Homepagina » Buitenland » Het MH17-onderzoek deugt van geen kant. Deze blogger stak er duizenden uren in en trekt de volgende conclusies
Het MH17-onderzoek deugt van geen kant. Deze blogger stak er duizenden uren in en trekt de volgende conclusies

Het MH17-onderzoek deugt van geen kant. Deze blogger stak er duizenden uren in en trekt de volgende conclusies

MH17-onderzoeker en blogger Max van der Werff stelt dat het officiële MH17-onderzoek van het JIT op essentiële onderdelen mank gaat.

Van der Werff is niet zomaar iemand. Hij is drie keer uitgebreid door het JIT geïnterviewd en heeft spullen overhandigd die hij had gekregen van omwonenden van de rampplek.

“Op basis van wat er aan bewijsmateriaal openbaar is gemaakt, kan ik nog steeds geen definitieve conclusies trekken,” zegt Van der Werff.

Gevechtstoestellen

Hij merkt op dat er gevechtstoestellen hebben gevlogen vlak voordat MH17 neerkwam. “Er zijn gewoon te veel mensen die dat hebben gezien.”

Eén van die mensen is Lev Boelatov, bij wie de wrakstukken van de Boeing in de tuin neerkwamen. Het JIT heeft hem tot op heden nooit geïnterviewd.

JIT-onderzoeksleider Fred Westerbeke liet weten dat hij het rapport van Buk-fabrikant Almaz Antey niet heeft betrokken bij het onderzoek.

Interesseert ons niet

Hij zei letterlijk: “Hun conclusie is totaal het tegenovergestelde van onze conclusie. Wij zijn het er niet mee eens.”

Van der Werff: “Westerbeke zegt dus eigenlijk: ‘De enige informatie die wij van Rusland willen is informatie waaruit hun schuld blijkt, de rest interesseert ons niet’.”

Hij merkt op dat het allemaal met geopolitiek te maken heeft. De landen die in het MH17-onderzoek samen optrekken tegen Rusland, zijn ook de landen die samen optrekken in de zaak rond de vergiftiging van de Skripals.

Chantage

Volgens Pieter Klein van RTL Nieuws zou het kabinet tegen nabestaanden hebben gezegd dat het aansprakelijk stellen van Oekraïne de samenwerking zou kunnen verstoren.

“Het woord chantage komt bij me op als ik lees dat Nederland bang is Oekraïne voor het hoofd te stoten,” klinkt het.

“Ik denk dat Nederland een grote fout heeft gemaakt door met Oekraïne in zee te gaan. Men heeft onderschat hoe corrupt en crimineel het zittende regime is,” benadrukt Van der Werff.

Foto: Pizzaboy1 Wikimedia Commons

[Novini]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
2 jaren geleden

Sowieso is in zee gaan met één van de verdachte partijen, en die nog vetorecht geven ook, ongehoord.

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Er is met zekerheid absoluut géén buk raket ook maar in de buurt geweest van de MH17 (indien het überhaupt de MH17 wel is geweest en niet neergelegde brokstukken van de MH370).

Kogelgaten van een boordkanon bewijzen dat meer dan duidelijk en daarbij is er zoveel gemanipuleerd met betreffende “wrakstukken” dat ze in een ECHTE rechtszaak absoluut NIET WAREN toegelaten.

Zou me gunnen dat deze poppenkast eindelijk afgelopen zou zijn en dat de ware schuldigen cq manipulators de gevangenis in zouden vliegen of liever nog naar een mooi Syberisch strafkamp zouden mogen vertrekken voor de rest van hun toch al miserabele leven!!

Alleen die kop al…..”MH17 onderzoek deugt niet”, nee toch, meen je dat nu echt…..het heeft vanaf de 1ste minuut niet gedeugd en ik heb vele rechtszaken mogen meemaken én zien en durf van mezelf te zeggen dat ik toch ook nog wel een beetje verstand heb van wet- en rechtskennis maar hier zijn alle regels welke te schenden waren geschonden!!

