Homepagina » Mens en Dier » Ik weiger het Gates-vaccin. Politiek commentator staat op tegen globalisten
gates
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Ik weiger het Gates-vaccin. Politiek commentator staat op tegen globalisten

Ik weiger het Gates-vaccin. Ik buig niet voor de globalisten en stel corruptie in de gezondheidszorg aan de kaak, zegt de Amerikaanse blogger, politiek commentator en zakenvrouw Michelle Malkin in een filmpje dat ze met haar 2,1 miljoen Twittervolgers heeft gedeeld.

Ze zegt dat Silicon Valley nauw samenwerkt met miljardair Bill Gates en Big Pharma om het internet te zuiveren van vaccinatiesceptici.

Dat werkt volgens haar juist averechts: “Hoe meer ze proberen om dissidente geluiden de kop in te drukken, hoe luider ze zullen klinken.”

Verzet

“Hoe vaker je tegen burgers zegt dat ze bepaalde dingen niet mogen bekijken en niet mogen zeggen, hoe feller het verzet.”

Malkin stuitte op belangenverstrengelingen, een achterliggende ideologische agenda, junkwetenschap, doofpotten en complotten.

“Ja, soms bestaan complotten echt,” zegt ze. “Het zijn geen complottheorieën, maar complotfeiten.”

Steeds meer mensen

De politiek commentator zegt verder dat steeds meer mensen aangeven het Gates-vaccin te zullen weigeren en dat zij daar één van is.

Ze zegt dat ze haar platforms gaat gebruiken om de boodschappen van klokkenluiders te verspreiden die door Big Tech zijn gecensureerd.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. nu hier nog een paar opstaan , dan kunnen we de boel flink opschudden.
  het zou geweldig zijn als de helhond met zijn spuiten blijf zitten, in een woord geweldig.
  maar of het overgrote deel van de nederlandse bevolking bereid is om in te zien dat ze nu al maanden worden besodemieterd heb ik zo mijn twijfels , maar ja je weet nooit.

  71 likes
 2. Ja , dat is zeker een goede manier van verzet tegen de vaccinatie die ze misschien verplicht zullen stellen, en ze heeft gelijk hoe meer ze erin vastbijten om dit door te zetten ,hoe meer men verzet ervoor tegen krijgt ,waarom .omdat ze het verplicht stellen en zo de vrijheid beperken en dat je geen mening of gewoonweg stilzwijgend het moet aanvaarden, ze walsen daarmee over de vrijheid met een verplichte, verplichting heen,en het verzet word dan ook groter,deze mensen die dit doen en ook de aandacht heeft en om dat ze bekent zijn zal zeker tegen het zere been van deze verplicht stellende vaccinatie
  Vaccinatie kan men niet verplichten, en dat zal ze zeker ook nooit lukken,,Wanner je uit een gevoel van verplichting leeft ben je een Slaaf, en vrijheid bestaat in het erkennen van grenzen, dat zal men deze BILL maar eens goed onder de neus moeten wrijven,en dat is het verzet ervan..hoe grote de [zijn] macht,hoe gevaarlijker het misbruik van vrijheden. uiteindelijk zal de vrijheid overwinnen van de Macht. als de mens zijn slaafse verhouding maar wil inzien..

  28 likes
  • Nou, vaccinatie kun je niet verplichten? In de meeste kinderdagverblijven komt je kind niet binnen zonder vaccinaties…

   9 likes
   • @mikkie
    als je je kind laat vaccineren dan wil je dat en als je het onder dwang toelaat dan ben je geen knip voor je neus waard.

    37 likes
   • Ik snap trouwens ook niet waar men zich druk om maakt…als JOUW KIND is gevaccineerd, dan wordt het toch niet meer ziek?

    28 likes
    • Wat een idiote uitspraak! Ik ben in de jaren ’60 gevaccineerd en heb daarna 2 keer de mazelen gehad en 2 keer de bof O ja, ik had ook druppels gekregen tegen polio. Mijn vrouw is ook ziek geworden jaren nadat we onze vaccinaties hadden gehad.

     Het immunsysteem van ieder mens is uniek. Behandel dat met voeding en gezonde lucht (nu hebben we die nog, binnenkort is dat weer over).

     Voor u neem deze ter harte, het zal u goed doen:

     “We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them”.
     Albert Einstein

     “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe”.
     Albert Einstein

     Mensen zoals u geven het verkeerde voorbeeld en de meeste mensen stinken erin.

     6 likes
    • Sjaakie van den Hoek

     Mikkie , domme eend.
     Jij moet het internet maar eens goed bekijken, of op deze site even zoeken wat de kleinzoon van JF kennedy over Bil gates te vertellen had.
     En kijk eens even naar deze links.
     https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY&t=748s

     https://www.zerohedge.com/geopolitical/we-sent-them-samples-goat-papaya-pheasant-tanzanian-president-catches-who-epic-lie

     Ik hoop dat je wakker wordt.

