Homepagina » Buitenland » Het MH17-onderzoek deugt van geen kant. Deze blogger stak er duizenden uren in en trekt de volgende conclusies
Het MH17-onderzoek deugt van geen kant. Deze blogger stak er duizenden uren in en trekt de volgende conclusies

Het MH17-onderzoek deugt van geen kant. Deze blogger stak er duizenden uren in en trekt de volgende conclusies

MH17-onderzoeker en blogger Max van der Werff stelt dat het officiële MH17-onderzoek van het JIT op essentiële onderdelen mank gaat.

Van der Werff is niet zomaar iemand. Hij is drie keer uitgebreid door het JIT geïnterviewd en heeft spullen overhandigd die hij had gekregen van omwonenden van de rampplek.

“Op basis van wat er aan bewijsmateriaal openbaar is gemaakt, kan ik nog steeds geen definitieve conclusies trekken,” zegt Van der Werff.

Gevechtstoestellen

Hij merkt op dat er gevechtstoestellen hebben gevlogen vlak voordat MH17 neerkwam. “Er zijn gewoon te veel mensen die dat hebben gezien.”

Eén van die mensen is Lev Boelatov, bij wie de wrakstukken van de Boeing in de tuin neerkwamen. Het JIT heeft hem tot op heden nooit geïnterviewd.

JIT-onderzoeksleider Fred Westerbeke liet weten dat hij het rapport van Buk-fabrikant Almaz Antey niet heeft betrokken bij het onderzoek.

Interesseert ons niet

Hij zei letterlijk: “Hun conclusie is totaal het tegenovergestelde van onze conclusie. Wij zijn het er niet mee eens.”

Van der Werff: “Westerbeke zegt dus eigenlijk: ‘De enige informatie die wij van Rusland willen is informatie waaruit hun schuld blijkt, de rest interesseert ons niet’.”

Hij merkt op dat het allemaal met geopolitiek te maken heeft. De landen die in het MH17-onderzoek samen optrekken tegen Rusland, zijn ook de landen die samen optrekken in de zaak rond de vergiftiging van de Skripals.

Chantage

Volgens Pieter Klein van RTL Nieuws zou het kabinet tegen nabestaanden hebben gezegd dat het aansprakelijk stellen van Oekraïne de samenwerking zou kunnen verstoren.

“Het woord chantage komt bij me op als ik lees dat Nederland bang is Oekraïne voor het hoofd te stoten,” klinkt het.

“Ik denk dat Nederland een grote fout heeft gemaakt door met Oekraïne in zee te gaan. Men heeft onderschat hoe corrupt en crimineel het zittende regime is,” benadrukt Van der Werff.

Foto: Pizzaboy1 Wikimedia Commons

[Novini]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
3 jaren geleden

Sowieso is in zee gaan met één van de verdachte partijen, en die nog vetorecht geven ook, ongehoord.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Er is met zekerheid absoluut géén buk raket ook maar in de buurt geweest van de MH17 (indien het überhaupt de MH17 wel is geweest en niet neergelegde brokstukken van de MH370).

Kogelgaten van een boordkanon bewijzen dat meer dan duidelijk en daarbij is er zoveel gemanipuleerd met betreffende “wrakstukken” dat ze in een ECHTE rechtszaak absoluut NIET WAREN toegelaten.

Zou me gunnen dat deze poppenkast eindelijk afgelopen zou zijn en dat de ware schuldigen cq manipulators de gevangenis in zouden vliegen of liever nog naar een mooi Syberisch strafkamp zouden mogen vertrekken voor de rest van hun toch al miserabele leven!!

Alleen die kop al…..”MH17 onderzoek deugt niet”, nee toch, meen je dat nu echt…..het heeft vanaf de 1ste minuut niet gedeugd en ik heb vele rechtszaken mogen meemaken én zien en durf van mezelf te zeggen dat ik toch ook nog wel een beetje verstand heb van wet- en rechtskennis maar hier zijn alle regels welke te schenden waren geschonden!!

Nog vragen….

Gladiator

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Oekraïne lid maken van het J.I.T. hoe krom wil je het hebben ?

wolfje
wolfje
3 jaren geleden

het meest verontrustende is nog wel dat klootjesvolk al die nep als zoete koek slikt. ik denk soms wel eens dat de waarheid ze eigenlijk niet interesseert

x

Check Also

corona

Corona piekt in landen met hoogste vaccinatiegraad – uitvinder mRNA-vaccin: ‘Dit baart mij echt zorgen’

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de ...

quarantaine

Tot 20.000 euro boete voor overtreden quarantaineplicht: ‘Stap voor stap naar totalitaire maatschappij’

Als je deze zomer op vakantie gaat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x