Mens en Dier

Ik weiger het Gates-vaccin. Politiek commentator staat op tegen globalisten

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik weiger het Gates-vaccin. Ik buig niet voor de globalisten en stel corruptie in de gezondheidszorg aan de kaak, zegt de Amerikaanse blogger, politiek commentator en zakenvrouw Michelle Malkin in een filmpje dat ze met haar 2,1 miljoen Twittervolgers heeft gedeeld.

Ze zegt dat Silicon Valley nauw samenwerkt met miljardair Bill Gates en Big Pharma om het internet te zuiveren van vaccinatiesceptici.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat werkt volgens haar juist averechts: “Hoe meer ze proberen om dissidente geluiden de kop in te drukken, hoe luider ze zullen klinken.”

Verzet

“Hoe vaker je tegen burgers zegt dat ze bepaalde dingen niet mogen bekijken en niet mogen zeggen, hoe feller het verzet.”

Malkin stuitte op belangenverstrengelingen, een achterliggende ideologische agenda, junkwetenschap, doofpotten en complotten.

“Ja, soms bestaan complotten echt,” zegt ze. “Het zijn geen complottheorieën, maar complotfeiten.”

Steeds meer mensen

De politiek commentator zegt verder dat steeds meer mensen aangeven het Gates-vaccin te zullen weigeren en dat zij daar één van is.

Ze zegt dat ze haar platforms gaat gebruiken om de boodschappen van klokkenluiders te verspreiden die door Big Tech zijn gecensureerd.

4.2 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martin Idema
Martin Idema
4 jaren geleden

David Prins – Longarts (Nederlands Astmacentrum Davos)

Heeft een paar vragen…

https://www.instagram.com/tv/B_-kuaeg3M5/?igshid=1b7x3hqa3l2mp

rop
rop
4 jaren geleden

Ja , dat is zeker een goede manier van verzet tegen de vaccinatie die ze misschien verplicht zullen stellen, en ze heeft gelijk hoe meer ze erin vastbijten om dit door te zetten ,hoe meer men verzet ervoor tegen krijgt ,waarom .omdat ze het verplicht stellen en zo de vrijheid beperken en dat je geen mening of gewoonweg stilzwijgend het moet aanvaarden, ze walsen daarmee over de vrijheid met een verplichte, verplichting heen,en het verzet word dan ook groter,deze mensen die dit doen en ook de aandacht heeft en om dat ze bekent zijn zal zeker tegen het zere been van deze verplicht stellende vaccinatie
Vaccinatie kan men niet verplichten, en dat zal ze zeker ook nooit lukken,,Wanner je uit een gevoel van verplichting leeft ben je een Slaaf, en vrijheid bestaat in het erkennen van grenzen, dat zal men deze BILL maar eens goed onder de neus moeten wrijven,en dat is het verzet ervan..hoe grote de [zijn] macht,hoe gevaarlijker het misbruik van vrijheden. uiteindelijk zal de vrijheid overwinnen van de Macht. als de mens zijn slaafse verhouding maar wil inzien..

salvar
salvar
4 jaren geleden

nu hier nog een paar opstaan , dan kunnen we de boel flink opschudden.
het zou geweldig zijn als de helhond met zijn spuiten blijf zitten, in een woord geweldig.
maar of het overgrote deel van de nederlandse bevolking bereid is om in te zien dat ze nu al maanden worden besodemieterd heb ik zo mijn twijfels , maar ja je weet nooit.

johan
johan
4 jaren geleden

hoe kun je vertrouwen hebben in iemand die z’n eigen op de markt gebracht besturingssysteem niet eens virusvrij kan houden?

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x