijkt om haar reputatie te beschermen. Hij voegde toe dat er sinds de uitrol van het vaccin bijna een half miljoen meldingen van bijwerkingen zijn ingediend bij het zogeheten Yellow Card-systeem, een meldingssysteem van de MHRA. “Dat is ongekend.”

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Het zogenaamde vaccin werkt wel goed…………..want doden kunnen niet meer ziek worden!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat MIJ als eerste opvalt aan deze o zo belangrijke speech van parlementslid Andrew Bridgen, is, dat hij voornamelijk zijn verhaal houdt tegen een grote hoeveelheid LEGE banken. Ik tel maar TWEE mensen!

Goh, waar doet dat mij aan denken? Aan bepaalde keren dat Thierry Baudet of Gideon van Meijeren een speech hielden in de Tweede Kamer, OOK voor voornamelijk lege banken.

Het gaat OVERAL hetzelfde: de meeste parlementariërs hanteren het principe: ik HOOR je niet en ik ZIE je niet, want dan bestaat het gewoon niet. Unbelievable.

Eén aspect uit dit hele verhaal, dat natuurlijk eigenlijk weinig nieuws bevat, want dat wisten de meesten van ons wel, is niet helemaal duidelijk voor mij.

Er wordt opgemerkt, dat dit verhaal je leven kan redden. Daar zou dan, wat mij betreft, een aanvulling op moeten zijn in de trant van: ALS je tot nu toe nog niet onder de druk bezweken bent. Voor velen, die WEL gezwicht zijn en die spuiten in hun lichaam hebben, is het natuurlijk wel te laat.

Maar, net zoals in vele landen, zal het ook in Groot-Brittannië wel zó zijn, dat een 20, misschien zelfs wel 25% nog VRIJ rondloopt. Voor hen is dit natuurlijk heel goed nieuws.

Overigens vind ik het helemaal prima, dat de relatie tussen de MHRA, de Britse gezondheidswaakhond (aan zo’n hond heb je dus letterlijk niets!) en de farmaceutische industrie duidelijk wordt blootgelegd. Vooral de opmerking: “de stroper betaalt de jachtopziener” vind ik héél sterk.

Het zou mooi zijn als een dergelijk verhaal OOK hier in de Tweede Kamer zou kunnen plaatsvinden.

Maar IK denk dat dat een utopie is.

dna
dna
1 jaar geleden

Er is niemand aanwezig. Net als hier. Wordt niet op msm gedeeld etcetc

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 jaar geleden

Deze grote leugens komen toch wel naar buiten, een beetje laat dat wel.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x