     Groet. S

     6 likes
     • Robert F. Kennedy jr. (1954) is de zoon van senator Robert F. Kennedy sr. (1925 – 1968) en dus een neef van president John F. Kennedy (1917 – 1963).

      1 likes
    • Domme redenatie. Elk vaccin tast het immuunsysteem aan hoe meer vaccins hoe kwetsbaarder je word. En een vaccin is nooit 100% gegarandeerd.
     Daarbij komt als dit zo doorgaat hebben we straks allemaal een chip geïmplanteerd daar staat ook op of je wel of niet gevaccineerd bent.
     Ben je het niet gaat de deur voor jou niet open in desbetreffende gebouw of wat dan ook.
     En dat willen we niet.

     6 likes
 3. David Prins – Longarts (Nederlands Astmacentrum Davos)

  Heeft een paar vragen…

  https://www.instagram.com/tv/B_-kuaeg3M5/?igshid=1b7x3hqa3l2mp

  19 likes
 4. In België zijn er nu een 53 duizend officiële besmettingen (deze zijn getest) en net geen 9 duizend doden.
  Dat lijkt veel, maar in de realiteit heb je al een paar miljoenen besmettingen (België telt een 11,5 miljoen inwoners) en die 9 duizenden doden moeten je delen door twee, dus een 4 duizend doden effectief door het virus.
  Waarom die doden delen door minstens 2, omdat men op ieder overlijden in de ziekenhuizen en rusthuizen Corona op zet, terwijl dat deze mensen aan andere aandoeningen zijn overleden.

  Dit geld niet alleen voor België, maar voor ieder land in de rest van de wereld, uiteindelijk is het virus zelfs minder schadelijk/dodelijk dan een zware griep.

  Alles draait om geld en macht, alles wat er gebeurd in de wereld is een voor op gezet plan, heeft niets met complotten te maken, al die informatie is is terug te vinden en dat zelfs op zgn officiële/mainstream sites.

  Ben al jaren aan het zeggen, als politici aan wetenschappen doen en wetenschappers aan politiek, dan heb je een gigantisch groot probleem.
  Hiermee valt de gehele wetenschappelijke neutraliteit en geloofwaardigheid weg, van politici weten we zo wie zo al dat ze zo corrupt zijn als het maar kan.

  Ik zal me nooit laten vaccineren, maar ik vrees dat het kwaad al geschied is, als je u niet laat vaccineren, vrees ik dat je voor alles uit de boot valt.

  17 likes
  • Dat is nu waar achter de schermen naar toe wordt gewerkt..
   Gechipt en verbannen wanneer je niet aan eisen voldoet volgens gegevens daarop. Met de warme groeten uit Brussel.
   De Europese commissie. Met als regisseur o.a. Bill Gate.

   2 likes
   • aan de andere kant, ga eens naar Amazon en kijk wie er op 1 staat in de best seller lijst: Plague of Corruption door Judy Mikovits. Mensen worden nu wakker..

    1 likes
 5. hoe kun je vertrouwen hebben in iemand die z’n eigen op de markt gebracht besturingssysteem niet eens virusvrij kan houden?

  16 likes
  • Je bedoelt gestolen van Gary Kildall. :

   Title: The Man Who COULD Have Been Bill Gates [Gary Kildall]

   Info : How bill gates stole QDos made by Gary and turned it into Ms Dos
   Gary Kildall was A West Coast pioneer that wrote the first software for a microprocessor
   and then created a disk operating system for it.
   His creations for the personal computer underlie every desktop or laptop system in use today.

   link: https://youtu.be/sDIK-C6dGks

   6 likes
  • Nou daar zeg je wat.
   Zou best eens bewust kunnen zijn.
   Kijk nergens meer vanop.

   3 likes
 6. 1 er is geen vrijheid.
  Als de Elite Vaxen will dan gebeurt het. Verzetten mag ? Maar hoe kun je je verzetten tegen het systeem. Reken niet op steun van je medelanders. 90% zal net zo als in de 2de wereld oorlog niets doen.

  Als Lord Gates ons gaat vaxen. Zal dat gedaan worden om oude mensen eerder de pijp uit te laten gaan. Ben al 50 mischien mag ik 55 worden van onze heer Gates. Maak er nog een paar leuke jaren van. Geen nieuws geen media is een goed begin. De wereld lijkt op de film soylent green…. Ik kots ervan. Revoluties zonder wapens lossen niets op beter genieten zolang het nog kan…

  Groetjes iedereen.