Nog vragen….

Gladiator

Pino
Pino
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Het onderzoek van MH17 is zo corrupt en zo vol van leugens dat ik mij schaam om een Nederlander te zijn!
Dit kabinet heeft de opdracht gegeven om de slachtoffers voor de 2e keer te vermoorden.

Siegfried
Siegfried
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Goedenavond, zou graag zoals u zelf hebt gezegd om met of zonder gelijkgestemden of ongelijkgestemden, zo heb ik het graag een keer bij u langs te komen ongeacht waar uw woonplek is,

Met vriendelijke groet,

Siegfried Kunath.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Siegfried
2 jaren geleden

@Siegfried,

Ik weet niet of u mij bedoeld, zo ja dan geef dit aan middels een @!!

Indien u mijn emailadres heeft dan mail me gewoon en anders geef het even aan!!

Gladiator

peter snijder
peter snijder
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

dit hele mh17 drama is een stinkende beerput.
uit geopolitieke redenen en om rusland te framen werden er 298 mensen opgeofferd.
waarom , rusland niet in het Jit team, en de verdachte oekraiene met vetorecht wel
waar blijven de amerikaanse radarsatelliet beelden?
waarom oostoekraieners niet ondervraagt, die 2 oekraiense gevechtstoestellen bij de mh 17 gezien hebben
waarom heeft niemand het afvuren van de buk gezien.
waarom trekken de nabestaanden niet eens bij oekraiene aan de bel?
enfin, misschien iets voor trump en putin aanstaande maandag, om de onderste steen van rutte op te graven.
whisfull thinking.

peter snijder
peter snijder
Reactie op  peter snijder
2 jaren geleden

aangezien er nooit een buk afgeschoten is zien worden, behoort het volgende scenario tot de mogelijkheden.
er zijn in het vliegtuig deeltjes van een raketinslag te zien en in de cabinedeuren 30 mm mitraileurkogels.
aangezien er bewoners van oost oekraiene 2 gevechtstoestellen hebben gezien, zou het ene toestel een raket hebben afgevuurd,die de mh 17 trof.
dit betrof een air to air raket.
het andere toestel zou het karwei afgemaakt hebben, door de cabine met zijn mitrailleurs te bewerken.
een en ander is terug te vinden in de documentaire The never told story.

Pino
Pino
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Wanneer gaan we er eens iets aan doen!
Mensen maak de namen en de adressen van de zogenaamde onderzoekers eens bekend.

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Oekraïne lid maken van het J.I.T. hoe krom wil je het hebben ?

wolfje
wolfje
2 jaren geleden

het meest verontrustende is nog wel dat klootjesvolk al die nep als zoete koek slikt. ik denk soms wel eens dat de waarheid ze eigenlijk niet interesseert

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Ook het spel van de VS, nu onder leiding van (zio puppet) Trump, laat m.i. toch duidelijk zien dat de Oekraïne revolte, neerhalen MH-17/MH-370, Rusland provoceren, een ver van te voren bedacht uitgekookt spel is van de Amerikaanse schaduw macht en de huidige dreigementen van Trump op de NATO maffia club bijeenkomst horen daarbij. NATO, o.a. de moodenaars van Gadaffi en zijn Libische volk, die het land achterlieten in totale chaos.

Nu wil de VS meer geld zien voor de NATO maffia club??? Nadat ze er zelf voor hebben gezorgd dan de VS overal in de wereld proxy oorlogen voert en landen met geweld, dood en verderf bezet en inpikt voor eigen gewin wil ze met de vuist op tafel slaan en dreigt de NATO maffia club op te doeken als de stinkhonden en sapjanssen in Europa niet snel met meer miljarden over de brug komen? En dat alles wederom ten behoeve van de VS zelf.

Europa is sinds de WOII gegijzeld door de VS (met de eeuwige dooddoener: ‘onze’ bondgenoot. FTS!!!) in een door henzelf opgezette nazi oorlog en deze oorlog woedt nog steeds.

