Mens en Dier

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid voor de steun aan Syrische terroristen. Ze zei in Nieuwsuur dat ‘de hulp is stopgezet toen ik ervan wist’. Dat Kaag het steunprogramma eerder wilde stoppen, is nooit aan de Tweede Kamer gemeld.

Nederland steunde jarenlang in het geheim Syrische terroristen, met onder meer pick-ups, uniformen en satellietapparatuur. Het bleek te gaan om groepen die zich schuldig maakten aan oorlogsmisdaden. Het geld kwam uit potjes die onder Kaag vielen.

Nederland was op de hoogte

VN-kopstuk Carla del Ponte, die de misdaden in Syrië onderzocht, zei dat ‘alle Europese landen, ook Nederland, wisten dat de oppositie oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid pleegde’.

“Deze vrouw hoort samen met Rutte en Koenders achter de tralies,” zegt journalist Eric van de Beek over Kaag. “Maar dit is Nederland. Daar kijkt het Openbaar Ministerie de andere kant op als het gaat om de boven ons gestelden. Zelfs als die zich schuldig hebben gemaakt aan het allerergste: steun aan koppensnellende terroristen.”

Stilzwijgen

Van de Beek onthulde in 2017 al in de studio van Café Weltschmerz dat het materiaal geleverd aan de door Nederland gesteunde groeperingen in handen viel van terreurgroepen. Toenmalig minister Bert Koenders kon op Kamervragen niet reageren ‘omdat de veiligheid van andere partijen in Syrië in het geding was’.

Hoewel de Amerikaanse overheid wel publiekelijk verantwoording aflegde over de groeperingen die zij steunde, hulde de Nederlandse regering zich in stilzwijgen.

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Niet alleen bovengenoemde twee maar ook bijna het gehele parlement, de reguliere media en de rechtelijke macht die allen de totalitaire (dictatoriale) staat faciliteren.

salvar
salvar
1 jaar geleden

allemaal de muilkorf af , kan nooit zo erg zijn als wat zij heeft geflikt of nog doet.
begin een beetje de sch**t te krijgen van lieden die denken boven de wet te staan.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Regering Den Haag is hijacked door stelletje terroristen.
Het wordt tijd dat elk individueel een Self-Sovereign Identity wordt. Terug naar de NATUUR WET !! En niet meer geregeerd worden worden door stelletje ZIEKE Psychopaten !!

Tim
Tim
1 jaar geleden

ehhh ehhh ehhh wat een oplichtster ook en een moslim dus niet zo raar dat ze daar geld aan wil geven!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x