Mens en Dier

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid voor de steun aan Syrische terroristen. Ze zei in Nieuwsuur dat ‘de hulp is stopgezet toen ik ervan wist’. Dat Kaag het steunprogramma eerder wilde stoppen, is nooit aan de Tweede Kamer gemeld.

Nederland steunde jarenlang in het geheim Syrische terroristen, met onder meer pick-ups, uniformen en satellietapparatuur. Het bleek te gaan om groepen die zich schuldig maakten aan oorlogsmisdaden. Het geld kwam uit potjes die onder Kaag vielen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Nederland was op de hoogte

VN-kopstuk Carla del Ponte, die de misdaden in Syrië onderzocht, zei dat ‘alle Europese landen, ook Nederland, wisten dat de oppositie oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid pleegde’.

“Deze vrouw hoort samen met Rutte en Koenders achter de tralies,” zegt journalist Eric van de Beek over Kaag. “Maar dit is Nederland. Daar kijkt het Openbaar Ministerie de andere kant op als het gaat om de boven ons gestelden. Zelfs als die zich schuldig hebben gemaakt aan het allerergste: steun aan koppensnellende terroristen.”

Stilzwijgen

Van de Beek onthulde in 2017 al in de studio van Café Weltschmerz dat het materiaal geleverd aan de door Nederland gesteunde groeperingen in handen viel van terreurgroepen. Toenmalig minister Bert Koenders kon op Kamervragen niet reageren ‘omdat de veiligheid van andere partijen in Syrië in het geding was’.

Hoewel de Amerikaanse overheid wel publiekelijk verantwoording aflegde over de groeperingen die zij steunde, hulde de Nederlandse regering zich in stilzwijgen.

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Niet alleen bovengenoemde twee maar ook bijna het gehele parlement, de reguliere media en de rechtelijke macht die allen de totalitaire (dictatoriale) staat faciliteren.

salvar
salvar
3 jaren geleden

allemaal de muilkorf af , kan nooit zo erg zijn als wat zij heeft geflikt of nog doet.
begin een beetje de sch**t te krijgen van lieden die denken boven de wet te staan.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Regering Den Haag is hijacked door stelletje terroristen.
Het wordt tijd dat elk individueel een Self-Sovereign Identity wordt. Terug naar de NATUUR WET !! En niet meer geregeerd worden worden door stelletje ZIEKE Psychopaten !!

Tim
Tim
3 jaren geleden

ehhh ehhh ehhh wat een oplichtster ook en een moslim dus niet zo raar dat ze daar geld aan wil geven!!

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x