De VS bedenkt false flag oorlogen en veroorzaakt monetaire crisissituaties en dat is ook het enige wat de VS als corebusiness heeft (voordeel halen uit chaos en dood scheppen). Fatsoen en beschaafdheid staan niet in hun woordenboek en hebben ze daar zich het eigenrecht genomen te regeren en dicteren over de gehele planeet.

Maar tijden veranderen en zijn Rusland en China (het gele gevaar) duidelijk in opmars om de VS vroeg of laat als eoekerend zio nazi gezwel op zijn plaats te zetten of zelfs op te ruimen.

Alleen de idioten in Europa kruipen nog voor de VS, want deze zal wel dreigen met EU sancties en anders wel met het afmaken van belangrijke EU personen en of hun familieleden. Want zich bedienen van dergelijke lage praktijken kan de VS als beste. Er staat uiteindelijk veel voor de VS op het spel en wie met zijn vieze spelletjes verliest aan de pokertafel, is tot alles in staat.

Het verrotte is dat bij alles wat de zio nazi VS bedenkt en oplegt aan hun achterlijke EU schoothondje Europa/EU,, dit voor de burgers, in vooral Europa betekent: betalen, bek houden of sterven, overigens, ook als je niet betaalt, dan sterf maar.

De VS hanteert maffiapraktijken en is ze de maffia, vandaar ook het dramatische spel met de MH-17 en het drijven van een wig tussen Rusland en Europa. Mag duidelijk zijn wat het alles behelst voor de VS en de EU.

Gas uit Rusland? De VS zal het leveren! Zaken doen met Rusland? Dat doen we alleen met de zio VS! Enz. Enz. Alle VS presidenten, de zio puppets, sluiten wat dat betreft naadloos aan in het simpele chantage-spel wat de VS al decennialang speelt.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Trump speelt een geweldig toneel spel, Hij zet de hele EU en de NAVO in zijn hemd.
De vraag is waarom…

Al meegekregen dat Trump juist oorlogen en geweld stopt en voorkomt?
Dit in tegenstelling van Barry Soetoro…

weg met ons
weg met ons
Reactie op  ing. Waldeck
2 jaren geleden

@ing. Waldeck

Wat met zionisten te klef is of onder de politieke lakens met ze ligt is bij voorbaat verdacht in het door Rothschild en Bilderberg gecontroleerde Westen.

Al wat politici doen gebeurt gecontroleerd en dit spel van de VS en de EU is alles zeker voor de bühne. Het slavenvolk moet daarbij de indruk krijgen dat het geld, afgeperst middels belastingen, de kunstmatig oplopende uitgaven richting NATO en evenzo naar de klimaatleugen, bitter noodzakelijk zouden zijn en ze daartoe worden gedwongen en onmachtig zijn en daarom wel moeten. Bullshit, natuurlijk.

Waarom geen alliantie sluiten tussen de EU en Rusland? Ten eerste levert dat vrede op, ten tweede goede handelsbetrekkingen en ten derde veiligheid en dan vooral tegen bedreigingen vanuit zio gecontroleerde delen in het MO en hun islamitische broeder SA en de VS. Dat dit niet gebeurt heeft niet alleen met het in scène gezette vliegtuig (laten) neerhalen, maar misschien ook bijv. met het chanteren van Europese Royals of andere invloedrijke personen, waardoor sommige Europese landen geen kant op kunnen. Natuurlijk speelt ook het gratis geld pompen door de ECB een rol en zijn landen verworden tot zionistisch afhankelijke junks.