  15 likes
 7. Bas van Stapelberg

  Het politieke-kartel gebruikt nu al extreem geweld tegen demonstranten die strijden voor vrijheid. Dit gebeurt in Nederland maar ook Duitsland.. Als je gaat weigeren maken ze een persoon non grata van je en word je buitengesloten. Je zie hiervan de eerst symptomen in het OV al. Je wordt verplicht straks een app te gebruiken op je iPhone anders mag je niet mee met het OV. En binnen een paar jaar beginnen ze met injecteren van chips in je lichaam. En mensen maar op partijen van het kartel stemmen.

  11 likes
 8. Het Hazenpad? Ik denk het wel.
  Ik denk dat politici straks heel veel uit te leggen hebben en hun naam in verband wordt gebracht met het opzettelijk ernstig ziek laten worden of zelfs het onnodig laten overlijden van burgers terwijl dit niet nodig was geweest. Wanneer een bewezen werkend medicijn “Hydrocloroquine + zink” onder hun bewind bewust verboden of geboycot wordt op aansturing van Gates en Fauci’s farmaceutische industrie. Zal dit de geschiedenis in gaan als de grootste zwendel ooit. Ik denk dat ze nu al, aan heel veel nabestaanden iets uit te leggen hebben. Ook kunnen ze flinke rechtzaken tegemoet zien door het willens en wetens verzwijgen van dit zeer goedkoop en werkend medicijn die zijn dienst bij professor “Didier Raoult” bewezen heeft. Ik ben benieuwd of onze overheid het over zich wil afroepen om beticht te worden van medewerking aan een criminele corrupte organisatie. Zouden ze werkelijk ons het plezier gunnen om hun ondergang helemaal tot aan het eind uit te gaan zitten? Dan haal ik de popcorn er even bij.

  9 likes
 9. When the beast is crawling in our mind, and despair is our daily bread, Lets hope we find solutions soon, before all of us drop dead.

  Vond het mooier in het Engels, in het Nederlands kwam het minder goed uit 🙂

  6 likes
 10. Wanneer een vaccin-pas bedacht wordt zal dat betekenen o.a. niet vliegen en nog heel veel meer niet!! Dan wordt het pas écht leuk!!! Iedereen moet en zal dat vaccin!!! Raar hé dat men dat vaccin niet vertrouwt??

  4 likes
 11. Het lijkt wel of onze minister-president M.R. aan het hoofd staat van een criminele organisatie. Ik ging bijna over mijn nek toen ik een foto van hem met Bill Gates zag. Zouden er vanuit deTweede Kamer ook geluiden komen die tegen het vaccinatieprogramma van Bill Gates zijn? Volksvertegenwoordigers????

  4 likes
 12. Even weer een herinnering. Dit alles heeft plaats kunnen vinden, omdat men alles heeft geprivatiseerd. Wereldwijd hebben landen hun staatsbedrijven(water, energie, sociale gemeente woonstichtingen, zorg enz. enz.) moeten overhevelen naar private bedrijven.(het Washington consensus ideologie 1989) Landen die moeilijk doen/deden, die werden onder druk gezet. Denk bv aan Arabische lente of eerder Kadafi, Griekenland, Venezuela, Syrië(die wilde geen centrale bank) Toestand in Kasjmir(waterdam) enz. Iran als laatste aan de beurt. Er is dus een wereldstaatsgreep/coup gepleegd door private bedrijven.(denk aan grootaandeelhouders/grootmeesters) Die hebben dus nu de macht. Mede tot stand gekomen door Wereldbank en centrale banken. Dus landen/staatsrecht bestaan/bestaat dus niet meer. Dus burgerrecht is ook vervallen. Ook zonder corona virus.
  En de wereldbevolking pikt dit, omdat ze geen flauw idee hebben wat er gebeurt is. Sterker nog, vele hebben er aan meegewerkt zonder te beseffen wat het gevolg zou kunnen zijn.
  Wie zijn nu leidend: Sowieso de grote data/communicatie/tele bedrijven. Zij zijn als een spin(zwarte weduwe) over/in het web. De enige manier om te protesteren is de stekker eruit te trekken. Geen mobiel/pc/televisie/pinpas meer gebruiken, maar aan andere kant, zo versnel je wel de onderhuidse chip.
  We zitten gewoon gevangen dus. Mijn hoop ligt bij de natuur. Dat ie flink een keer de boel schoonveegt. Das zwarte Piet. Meester suerte(noordse mythologie). Snap je nou waarom zwarte piet weg moet?

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

west-afrika

West-Afrika wordt proeftuin voor orwelliaanse technologie: ‘Alarmerend’

In arme, afgelegen gemeenschappen in West-Afrika wordt ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...