Onverklaarbare zaken vinden plaats in alle opzichten, evenzo bijv. met de gasleverancies uit Rusland en hier de leugens verspreiden rond klimaar en ‘t loskoppelen van de huizen van het aardgasnet staat volledig haaks op elkaar. Conclusie: we worden glashard verneukt en betalen is het overduidelijke credo. En de slaven slikken het voor zoete koek en trappen in de betaal en afpersval van defensie (eerder offensie) en de leugens rond klimaatopwarming. Uiteindelijk ligt de schuld bij de slaven zelf en zijn ze zelfs de hoofdoorzaak van de hele ellendige roof en lieg troep door goedgelovig en braaf zich van achteren te laten naaien en dat ook nog eens verwachten van anderen.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Klopt.
Maar de beerput gaat open, we zien en lezen het overal.
Het is een kwestie van het grote verband in beeld hebben.

DezeTrump aktie, is natuurlijk geweldig.
De volgende komt eraan en dat zal MI5 zijn.

salvar
salvar
2 jaren geleden

@pino je moet je niet schamen dat je nederlasnder bent maar,dat je zo,n regering heb.

Louise
Louise
2 jaren geleden

@ weg met ons , je hebt natuurlijk gelijk ,maar misschien leert Europa weer op eigen benen te staan… Het is natuurlijk van de zotte dat ik allemaal goed verdienende kleuters zie in afwachting van papa Trump en ohhh straks krijgen we een draai om onze oren. Tja ,natuurlijk krijg je die omdat je er om hebt gevraagd ….Het is zielig aandoenlijk deze jaarlijkse reünie …..De zak van zwarte Piet maar dan eindelijk blank…..Nou moeten we natuurlijk voorzichtig zijn want we hebben natuurlijk geen enkel idee wat er over 3 jaar te wachten staat…..Een nieuwe generatie die net als onze alles eng en naar vindt en zielig……..Nou pas maar op, misschien gaan de grenzen dan vol open , je weet het maar nooit…..

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Nederland is dat niet schuld dat wij in zee zijn gegaan met Oekraine..!!!!
De Nederlandse regering is dat schuld!!
Wij stemden geloof ik toch bijna vol ,nee voor een samenwerking met Oekraine…met een referendum..
en toch deden ze dat wel…..en meteen het referendum afgeschaft….bah bah bah,om van en overheen te kotsen ,dat beleid hier..zegt toch heel veel over de macht van de burgers en de kamers…
Bij de mafia gaat het er beter aan toe,dus mafiapraktijken vind ik het niet…Lager,veel lager..
Vernederland..Hoe kon ik daar ooit trots op zijn..

Louise
Louise
2 jaren geleden

Ja hoor nog even lachen voor dit beschamende toneel spel…..Kijk even naar de standaard .be daar staat nu een geweldig filmpje met een volkomen laveloze Juncker overeind gehouden door z’n maatjes, jawel dat niveau dus……
Dat is ons reddende voorbeeld …….

deze
deze
2 jaren geleden

wat een vertoning ja Louise! ook hier gaan dus diverse speculaties in het rond : hou een aandoening (kunnen)hebben( of de onderste steen van markie wordt hem to mucho), hij is onwel aan het worden, of.. hij is laveloos van al de flessen champie die hij daarvfoor al op had, heb ergens eens gelezen dat hij de bijna allerduurste zuipt, dus.. dan weet je wel waar ons belastinggeld heen gaat behalve dan naar de staatskas.. in ieder geval denk ik zelf dat die ” wijsneus” to drunk to drink was.. ik moet hem in ieder geval n i e t als zovelen die “onze leiders ” spelen, want het is 1 grote geldverslindende, g e oliede smerige poppenkast, we moeten er van af mensen van die engbekken met hun puppet gedrag ( zag je overings hoe veel drunkie junkie van markie hou… ??? om te kotsenballen!!!

wie weet zijn die 2 allang een setje ( duo bassie & adriaan.. )

fijn en zonnig chemtrailvrij weekend allen hier !
( maandag gaan ze weer ” sproeien, want de ” weerman ” voorspelt regen en bewolking a.s. dinsdag, let maar op de lucht maandag! maar schijnt dat ze het ook in de nacht uitsproeien, zodat we de kriskraskruizen niet zo goed kunnen onderscheiden.. ratten zijn het !)

x

Check Also

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x